Jeg har efterhÃ¥nden haft besÞg af Manoo flere gange, og hver gang har jeg vÊret meget tilfreds. Mit hus er gammelt, og i forbindelse med etablering af nyt kÞkken skulle der trÊkkes en del ny... ãã£ãšèŠã
Kontaktet vest-elektriker alias. Manoo, som havde til opgave at udskifte et gamle El-tavle samt extra stik i mit badevÊrelse. Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik udskiftet en hel del kontakter til nye flotte kontakter og stik. Super effektivt arbejde, med fin vejledning hele vejen igennem. Kom til aftalt tid og fandt pÃ¥ rigtige fine lÞsninger ved udfordren... ãã£ãšèŠã
De redede min weekend den aften med den defekte stikkontakt. Tak God response ved akut-opkald.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi hos Vest-elektriker ApS, med mange års erfaring, er klar til at hjÊlpe vores kunder med alt i el-service, nye elinstallationer, vedligeholdelse og el-tjek på el-anlÊgge både for erhverv og private. Din mening om vores arbejdskvalitet og kundeservice sÊtter vi store pris på.
Asger Jorns Allé 21, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- info@vest-elektriker.dk
- vest-elektriker.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg er meget glad for Manoo
Jeg er meget glad for Manoo.
Han er dygtig og en rigtig god mand.
Super fin service!
Super fin service!
Vil helt klart anbefale demð
Formidabelt arbejde og service!
Formidabelt arbejde og service. Manoo kunne tilbyde sin hjÊlp indenfor kort tid og til en meget fornuftig pris. Han gik den ekstra mil for den opgave, jeg havde forespurgt. Med sin ekspertise, gav han gode råd og var meget grundig. Selvom der opstod nogle uforudsete udfordringer mht. min el, som jeg ikke havde oplyst i opgaven, fiksede Manoo det effektivt.
Takket vÊre Vest-Elektriker har jeg nu et hjem hvor alle stik-kontakter endelig fungerer og er tilgÊngelige, og mine lamper hÊnger prÊcis som de skal. Efter at have haft forskellige elektrikere, kan jeg kun anbefale Vest-Elektriker som firma hvis I gerne vil have udfÞrt et arbejde, som er meget grundigt og effektivt, af hÞj kvalitet, og til en god pris.
Super godt arbejde jeg fik lavet i minâŠ
Super godt arbejde jeg fik lavet i min lejlighed.
Hurtig service
De redede min weekend den aften med den defekte stikkontakt. Tak
God response ved akut-opkald.