Jeg har taget vestkøreskole og kan varmt anbefale den, især min kørelærer Osman öcal. Mange har sikkert hørt ham kan være lidt skrap og hård, men tværtimod. Han var sød, forstående og en lærer, der ku... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har bestået min køreprøve hos Vest Køreskole i Vallensbæk, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kørelærer Gürkan. Gürkan giver gode klare forklaringer og skaber ro under køretim... もっと見る
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Vestkøreskole. Kørerlærerne er meget søde, tålmodige og gode til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem fo... もっと見る
Bugün bu mutlu günüme vesile olan sevgili öğretmenim Osman Öcala hersey için teşekkür ederim 🙏 Bugün bu sevinci yaşıyorsam Osman abimin sayesinde bu yolda bana gösterdiği sabır anlayış için ve ver... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vest køreskole er en af de støre køreskoler i københavn som har beligenhed på vestegnen. Vi har mange års erfaring med at drive køreskole og har en meget solid erfaring indenfor pædagogik og undervisning indenfor trafik branchen. Vi har også stor erfaring med helbredsmæssige køretest.
10/10 oplevelse
Jeg kan varmt anbefale min kørelærer Gürkan Turan! Han er utrolig tålmodig, støttende og rigtig god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Hver køretime har været tryg og lærerig, og han formår virkelig at skabe selvtillid bag rattet. En fremragende kørelærer, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger!😁
Bedste kørelærer!
Jeg havde Camal som kørelærer, og har følt mig godt forberedt gennem hele køreforløbet. Camal var både tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene klart og tydeligt. Hvis jeg skulle anbefale en kørelære vil det 100p være Camal. Hvis du vil have kortet hurtigst muligt, så vælg Camal.
Fatma er virkelig sød, altid tålmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene. Hun skaber en tryg og rolig stemning, hvilket gør det meget nemmere at slappe af, selv når man er nervøs. Hun forklarer.👍🌸
Super god
Super god oplevelse med Vest Køreskole, jeg havde Fatma som kørelærer og hun er virkelig den bedste. Jeg lærte alt meget hurtig og effektivt og fik kortet hjem på første hug😆💪
Jeg havde en vidunderlig oplevelse…
Jeg havde en vidunderlig oplevelse igennem hele forløbet! Super lærerigt og fantastik forløb jeg har haft! Tusind tak til Gorkan for at have de kompetencer han har, det har jeg lært meget af!
Sådan en fantastisk køreskole med de…
Sådan en fantastisk køreskole med de skønneste kørelærer især Osman! Jeg har aldrig følt mig så tryg, som jeg gjorde der. Kæmpe anbefaling nu med kortet i lommen 💃🏾
Den eneste rigtige køreskole!!
Har været hos så mange køreskoler og fået dårlige resultater til køreprøve. 2 timer med Tahir, og jeg bestod samme dag. Det her er køreskolen venner. I behøver ikke kikke efter andet!
Bedste oplevelse på Vest køreskole med…
Bedste oplevelse på Vest køreskole med Fatma Turan som den skønneste kørelærer. Nogle af de sværeste manøvrer har jeg lært med blot tips og tricks fra Fatma der ikke kræver lang tid at tage til sig - tusind tak for en fed rejse. kan klart anbefales.
Den bedste Kørelære
Jeg har haft den bedste oplevelse med min kørelærer. Fatima Turan hjalp mig utrolig godt igennem hele forløbet og guidede mig med ro og tålmodighed. Jeg kan varmt anbefale hende.
Vælg Serife som kørelære! 5 🌟
★★★★★ 5-stjernet anmeldelse
Jeg bestod min køreprøve i første forsøg takket være min kørelærer, Serife. Hun er utrolig dygtig til at lære fra sig og sørger for, at man føler sig helt klar. Undervisningen er struktureret: hun starter med at repetere, introducerer nye øvelser trin for trin og afslutter altid med en kort opsummering. Hun gør svære ting som parallelparkering, kobling og gearskift lette at forstå ved at dele det op i små, overskuelige skridt.
