レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mand fik en akuttid kl 15. Da vi ankom var der ikke et Þje nogen steder. Min mand har behov for elevator og den var ude af drift ergo var vi 5 min. forsinkede. LÊgen var gÃ¥et og der var som sagt i... もっず芋る

Really poor organisation, have been with them a year and not been able to get a physical exam with any doctors, only student nurses and one slightly condescending video call. Refused to give m... もっず芋る

Meget hÞflig mandlig sygeplejerske hilste pÃ¥ mig i deres nye afdeling i deres rene kÊlderetage.. Han lyttede opmÊrksomt og meget tillidsfuldt til mine fysiske meget aparte symptom, og instruered... もっず芋る

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

24件のレビュヌ

Ikke et sted for fysisk udfordrede.

Min mand fik en akuttid kl 15. Da vi ankom var der ikke et Þje nogen steder. Min mand har behov for elevator og den var ude af drift ergo var vi 5 min. forsinkede. LÊgen var gået og der var som sagt ikke andre. En virkelig dårlig og skuffende erfaring. Skulle booke ny tid hvilket vi fravalgte. Overvejer lÊgeskift pga bla de fysiske rammer. Anbefaler ikke Hos lÊgerne.

2026幎4月14日

don’t go here

Refused to give me a sick note with out booking an extra appointment even though it’s already been made for me.
Short rushed consultations and they’re not really listening.
Something which should have taken one appointment has been stretched out over a month or more.
Now I’m also doubting my results.
Insanely unprofessional.
Looks like they’re just focused on quantity of patients for money.
Really don’t go here.

2025幎11月26日

Under al kritik

Under al kritik. Simpelthen lÊgesjusk og useriÞsitet!
Jeg skiftede fra en lÊge i HÞrsholm til Jer skulle jeg aldrig have gjort, det er som en bÞrnehave. Jeg har valgt at skifte tilbage igen. Men går videre med klagen. Det er uhÞrt sådan som det foregår hos Jer. Vil fraråde alle andre at vÊlge denne klinik. Du må gerne kontakte mig for at hÞre forlÞbet hos den. 22953328.

2025幎10月7日

Meget hÞflig mandlig sygeplejerske

Meget hÞflig mandlig sygeplejerske hilste på mig i deres nye afdeling i deres rene kÊlderetage..

Han lyttede opmÊrksomt og meget tillidsfuldt til mine fysiske meget aparte symptom, og instruerede mig derefter i deres fantastisk diskrete urinprÞvemetode. Ikke noget med at skulle gå forbi andre patienter med en kop m.personlig vÊske i, som hos andre.. har haft flere tidl. blÊrebetÊndelser og symptomer derpå..

Eneste minus var, at han ikke spurgte om hvornår kan du/ hvad med den xx.sep.kl.xx.xx da jeg bedte om han kunne og ville lave en lÊgetid til mig vedr.2 andre ting. Skulle spÞrge igen nogle min. derefter.

2025幎8月29日

No Go for Sygesikring gr. 2 sikrede

Dette er ikke et sted for patienter i sygesikringsgruppe 2 😕
Vi er relativt nye i lÊgehuset og min sÞn (gr.2 sikret) havde kun vÊret der i forbindelse med vaccination. Da vi sÃ¥ kom til alm. konsultation, havde vi faktisk en god oplevelse med lÊgen og det lÊgefaglige, MEN efterfÞlgende viste det sig at egenbetalingen lÃ¥ pÃ¥ 1.100,-kr for gr.2 sikrede, og det belÞb var vi ikke blevet gjort opmÊrksom pÃ¥ forud for konsultationen, jf. lÊgeforeningens retningslinjer. Det er det absolut dyreste jeg har set. Vi havde regnet med “de sÊdvanlige” 250-400,-kr i egenbetaling - og derfor kom det da ogsÃ¥ som et chok, da vi fik regningen. For at vÊre fair, skal det ogsÃ¥ siges, at vi ved nÊrlÊsning af prislisten kunne havde opdaget prisen. En egentlig nÊrlÊsning havde dog vÊret nÞdvendig, da det ikke fremgÃ¥r sÊrligt tydeligt af prislisten.
Alt i alt en kedelig oplevelse ude fra et kundeperspektiv (lÊgen, der er alm. ansat, var som anfÞrt ovenfor dygtig, sÞd og venlig). Også set i lyset af at konsultationen varede 5 min og lÊgehuset efterfÞlgende får penge for behandlingen fra Region Hovedstadenn.

