Vesto レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち4の評価

Geweldig goed functionerende kruislijnlaser. Werk echt zoals beschreven. Accessoires zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik Statief is stabiel en sterk. Kruislijnlaser steld zich... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kwaliteitsvolle machine , goede prijs voor een machine die je maar soms gebruikt om bouten los te draaien, goede slagkracht

企業情報

1. 工具メーカー

当該企業による記述

Vesto Tools ontwikkelt degelijk en toegankelijk gereedschap voor zowel de fanatieke klusser als de dagelijkse gebruiker. Het Nederlandse merk staat voor krachtige prestaties, slimme samenstellingen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vesto krijg je geen losse basisproducten, maar complete sets waarmee je direct aan de slag kunt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Bestellen en leveren prima…!!

Bestellen ging allemaal prima en werd zoals op de site aangegeven vlot geleverd. Heb de mini kettingzaag gekocht en eigenlijk weet je bij voorbaat al dat je voor deze prijzen (zelfs nog korting gekregen) geen super kwaliteit kan verwachten. De zaag ziet er best wel ‘stoer’ uit maar takken met de grootte van een pink is wel de limit, bovendien ging de accu ook niet echt lang mee.

2026年9月22日

Ideale laser

Ideale laser die precies doet wat je er van verwacht. Het zit in een degelijke koffer dus dat is handig met het opbergen. Ook is het handig dat er twee accu's bij zitten zodat je altijd door kunt gaan. Met de meegeleverde accessoires kan je de laser op verschillende manieren gebruiken.

2026年8月27日

Snel geleverd

Snel geleverd, goede producten voor een prima prijsje. Doet niet onder aan de bekende merken. De kruislijnlaser werkt perfect, mijn schilderijen hangen weer recht.

2026年8月27日
5つ星のうち4の評価

Tijdens de verbouwing van onze nieuw…

Tijdens de verbouwing van onze nieuw gekochte woning uit 1926 heb ik deze kruislijnlaser met statief uitgebreid getest en eerlijk: hij heeft me echt veel tijd (en frustratie) bespaard.
Gebruik tijdens de verbouwing
In een oud huis is eigenlijk niks écht recht… muren lopen scheef, vloeren zijn niet waterpas je kent het wel. Juist daarom was deze laser ideaal. Binnen een paar seconden stond hij ingesteld en kon ik direct aan de slag.
Ik heb hem gebruikt voor:

De zelfnivellerende functie is hierbij echt goud waard. Je zet ’m neer en hij corrigeert zichzelf ideaal!

Wat viel positief op
Super makkelijk in gebruik ook zonder technische kennis
Duidelijke, strakke lijnen goed zichtbaar binnen. Statief is echt een meerwaarde snel op de juiste hoogte werken
Bespaart tijd vooral in een scheef oud huis
Wat kan beter;
In fel licht (bijvoorbeeld direct zonlicht) zijn de lijnen wat minder zichtbaar
Voelt niet als een “heavy duty” apparaat meer geschikt voor thuisgebruik dan dagelijks professioneel werk

Voor een verbouwing in huis zeker in een oudere woning zoals die van ons is dit echt een ideaal hulpmiddel. Het maakt klussen sneller, nauwkeuriger en een stuk minder frustrerend.

Score: 8,5/10
Perfect voor verbouwingen en doe-het-zelf projecten. Voor professioneel dagelijks gebruik zou ik iets zwaarders overwegen, maar voor thuisgebruik is dit echt een topper.

2026年6月15日

Geweldige kruislijnlaser

Geweldig goed functionerende kruislijnlaser.
Werk echt zoals beschreven.
Accessoires zijn van goede kwaliteit en zijn makkelijk in gebruik
Statief is stabiel en sterk.
Kruislijnlaser steld zich netjes waterpas, en wanneer dat niet mogelijk is geeft hij zit ook duidelijk aan.
Accus gaan lekker lang mee, wat het handig maakt om lange dagen te werken met de laser
Lijnen zijn duidelijk te zien,ook buiten in het daglicht.

2026年6月16日

Fantastisch stuk gereedschap

Fantastisch stuk gereedschap, heeft zelfs nog extra accu, korte een lange zaagbladen voor hout en zaagblad metaal en plastic. En dat voor die prijs! Kortom: waar voor je geld!

2026年6月15日
5つ星のうち4の評価

Mooi product voor een leuke prijs.

Ik ken het merk vesto nog niet, maar ben zeer verrast over wat voor compleet product je krijgt voor deze prijs.

Er zitten veel accessoires bij in een stevige koffer. De laser geeft een goed helder groen licht.
Als accessoire 2 kleine statiefen.een groot statief. Er is ook een houder om aan de muur de schroeven of met een magneet vast te klikken.

Als elektromonteur is het bij veel werkzaamheden erg handig om lichtlijnen en goten netjes recht te hangen.

2026年6月10日

Top laser

1 week geleden de laser gekocht, en wat is het een uitbreiding van mij gereedschap.
Het complete set. Inclusief afstandbediening en app om je lader te besturen en aan en uit te zetten.
Wordt geleverd in een stevige koffer.
En een duidelijke handleiding

2026年6月8日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goed product

We hebben via Bol.com een aankoop gedaan bij Vesto. De levering was snel en netjes afgehandeld. Het product zelf (kruislijnlaser) heeft een degelijke kwaliteit, zeker voor de prijs. Het materiaal voelt niet premium, maar wel stevig en het voelt alsof hij tegen een stootje kan. Daarnaast zijn de accessoires bijzonder compleet, met veel verschillende manier hoe je de laser kan bevestigen. De laser zelf corrigeert zichzelf snel en heeft een duidelijke groene straal. Om het batterijniveau van de accu te zien, moet je de laser aanzetten en bij het opladen geeft de lader zelf aan of deze klaar is (rood/groen lampje). De meegeleverde afstandsbediening heb ik zelf nog niet geprobeerd. Ik kan me voorstellen dat deze best handig kan zijn. In de meegeleverde koffer zat alles netjes in een stevige schuiminlay, waarbij ieder onderdeel een eigen plek heeft.
Al met al tevreden met mijn aankoop van en bij Vesto.

2026年5月29日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende kruislijnlaser voor een redelijke prijs

Sinds enige tijd gebruik ik de kruislijnlaser op statief van Vesto. Ik kende het merk Vesto niet en was benieuwd naar de kwaliteit van dit merk. Bij het uitpakken viel de degelijkheid en de kwaliteit mijn gelijk op. De kruislijnlaser zat ook in een mooie koffer. Bij gebruik bleek hij precies te doen wat ik wenst. Nette en duidelijke laserlijnen. Ik heb hem o.a. gebruikt voor het uitlijnen van een plafond en dat werkte prima. Het enige nadeel was het wat lage statief. Deze had wat hoger mogen zijn. Verder helemaal tevreden. Ik zou zeker nog meer gereedschap van Vesto aanschaffen.

2026年6月4日

Trustpilot エクスペリエンス