レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kontaktet vest-elektriker alias. Manoo, som havde til opgave at udskifte et gamle El-tavle samt extra stik i mit badevÊrelse. Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionel... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fik udskiftet en hel del kontakter til nye flotte kontakter og stik. Super effektivt arbejde, med fin vejledning hele vejen igennem. Kom til aftalt tid og fandt pÃ¥ rigtige fine lÞsninger ved udfordren... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

Vi hos Vest-elektriker ApS, med mange års erfaring, er klar til at hjÊlpe vores kunder med alt i el-service, nye elinstallationer, vedligeholdelse og el-tjek på el-anlÊgge både for erhverv og private. Din mening om vores arbejdskvalitet og kundeservice sÊtter vi store pris på.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Meget tilfredse – klar anbefaling herfra

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Vest Elektriker i vores kontorfÊllesskab hos Coignite ApS.

Manoo har stået for opsÊtning af lys og kontakter, og alt er blevet udfÞrt professionelt og effektivt. Han er utrolig behagelig at tale med, meget lÞsningsorienteret og sikrer, at tingene bare spiller.

Vi er meget tilfredse med både processen og resultatet og kan varmt anbefale Vest Elektriker til andre virksomheder.

2026幎3月20日

Udskiftning af El-tavle m.m

Meget grundig arbejde fra start til slut, alt blev fortaget professionelt og omhyggeligt.
Jeg kan klart anbefale Manoo til denne type el. Andre elektriske opgaver i fremtiden.

2026幎3月10日

Vest-Elektriker ApS からの回答

Det er altid en fornÞjelse at have en glad og tilfreds kunde, tak.

Dygtig, ordentlig elektriker

Manoo fra Vest-Elektriker lÞste opgaven med udskiftning og ophÊngning af nye lamper i vores yogastudie. Det var vigtigt at arbejdet blev udfÞrt med omhyggelighed og prÊcision - og det sÞrgede Manoo for.
Dygtig og ordentlig elektriker - god kommunikation op til lÞsning af opgaven - og aftalen blev holdt.
Vores stÞrste anbefaling, hvis du har brug for en dygtig elektriker, der er grundig og ikke sjusker.

2025幎7月17日

Vest-Elektriker ApS からの回答

Tak for den detaljerede anmeldelse. Det er altid en fornÞjelse at servicere gode kunder som jer.

5぀星のうち5の評䟡

Highly recommend friendly service great work

I recently hired Manoo to fix my spotlight installation and address several other electrical issues in our apartment.

Manoo paid attention to little details and committed to getting us solutions that would work for us both in cost and in function. This made the whole experience stress-free and he did with a smile. I highly recommend him to anyone needing a reliable and skilled electrician!

2024幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Manoo renovated the electricity in our

Manoo renovated the electricity in our andel, and everything went great. Quality and professional work at a fair price, we were happy with the outcome.

2024幎3月17日

Vest-Elektriker ApS からの回答

Thank you very much for your honest review about us. It was a pleasure serving you.

Rigtig god elektriker

Hurtig respons samt lÞsning af problemet til en rimelig pris. Manoo var super behagelig og hjÊlpsom.

2024幎4月24日

Vest-Elektriker ApS からの回答

Tak for din super anmeldelse, Sofie. Vi er hermed stolt af vores arbejde, og at få endnu en glad og tilfreds kunde.

Super sÞde

Super sÞde. LÞste opgaven perfekt. Nemme at kommunikere og koordinere med. Fair pris. Vil helt klart anbefale og bruge igen👍

2024幎3月1日
5぀星のうち5の評䟡

Professionel, hjÊlpsom og generelt en rigtig god oplevelse!

Jeg er meget tilfreds med den service, jeg har modtaget fra Vest-Elektriker ApS. Hele oplevelsen har vÊret ekstremt positiv.

Hele vejen igennem mÞdte Vest-Elektriker ApS mig med deres professionalisme og imÞdekommende kundeservice. Ved min fÞrste henvendelse var personalet venligt og hjÊlpsomt, og de forstod hurtigt mine behov.

Under installationen viste elektrikeren fra Vest-Elektriker ApS en hÞj grad af faglig dygtighed. Han arbejdede effektivt og prÊcist for at sikre, at installationen blev udfÞrt korrekt og i overensstemmelse med gÊldende standarder. Deres dedikation til kvalitet og sikkerhed var tydelig, og de tog sig tid til at besvare mine spÞrgsmål undervejs.

Priserne, jeg modtog fra Vest-Elektriker ApS, var konkurrencedygtige, og jeg fÞlte, at jeg fik god vÊrdi for pengene. Samlet set er jeg meget tilfreds med resultatet.

Jeg kan varmt anbefale Vest-Elektriker ApS til alle, der leder efter en pålidelig, dygtig og sÊrdeles venlig elektriker.

2023幎12月15日

Vest-Elektriker ApS からの回答

Mange tak for din flotte bedÞmmelse af os.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。