2025幎8月10日

Utilfredsstillende

Der er ofte praktikanter, som ikke er sÊrligt kompetente. Desuden har de ikke åbent senere end klokken 16 nogen af dagene, som de eller skal have ifÞlge lovgivningen(mindst en dag om ugen skal de have sent åbent for konsultationer).

2025幎8月1日

I hate my life

I hate my life. I am from a third world country. i have been to many doctors this is the worst experience here. I had a friend told me to change from here. She was pregnant and instead of doctors she was consulted by nurses. this is a crime. Just think about it. they did not test her blood and other test. she suffered a lot. how can be a pregnant woman can repeatedly seen by a nurse. where am i living.

2024幎12月10日

Hos TÊgerne

Jeg har anmodet om en konsultation hos lÊge for at bede om en henvisning til en hudspecialist. Grundet en stor udposning/Byld i hovedet der er opstÃ¥et hurtigt. Bliver ikke tilset af lÊgen men af sygeplejerske der videreleverer beskeden til en lÊge i et andet lokale om at det er sket fÞr og jeg fÃ¥r sÃ¥ at vide at de ikke vil hjÊlpe fordi det er “kronisk”. Det fÞles utroligt ubehageligt at blive affejet pÃ¥ 5 minutter nÃ¥r lÊgen ikke selv har set pÃ¥ det. Det er lÊgerne der har givet det denne “kroniske diagnose” der er dog ingen diagnose - Det er bare kronisk. SÃ¥ nu skal jeg selv punge ud for hudlÊgeforlÞb hvilket til dels er fint. Ville bare have Þnsket at jeg ikke havde spildt tid med at tage ind Hos TÊgerne og fÃ¥ suget hÃ¥bet om bedring ud.

