ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Good worktop delivery service (arranged via IKEA). They even needed a lift that was not foreseen by the installation company and it was arranged on the spot!
Zeer vriendelijk en vakkundig onze verhuizing verzorgt. Verhuizers met oog voor detail en behulpzaam. Verhuisd door Mo F en Bruno + team.
Ben heel tevreden met de werkzaamheden van de jongens Ze hebben heel net werk geleverd en respectvol omgegaan met de woning
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed in communicatie
Goed in communicatie, snel en kundig. Dankjewel!
Heren waren zeer behulpzaam en ook eenâŠ
Heren waren zeer behulpzaam en ook een goede communicatie.
Zeer aan te bevelen
Netjes alles naar de 1e etage gebracht
Netjes alles naar de 1e etage gebracht. Geen gezeur.
Volgens afspraak op vriendelijk wijzeâŠ
Volgens afspraak op vriendelijk wijze en zonder beschadigingen in Amsterdam geleverd top.
Zeer vriendelijk en vakkundig onzeâŠ
Een soepele verhuizing met dit topbedrijf
Verhuisservice24 deed het uitstekend bij onze verhuizing. Helder aanbod, drie top medewerkers die op tijd kwamen, rustig maar hard werkten, en respectvol en aardig waren. Alles zoals het hoort, wij zijn heel tevreden!
We zijn vandaag verhuisd en hebben eenâŠ
We zijn vandaag verhuisd en hebben een super ervaring gehad. Heel vriendelijk en een super team!
Goede service en duidelijk communicatie
Goede service en duidelijk communicatie
Aanrader
Zeer tevreden over dit bedrijf !
snelle bezorging,
duidelijke communicatie en het personeel is netjes en aardig .
Kortom gewoon een aanrader om dit bedrijf in te huren voor je verhuizing !
Super fijne bezorging en zeer prettigeâŠ
Super fijne bezorging en zeer prettige mannen die kwamen leveren. Aanrader!
Top service
Top service! Goed geleverd en vriendelijke service!
Prima verhuizing
Prima verhuizing, goede communicatie en fijne mensen
Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle bezorging, duidelijke communicatie en aardig personeel.
Super geleverd en nette heren!
Topservice
Mike en Dylan hebben vlot en keurig ons nieuwe keukenblad in ons appartement gekregen.
Top service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