Hun er tålmodig og rolig, men samtidig ærlig og præcis i sin feedback, så man hele tiden ved, hvad man skal arbejde på. Vi lavede også prøvekørsler, som forberedte mig godt på den rigtige situation, og hun hjalp meget med at håndtere nervøsitet. Hun er punktlig, fleksibel og sørger for, at man får trænet i alle slags trafikale situationer.
Alt i alt er Serife både professionel og tryg at køre med — jeg kan varmt anbefale hende til alle, der vil bestå i første forsøg!
⭐⭐⭐⭐⭐
Denne køreskole er virkelig god
Denne køreskole er virkelig god - jeg bestod begge prøver på første gang! Takket være min kørelærer Fatma Turan ❤️❤️❤️
Jeg anbefaler Fatma Turan
Bedste kørelærer Fatma Turan bestået…
Bedste kørelærer Fatma Turan bestået begge gange på første forsøg❤️
Fatma Danmarks bedste kørerlærer
Er virkelig taknemmelig for at have haft Fatma som kørerlærer. Synes virkelig man skal starte hos hende!! Hvis du er nervøs, så slukker nervøsiteten med det samme ved siden af Fatma. Hun er virkelig Danmarks bedste kørerlærer!!!😍 Hun er ikke kun en kørelærer, men den sødeste som person. Hun snakker med dig og gør dig tryg under hele kørslen. Man bliver ikke nervøs når det er Fatma man har som kørerlærer❤️
Bedste oplevelse
Fatma tog mig til køreprøven og hun var fantastisk! Hun var meget rar, dejlig og positiv - det gjorde hele oplevelsen bedre🤩
Derudover har jeg haft Turan og Cemal som var nogle virkelig dygtige lærere. De meget opfordrende og motiverende.
Både Tahrir og Cemal har været nogle…
Både Tahrir og Cemal har været nogle rigtig gode kørelærer for mig. De begge har lært mig rigtig meget og jeg kan klart anbefale vest køreskole til alle andre.
Min oplevelse med kørelærerne Cemal og Gurkan
Jeg startede mine første fire køretimer med Cemal som kørelærer. Han var utrolig dygtig og behagelig, og jeg var virkelig glad for hans måde at undervise på. Derfor blev jeg også lidt bekymret, da han desværre blev syg, og jeg skulle skifte til en ny kørelærer – Gurkan.
Men allerede efter min første køretime med Gurkan, fandt jeg hurtigt ud af, at der ikke var nogen grund til bekymring. Gurkan viste sig at være lige så god. Han er meget forstående og skaber en tryg stemning, hvor man ikke er bange for at stille spørgsmål – heller ikke dem, man selv synes lyder dumme. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt, og han har ingen problemer med at gentage det samme ti gange, hvis det er nødvendigt.
Han har en evne til at tilpasse sin forklaring, så man forstår det, uanset hvordan man lærer bedst. Han forklarer gerne tingene på flere forskellige måder og giver sig god tid, indtil det hele giver mening. Samtidig er han tålmodig og imødekommende, hvilket gør, at man føler sig tryg og godt tilpas bag rattet.
Rigtig god oplevelse
Jeg kan helt klart anbefale Vest køreskole. Jeg fik lært en masse om teorien, og om at være bag rattet.
Min kørelærer Gürkan virkelig været en stor hjælp gennem processen. Han var altid klar til at hjælpe og forklare, hvis man havde spørgsmål. På trods af at mit forløb tog lidt længere tid, støttede min kørelærer mig gennem det.
Jeg er meget tilfreds, og vil helt klart anbefale
Fatma er den bedste kørelærer i…
Fatma er den bedste kørelærer i verden!! Jeg fik kørekortet med første forsøg pga hende. Hun er god til at forklare alt☺️
Gürkan Turan
Gürkan Turan, utrolig empatisk og tjekket person! Han ved lige præcis, hvordan man får styr på ens selvværd og fokus på rattet. Personlig var det lidt svært at køre i bil, og jeg blev nød til at skifte min kørerlærer og oplever så en meget mere livlig og engageret person. Styr på analysen af min kørsel og siger tingene stille og roligt, og hvad der skal forbedres. Helt klar den bedste fra mit vedkommende, og tror alle der skal starte på kørekort skal vælge ham 😁👍
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。