VesterhavsCaminoen レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har haft en virkelig skøn cykeltur med Vesterhavscaminoen fra Slettestrand til Skagen. Dejligt sommervejr, super fin og afvekslende rute med gode seværdigheder. Ruten byder på ikke mindre end 5 flo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpestor ros til jer! I har et fantastisk koncept. Vi gik fra Tversted til Skagen. Flot natur. Skønne hoteller. Supergodt sommervejr. Udførlig vejledning. Alt fungerede bare. Kan kun anbefales! Vi ko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har lige gået fra Agger til Vigsø! Super og velbeskrevne varierede ruter igennem de mest fantastisk smukke landskaber! Fine overnatningssteder og det fungerede bare super med afhentning i Vigsø! Vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Thorsminde- Agger Gode luksus shelters på alle 3 overnatninger - den bedste udsigt fra shelter var i Fjaltring, hvor der også var gode og nære omgivelser og faciliteter. Smuk og skøn natur på all... もっと見る

企業情報

1. 旅行業者
  2. ツアー オペレーター
  3. 旅行代理店

当該企業による記述

VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 231

レビューを書く

Fantastisk oplevelse og super service af Stine og Malthe

Vi gik fra Agger til Hanstholm (Vigsø)
Det er et super godt materiale der er lavet og gode rute vejledninger.
Det var super godt at have dagens kort og vejledning samt seværdigheder i lommen så man kun skulle bruge telefonen til foto.

Dejlige overnatninger og bagage transport fungerede super godt.

Kan varmt anbefale at tage Vesterhavscaminoen 👍👍

Vi ses helt sikkert igen

2025年9月26日

Hej Andreas,

Tusind tak for at dele jeres oplevelse.

Ha' et dejligt efterår.

VesterhavsCaminoen

Det er anden gang vi går VesterhavsCaminoen og vi er vilde med det.
Super godt planlagt👍
Super god service👍
Super gode informationer omkring turen mm
Vi kan kun anbefale VesterhavsCaminoen.
Vi glæder os til næste tur i 2026

2025年9月24日

Hej Marianne,

Mange tak for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at I har været godt tilfredse.

Vi glæder os også til at se jer i 2026 :-)

4-dages Cykel-camino

Cykel-caminoen fra Slettestrand til Skagen i september! Fuldstændig fantastisk tur - med den skønneste rute gennem landskaber med udsigter, vi ikke kunne drømme om eksisterede! Hvem tror på os, når vi fortæller, at Hirtshals er omgivet af dejlige plantager og bakker! Det er ikke den oplevelse man får, når man suser ind med motortrafikvejen for at tage færgen... Vi kan kun stærkt anbefale Vesterhavscaminoen til alle med hang til natur, og velorganiseret, hjælpsomt og lækkert "bagland" inkl. bagagetrans, cykeltrans og overnatningssteder! Husk badetøj ;)

2025年9月22日

Hej Marianne,

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er bare så dejligt at læse :-)

Super fin cykeltur.

Vi var 4 venner der tog en cykeltur fra Slette Strand til Skagen
Godt arrangeret til mindste detalje. Fine afmærkede ruter med minimal trafik.
Gode hyggelige hoteller. Meget hjælpsom chauffør til hjemtransport af cykler og bagage.
Godt concept kan anbefales.

Hej Irene,

Mange tak for anmeldelsen.
Vi er super glade for, at I har nydt jeres oplevelse hos os :-)

Godt efterår.

5つ星のうち5の評価

Vi gik fra Løkken til Tversted.

Vi gik fra Løkken til Tversted.
Utrolig smuk og varieret tur. Meget strand vandring og lidt mindre på naturgrund. Der er ikke decideret afmærkning af ruten. Den skal følges på Alltrail. ( som desværre sluger en del batteri på tlf.) Vi kom lidt på afvejen en gang iml, men fandt tilbage. Brugte Hærvejen skilte ind iml. Lækre overnatnings muligheder og spisesteder undervejs. Alt i alt en fantastisk oplevelse.

Hej Christel,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse :-)

Det kan vi sagtens forstå og det tager vi med videre i planlægningen af den kommende sæson.

