arrived fast, works well - funny enough the box was printed unsharp, which looks weird for an optical instrument, however: the binoculars are flawless and work fine. Saw Neowise with it which wou... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
25 juni een verrekijker besteld, vanochtend (03-07-20) maar eens gebeld omdat ik niets meer van de bestelling hoorde. Meneer morgen wordt hij bezorgd, nou mooi niet. Maandag pas, nu heb ik morgen geen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De verrekijker voldoet volledig aanâŠ
De verrekijker voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn brildragend en hebben beiden een andere sterkte.Wij gebruiken de verrekijker om in het omringende landschap onze koeien in de gaten te houden, en ik spot graag vogels. Hij is gemakkelijk scherp te stellen en de vergroting is helder,zelfs bij het dragen van een zonnebril.De beschermkapjes vallen er niet gelijk af , maar zijn met ringen aan de verrekijker bevestigt. Hij is lekker licht. We zijn er blij mee.,
Prima telefonisch geholpen bij spottingâŠ
Prima telefonisch geholpen bij spotting scope en statief voor bij boogschieten. Aftetpay is ook erg fijn omdat ik ze niet kende.
Bestelling kwam keurig aan
Bestelling kwam keurig aan, maar niet erg sne
Duidelijke website.
verrekijker binnen enkele dagen bezorgdâŠ
verrekijker binnen enkele dagen bezorgd en goed verpakt. Model is vrij klein maar het zicht 6x vergroten lijkt goed te werken. De levensduur kan nog niet beoordeeld worden. Een koordje om zo'n kleine verrekijker om de hals te hangen tijdens het gebruik zou wel handig zijn geweest. Het pols lusje is voor een jong kind niet handig.
Zeer ruim op tijd met levering.
Zeer ruim op tijd met levering.
op 24u tijd was de verrekijker bij me.
Goede kwaliteit met een mooie prijs
Gewoon een hele goeie webwinkel!!
Kan niet zeggen anders dan dat mijn bestelling perfect is verlopen, alles volgens afspraak geleverd. Binnen twee dagen mijn artikel in bezit.
Alles is correct en naar wens verlopen.
doen wat ze beloven
Ik ben zeer tevreden,en de afhandelingâŠ
Ik ben zeer tevreden,en de afhandeling verliep ook prima..fijne kijker en fijne service.. /
Zo ben je een goede internet verkoper
Goede site, overzichtelijk, snelle en correcte levering.
goede info
goede info, snelle levering, ( jammer dat UPS alleen overdag bezorgd en we elke keer naar een hallford winkel moeten om de paketjes af te halen)
Duidelijke site en goede opvolging.
Uitstekende kijker
Uitstekende kijker, goed meegedacht, snelle respons
Heel tevreden.
Mooi design, heel handzaam, gemakkelijk mee te nemen in bv. handtasje. Komt tegemoet aan behoefte: geeft heel goede actieradius in geval van droge macula-degeneratie (zonder kijker ongeveer 2 meter). Dus geschikt om bv. op TV gezichten en andere details te kunnen zien vanuit je stoel.
Kortom "blikverruimend!".
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