2025幎4月30日

Jeg har meldt Signe De Nedergaard og

Jeg har meldt Signe De Nedergaard og Cecilie Geiker til Patient klagenÊvnet her februar 2025. De har nÊgtede mig mit smertestillende. De har valgt at nÊgte samtale med apoteket der prÞver at ringe til dem for at fÃ¥ dem til at forstÃ¥ at det medicin som de bliver ved med at udskrive er medicin der er i restordre. Derfor er de ogsÃ¥ blevet meldt til embedslÊgen. Men grunden til jeg fÞrst vÊlger at Signe skal meldes til patientklagenÊvnet er blandt andet min fÞrste samtale ved hende hvor hun fjerner min astmainhalator. Hun fjerner mit beroligende Og en masse andet medicin som er givet af smerteklinikke(r) og vurderet af psykiatrien samt en masse andre lÊger jeg skal have. hun nÊgter ogsÃ¥ at udskrive mere smertestillende til mig selvom det er fortalt at kirurgen der skal operere mig at det er en nÞdvendighed efter operationen jeg fÃ¥r. Hun nÊgter generelt at tale alvorligt at jeg rent faktisk er ret syg fysisk. Den psykiske del vÊlger hun at gÞre vÊrre ved at fjerne mit beroligende, og da jeg sÃ¥ fÃ¥r det rigtig dÃ¥rligt omkring julen 2023 sÃ¥ begynder hun at prÞve at fÃ¥ mig indlagt og begynder at Êndre mine papirer til at jeg skulle vÊre manisk - Dog er dette heldigvis allerede undersÞgt en del gange pÃ¥ psykiatrisk afdeling - SÃ¥ den holder vist ikke i byretten. Jeg fÃ¥r sÃ¥ Cecilie tildelt i samme klinik som ogsÃ¥ har samme tilgang til alle patienter lyder det til. Hun har valgt at kalde min uhelbredelige smertesygdom for “en skulder lidelse” og som Signe med vilje fejl noteret ting som “ptsd og borderline diagnose” i mine papire selvom de ikke passer? Jeg kan ogsÃ¥ gÃ¥ ind under min egen Sundhed her pÃ¥ min telefon og se hvad der stÃ¥r, Men det er jo lige meget nÃ¥r hun bare kan finde pÃ¥ en masse mÊrkelige ting. Jeg er sÃ¥ blevet bedt om at fÃ¥ et andet lÊgehus, hvor at Cecilie sÃ¥ skal frigive mig som patient sÃ¥dan sÃ¥ jeg kan fÃ¥ en ny lÊge uden at betale for det. Det har jeg ogsÃ¥ talt med patientvejlederen pÃ¥ Amager hospital om. Men Cecilie vil hverken hÞre pÃ¥ hvad jeg siger eller snakke med nogen eller makke ret, Hun vil heller ikke lave min ansÞgning fÊrdig som jeg har betalt for men den er blevet sendt tilbage fordi at den er mangelfuld sÃ¥ det var lige 750 kr. som hun lige har stjÃ¥let fra mig. Jeg mÃ¥ heller ikke fÃ¥ udleveret det medicin jeg har liggende i kÞleskabet oppe ved dem. Og en uge sÃ¥ stÃ¥r jeg uden mit medicin igen - SÃ¥ hun vandt da lidt alligevel igen ved at prÞve at slÃ¥ mig ihjel igen. Men det er grunden til at de begge to nu er meldt til patientklagenÊvnet.. For de burde begge to mentalundersÞges fÃ¥r ikke at kunne de regler de selv har skrevet under pÃ¥ at skulle fÞlge. Den mÃ¥de de opfÞrer sig pÃ¥ eller ved at fortÊlle mig at jeg ikke skal vÊre sÃ¥ pivet, NÃ¥r man sÊtter en for stor spiral op pÃ¥ en der ikke har fÞdt hvor der er blod pÃ¥ gulvet? Ved at man med Vilje gÞr mig syg, Hvor man sender mig unÞdigt ud pÃ¥ psykiatrisk afdeling for at de ogsÃ¥ sidder og kigger pÃ¥ hinanden og ikke forstÃ¥r hvad det er de har gang i. Det er med Vilje de gÞr de her ting for at sÃ¥ tvivl ved min psykiske tilstand, fordi sÃ¥ kan de blive ved med at behandle folk dÃ¥rligt. SÃ¥ kan de blive ved med at fÃ¥ penge det er vel ogsÃ¥ derfor de vÊlger at sidde og sende mig e-mails pÃ¥ den der app Selvom jeg vil sidste fysiske fremmÞde har valgt at sige til dem at jeg ikke har den app. SÃ¥ vil du gerne have et dÃ¥rligt liv eller blive behandlet dÃ¥rligt sÃ¥ synes jeg du skal vÊlge de her lÊger og sÞrge for de har nogle fede ferier, SÃ¥ kan du ogsÃ¥ fÃ¥ lov til at tale med de ubehÞvlede uudannede folk der tager telefonen og minimum vente i kÞ i 30 minutter hver gang du ringer og samtidig SÃ¥ er du sÃ¥ heldig at du mÃ¥ske kan fÃ¥ en tid en mÃ¥ned efter til en dÃ¥rlig konsultation hvor de knap nok kan huske hvad du hedder.. Men hey det betyder jeg jo ikke noget at jeg har skrevet det her fordi jeg er jo alligevel bare psykisk syg og jeg skal ikke behandles godt.. Eller med vÊrdighed.