Thorsminde - Agger

Fantastisk tur fra Thorsminde til Agger.
Super god informationsbeskrivelse og overnatningen undervejs matchede prisen. Alt fungerede og vi blev mødt af venligt personale overalt. Eneste minus var, at vi ikke kunne spise på hotellerne om aftenen.

2025年9月22日

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt I har haft en fantastisk tur :-)

Det tager vi selvfølgelig med videre i planlægningen af den nye sæson.

5つ星のうち3の評価

Thorminde Vigsø

Jeg skulle på cykel tur fra Thorminde til Vigsø
Ca 1 mdr.før ringer jeg fordi jeg ikke kunne få Alltrails app til at fungere Hende jeg snakkede med spurgte om jeg havde en Samsung mobil for der kunne godt være nogen problemer Jeg ringer igen 14 efter nu får jeg fat i herre der fortalte at det havde intet at gøre med at jeg havde en Samsung jeg skulle bare send et sceenshots hvor langt jeg var I appen det gjorde jeg Får derefter en mail med guide til Alltrails Den samme som jeg fik samme med information 1 mdr. Før
Det var lidt ærgerligt at den ikke virkede på tur
Hilsen
Frank Søbo og
PS 3 personer har prøvet at installere appen

2025年9月16日

Hej Frank,

Mange tak for din anmeldelse og info.

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre, og vi har haft en del udfordringer med AllTrails i løbet af sæsonen, som vi er i fuld gang med at kigge på til den kommende sæson i 2026.

Vi håber, at du havde en god tur trods udfordringerne med download af ruterne.

Ha' det godt :-)

5つ星のうち5の評価

En fantastisk tur sammen med min…

En fantastisk tur sammen med min veninde fra Tversted til Skagen. Alt klappede og vi har virkelig nydt turen.
Hvis man vil spise aftensmad på hotellerne så skal man huske og bestille i meget god tid. Vi bestilte ca 14 dage før og kunne kun få et bord på Hjorts kl 20.30😱. Vi var dog heldige de kunne give os et bord kl 19 da vi ankom😅

Hej Kristina,

Mange tak for at dele din oplevelse.
Det er vi rigtig glade for at læse og hvor er det dejligt, at I havde en god tur langs Vestkysten :-)

Ja, det er en super idé med bordbestilling på hotellerne og det vil vi også tydeliggøre i vores materiale.

5つ星のうち5の評価

Meget velorganiseret tur med fine…

Meget velorganiseret tur med fine beskrivelser - før cykelturen. Godt planlagt rute som gik gennem fantastiske landskaber og smuk natur. Der var kun nogle enkelte mindre "missere" mellem den foreslåede kortapp og virkeligheden ;-) Gode valg af hoteller med fine råd til spisesteder. Vi kommer gerne igen!

2025年9月21日

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.
Skønt I har nydt turen, og gerne vil vende tilbage til Vestkysten :-)

Ha' det godt og godt efterår fra os.

5つ星のうち5の評価

Everything made this experience great!

Everything made this experience great!
The staff, the route, the places we slept, the recommendations for dinner, the transportation of our bags, the driver .... and of course: The Sea above all!!

2025年9月15日

Hello Lene,

Thank you so much for your review.
We are very happy and pleased to hear you have enjoyed the experience.

Best regards Stine

Super dejlig tur

Super dejlig cykeltur fra Slettestrand til Skagen.

Badehotel i Løkken var SUPER lækkert. Total gennemført.

Kunne godt have ønsket ‘badehotelstilen’ i både Hirtshals og Skagen også.

Begge hoteller lå lidt trist i forhold til den ellers mega lækre tur,

Fantastisk cykelrute ☀️!

2025年9月23日

Hej Charlotte,

Mange tak for anmeldelsen.
Skønt du har haft en dejlig tur :-)

Vi tager din evaluering og dine oplevelser med videre i vores planlægning af den nye sæson i 2026.

5つ星のうち4の評価

Rute og første badehotel var…fantastisk. Sidste hotel lå i trist industriområde hvor maden ikke levede op til prisen.