SÃ¥ nu har jeg ventet i jeg ved ikke hvor lang tid pÃ¥ at fÃ¥ Cecilie til at gÞre hendes opgave som lÊge. Jeg ved jo ikke hvad hun har skrevet rundt som skulle vÊre grunden til at jeg skal skifte lÊge. Men hun nÊgter i hvert fald at gÞre hendes arbejde imens hun nu sidder pÃ¥ hendes ferie og hygger sig. Hendes uduelige ansat i kan heller ikke finde ud af at gÞre noget som helst, de stjÊler fra mig og nÊgter at gÞre deres arbejde ordentligt. SÃ¥ det betyder ogsÃ¥ at jeg ikke kan nÃ¥ at fÃ¥ en ny lÊge tildelt sÃ¥ jeg kan fÃ¥ mit medicin igen. Men det er jo ogsÃ¥ lige meget for den type “mennesker”

Så kommunen, embedslÊgen og patient klagenÊvnet er kontaktet samt avokat og poltiet. Jeg kommer ikke til at skulle blev kaldt narkoman fordi at jeg har en fysisk sygdom hvor den eneste mulighed der er for at holde den i skak er medicin som en masse lÊger har tildelt mig. Det har aldrig vÊret problemet jeg har fået det fÞr, men der må vÊre et eller andet galt i hovedet på en hvis man sidder og leger gud.

Jeg Þnsker ikke at dÞ. Jeg Þnsker faktisk at leve.

2025幎2月20日
自発的なレビュヌ

FrarÃ¥der denne lÊge – manglende undersÞgelse og dÃ¥rlig behandling

Jeg fraråder lÊgehuset på det kraftigste. Den kvindelige lÊge mÞder ikke sine patienter med empati, og jeg fÞlte mig som en byrde, der hurtigt skulle overstås. Hun lytter ikke, og der afsÊttes ikke tid til en ordentlig lÊgelig konsultation. Hun undersÞgte mig overhovedet ikke, men trak hurtigt en konklusion uden at have tålmodighed til at lytte. Hun virker stresset og nedladende, og jeg fÞlte mig ikke taget alvorligt. Jeg har desvÊrre mistet tilliden til hendes kompetencer og har skiftet lÊge efter gentagende dårlige oplevelser med dette lÊgehus.

2025幎3月4日
自発的なレビュヌ

Dette lÊgehus er ikke for mennesker

Dette lÊgehus er ikke for mennesker, mere ukompetente og empati forladte lÊger findes ikke 😡 flyttede min mor pÃ¥ plejehjem hvor hun overgik til plejehjemmets lÊger hvad vi mente var en god ide men som skulle vise sig at vÊre en katastrofe, man vil ikke tilse hende nÃ¥r hun er syg, hun er diabetiker og man mÃ¥ler ikke hendes blodsukker hver 3 mÃ¥ned, har vÊret indlagt flere gange efter styrt men tilses ikke efterfÞlgende osv, osv, vil ikke anbefale dette lÊgehus for min vÊrste fjende.
Hilsen
Den meget vrede og frustrerede datter til en arme gammel mor 😢😢😢😢

2024幎12月7日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre fik vi tilmeldt vores mor til

DesvÊrre fik vi tilmeldt vores mor til lÊgehuset
HosLÊgerne da hun flyttede pÃ¥ plejehjem. En stor fejl, for lÊgen nÊgter at komme selvom mor har klare symptomer pÃ¥ lungebetÊndelse og vi ringede og tryglede dem om at tilse hende, og efterfÞlgende da vi havde en aftale pÃ¥ plejehjemmet, blev det aflyst efter vi var ankommet med begrundelsen "lÊgen har ikke tid alligevel". Ønsker vi aldrig havde sagt ja til dette lÊgehus. De virker ikke interesseret i deres patienter. Selv flere fra personalet pÃ¥ plejehjemmet rÃ¥der til man ikke skifter til LÊgehuset.

2025幎2月4日
自発的なレビュヌ

Hvis du gerne vil ende depressiv og

Hvis du gerne vil ende depressiv og stresset , så vÊlg endelig denne lÊge.
Du får frataget din medicin , ved hver en mulighed lÊgen får ,og så skal du komme rendende med dit kort så de kan få flere penge i kassen ,HVER gang du skal ha ny recept .
De stopper medicin du har fået i +8 år , uden samtaler med dig , hvilket i mit tilfÊlde gÞr mig ude af stand til at varetage min normale funktion , som menneske , kollega , kÊreste og mor.
Det minder om en magt liderlig person der straffer deres patienter, mere end hun hjÊlper dem.
Vi er desvÊrre rigtig mange der bare har fået frataget medicin , efter at vÊre blevet
flyttet til denne lÊge. Så dette er ikke et enkeltstående tilfÊlde.
Jeg har haft dage hvor jeg bare grÊder og er SÅ opgivende , fordi selve lÊge delen og det at fungere med medicin stop er sÃ¥ stressende og opslidende.
Jeg fik hjerte banken hver gang jeg skulle ringe angående fornyelse af recept, fordi de var seponeret hver 2 gang.
Jeg skifter nu lÊge , da hun har Þdelagt alt det jeg har arbejdet så hårdt og lÊnge med, ift min angst og ocd . Har ikke lÊngere fremdrift , men er derimod blevet Þdelagt.
Tror ikke lÊgen forstår hvor stressende alle de ting her , er oveni flere diagnoser.

2024幎10月2日
自発的なレビュヌ

en dårligste klinik vi har nogensinde

Den dårligste klinik nogensinde. Der er tages ikke hensyn til patienterne, men en stor hensyn til besparelsen af klinikkens materialer ved at forsÞmme af patienternes tilstand .
Min datter har ikke vÊret i klinikken over et år, siden hun flyttede til Amager.
For en måned siden havde hun bestilt en tid i klinikken angående svimmelhed, trÊthed og udmattelse.
For det fÞrste fik hun sin fÞrste konsultation i klinikken efter 2 uger, men den var IKKE en fysisk konsultation, men den var en "videosamtale !!!
I videosamtalen fik min datter ikke andet end at få anbefalet at bestille en tid hos en optiker, da lÊgen mente, at min datter sandsynligvis havde et problem med synet, i stedet for at bestille en tid til blodprÞve som en almindelig klinik gÞr, isÊr når det er fÞrste gang en patient har bestilt en tid hos jer efter et år ????
Derudover afspejler det, at lÊgen ikke er kompetent og tager ikke hensyn til patienternes tilstand.
Alt i alt oplever man hos dem en dårlig konsultation og nÊrig behandling, skam jer !

2024幎10月8日

VÊrst tÊnkelige oplevelse.

Jeg har vÊret hos klinikken "Hos LÊgerne" på Lergravsvej flere gange nu, og i alle tilfÊlde har det vÊret den vÊrst tÊnkelige oplevelse.

1. Case:
FÞrste gang jeg havde en tid, var fordi jeg havde mistanke om fnat, da jeg netop var kommet hjem fra en rejse. Alle symptomer lignede noget, der kunne vÊre fnat, men for en sikkerheds skyld ville jeg til lÊgen med det. Jeg fik så at vide ved fÞrste besÞg, at det ikke var fnat, men en mulig allergisk reaktion. Under denne session, som endda var med en sygeplejerske i stedet for en lÊge, blev jeg dobbelttjekket af en anden medarbejder. Ingen af dem vurderede, at det var fnat. Efter nogle dage og uger, hvor symptomerne ikke blev bedre, sÞgte jeg tid igen. Jeg fik det samme at vide, og ingen henvisning til hudlÊge blev givet.

Alt i alt krÊvede det mange flere lÊgebesÞg og flere forskellige ansatte, som alle konstaterede, at det ikke var fnat, fÞr jeg fik en tid hos en hudlÊge. Ved besÞget hos hudlÊgen blev det konstateret på under 2 sekunder, at det var fnat. Det vil sige, at jeg i flere måneder gik rundt med en fejlantagelse fra lÊgerne om, at jeg ikke havde fnat.

Efter behandlingen kunne jeg stadig mÊrke symptomer, men for at vÊre sikker på, at jeg var fri for fnat, Þnskede jeg en henvisning til hudlÊgen igen, så de kunne bekrÊfte dette. Men lÊgeklinikken "Hos LÊgerne" afviste mit Þnske om henvisning til hudlÊge og mente, at jeg bare skulle begynde på en ny permethrin-behandling. Det skal lige siges, at permethrin er meget hårdt for huden, og det er ikke meningen, at man skal overforbruge det, da det kan give bivirkninger og skade huden.