Rute og første badehotel var fantastisk, med sidste hotel i Hirtshals var malplaceret, da det lå i et stort industriområde og helt ude af kontekst. Vi var helt fyldt op af smukke omgivelser på turen, derfor var det en stor og trist kontrast ved sidste hotel.
Maden levede heller ikke op til den høje pris. Saunaen var ikke tændt da vi ankom, den havde hjulpet på en brugt krop.
Ellers en skøn tur som kan anbefales.

Hej Gitte,

Tusind tak for at dele jeres oplevelse.
Det er bare så skønt, at I har haft en god tur :-)

Tak for jeres evaluering. Det tager vi med videre i vores planlægning.

5つ星のうち5の評価

Vi havde en dejlig cykeltur i september…

Vi havde en dejlig cykeltur i september fra Thorsminde til Vigsø Feriecenter, på trods af indimellem hårdt blæsevejr. Fint arrangeret, fint informationsmateriale. Har lyst til at prøve turen igen i foråret.

2025年9月15日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi super glade for at læse og vi håber på, at vi ses i 2026 :-)

Fantastic trip

Fantastic trip - incredible nature much more diverse than expected, and perfectly organized. We LOVED it and will come back for sure! Please create more trips, also some with max 15 km daily distances for the less able among us :)

2025年9月14日

Hello Mingo,

Thank you so much for the review.
We will take your recommendations into the planning for the upcoming season

Best regards Malthe

Smuk 4 dages vandretur.

Det var et meget nøje planlagt camino,der gjorde oplevelsen til noget særligt.
Det levede helt op til forventningerne.
Dejligt at der var flere muligheder/veje at komme frem på.
Der var meget smukt natur, gode vandre strækninger og perfekte overnatningssteder.
Alt i alt en uforglemmelig vandretur.
Hilsen Hanne og Gitte, Silkeborg

2025年9月8日

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele jeres oplevelser med os.

5つ星のうち5の評価

En hel fantastisk ferievandring fra…

En hel fantastisk ferievandring fra Thorsminde til Agger. Hyggelige små overnatningssteder, fin informationsmateriale og alt fungerede bare.

2025年9月13日

Hej Margit,

Mange tak for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk ferievandring og alt spillede :-)

Fantastisk flot tur

Min mand havde en fantastisk tur (jeg kunne desværre ikke komme med).
Flot og alsidig tur - dog kunne han godt have tænkt sig, at den havde været længere :-).
Med hensyn til frokost på turen, så var det muligt at købe hver dag, så man ikke behøvede madpakke.

2025年9月9日

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at din mand havde en fantastisk tur :-)

Jeres feedback kommer naturligvis med i planlægningen af den kommende sæson.

A well organized hiking route trip from Agger to Vigsø

A well organized hiking route from Agger to Vigsø. In summery, everything from hotels incl breakfast to transportation are very much in line with the costs per person. A higher price would require better overnights especially in Stenbjerg, but ok taken the total costs for the hike in consideration. Despite a lot of rain, we enjoyed the 4 days hike. All materials provided prior the hike were also very helpful. So absolutely no complains on the organisation behind this hike, well done. We loved the overnight in Klitmøller Guest House. A fine concept thinking out of the box. Overnight in Hansholm was fine and you felt being in another period due to old style from likely from the 70'es. However, a good nights sleep after 3 tough days in rain. We can recommend to dine at Hansholm Madbar - a sublime experience to a good price.

2025年9月12日

Hello Henrik,

Thank you so much for your review.
We are glad you enjoyed the trip :-)

Best regards Stine

5つ星のうち5の評価

Det er den bedste form for afslapning…

Det er den bedste form for afslapning for hele kroppen og rigtig god tilrettelagt. Vi gør det igen

2025年9月16日

Hej Lis,

Ha' det godt.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god og spændende fra Slette…

Rigtig god og spændende fra Slette Strand til Lønstrup- gode overnatningssteder. Der er mange kilometer i den første del - udenom skydebanen. Ved Rubjerg måtte vi op i landet, her viste havet hvad det også kan. Vi vil gerne anbefale Vesterhavscaminoen

2025年9月11日

Hej Hanne,

Tusind tak for at dele din oplevelse
Vi værdsætter de varme anbefalinger :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。