Da jeg ikke syntes, det gav mening at starte en ny behandling, og da jeg ikke kunne få en henvisning til et tjek hos en hudlÊge, valgte jeg at gå til en privat klinik. Det kostede mig 2000 kr. bare for at få en anden lÊge til at se på min hud. Jeg er dog glad for, at jeg tog dette valg og ikke fulgte "Hos LÊgernes" råd, da det hos den private klinik blev konstateret, at jeg ikke lÊngere havde fnat.

På grund af lÊngerevarende fnat uden behandling og derefter to behandlingsforlÞb med permethrin, har jeg i dag gener fra dette i form af irriteret hud og har udviklet eksem.

2. Case:
Jeg har i lang tid haft sporadiske mavekramper og problemer med affÞring, og for at få en endelig afklaring på dette sÞgte jeg lÊgetid hos klinikken. Efter flere forskellige besÞg, hvor stÞrstedelen var med sygeplejersker i stedet for lÊger, blev det konstateret, at jeg er laktoseintolerant. Jeg blev glad og lettet, da jeg tÊnkte, at dette var forklaringen på de mange maveproblemer.

Dog, efter en streng diÊt uden laktose, fik jeg, og får stadig, mavekramper og problemer. Jeg sÞgte hjÊlp hos klinikken igen. Men fordi en af lÊgerne og jeg havde talt om, at der muligvis også kunne vÊre tale om stress, fik jeg at vide, at jeg skulle sÞge hjÊlp hos akutmodtagelsen i psykiatrien. Altså var der ingen hjÊlp at finde hos lÊgerne, da jeg ringede og bad om en tid hos dem.

Alt i alt virkelig dårlige oplevelser, inkompetent rådgivning, uempatisk tilgang til patienter, og jeg kan virkelig ikke anbefale dette lÊgehus.

2024幎9月4日

VÊrste lÊge nogensinde

VÊrste lÊge nogensinde. Når man har en problematik tages det ikke alvorligt og man bliver ikke prioriteret. Jeg dÞjer med daglige gener efter et overfald. Det er lÊgen fuldkommen ligeglad med og mener jeg kan vente en dag eller to med at komme til lÊgen. LÊgen forstår ikke jeg er nÞdsaget til at flygte fra eget hjem og jeg har voldsomme smerter i forbindelse med daglig bevÊgelse. Jeg var nÞdt til at få en tid gennem 1813 som var meget forestående. Derudover siger sekretÊren i telefonen jeg kan bestille en akut tid online ved midnat. Hvem lader patienter vurdere hvad der er en akut tid?! Det er sgu derfor i aldrig har tid til jeres akutte patienter og jeg tror heller ikke det lovligt det i gÞr. Hold jer langt vÊk fra denne klinik, medmindre i Þnsker vÊre patient et sted hvor mennesker er ligegyldige og forretningen bare skal kÞre.

2024幎8月28日

Hold jer langt vÊk

Jeg blev tilknyttet da min gamle lÊge blev pensioneret.
Ved min fÞrste konsultation blev jeg nÊgtet receptfornyelse på en medicin jeg har taget i over 20 år.
Begrundelsen den behandling havde lÊgen aldrig hÞrt om. Derefter havde jeg en tlf konsultation der var så besynderlig at jeg spurgte om vedkommende var lÊge. Det var hun ikke. Hvad hendes ekspertise var forklarede hun ikke. Jeg har nu skiftet

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

Jeg vil fraråde denne lÊge

Jeg vil frarÃ¥de at vÊlge denne lÊge. Signe de Neergaard taler nedladende og bebrejdende til én. Jeg kunne heller ikke fÃ¥ en henvisning til speciallÊge og blev i stedet foreslÃ¥et en useriÞs “kur” (i betragtning af hvad det handlede om). Jeg oplevede, at hun ikke lyttede til én, og at hun havde regnet ud, hvad problemet var - endda uden at undersÞge én. Oveni blev jeg kastet frem og tilbage mellem sygeplejerske og lÊge samt fik modsigende meldinger.

2024幎6月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