viaBOVAG.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Simon nam de tijd om ons mee te nemen in waar wij naar moeten kijken bij het uitzoeken van een auto. Hierbij gaf hij advies dat aansluit op waar wij de auto voor willen gebruiken. Geen commercieel pra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In een gesprek met Simon Kopinsky is mij veel duidelijk geworden over het verschil tussen elektrisch, hybride en benzine. Veel dank, Simon, voor je duidelijkheid en vooral voor je geduld. Ook ben... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goed meegedacht, denkt pout of the box, verplaatst zich goed in jouw situatie. Echt toegevoegde waarde

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie, luisterend oor en duidelijk beargumenteerd advies. Simon weet waarover hij praat, neemt alle tijd en gaat echt in op vragen en ideeën. Geen verkooppraatje. Goed geholpen om met ge... もっと見る

企業情報

1. 自動車市場

当該企業による記述

viaBOVAG, de helpende hand van rijdend Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe auto, fiets, motor, camper of caravan? Bij viaBOVAG vind je het grootste aanbod betrouwbare voertuigen. Altijd met garantie en BOVAG zekerheden. Kom je er niet helemaal uit? Plan gratis een afspraak in met een van onze keuzecoaches, zij helpen je graag verder in je zoektocht naar het perfecte voertuig. Je auto verkopen? Via de Online Autoverkoopservice verkoop je jouw auto gemakkelijk en snel tegen een eerlijke prijs.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

Prima platform, no-fuzz.

Op zoek naar een nieuwe kleine auto hier kunnen orienteren en een eerste gesprek in de buurt gehad. Duidelijk platform, mooi en groot overzicht. Ben blij dat ik ook gewoon even kan bellen, dat scheelt een hoop heen-en-weer.

2025年11月5日
viaBOVAG.nl ロゴ

viaBOVAG.nl からの回答

Bedankt voor je review. Fijn dat je je goed hebt kunnen oriënteren!

5つ星のうち5の評価

Snel mijn nieuwe auto gevonden

Snel mijn nieuwe auto gevonden! 's Avonds een proefrit aangevraagd bij de dealer en de volgende dag zat ik er al in. Helemaal blij mee!

2025年10月21日
viaBOVAG.nl ロゴ

viaBOVAG.nl からの回答

Wat fijn om te horen. Veel plezier met de nieuwe auto!

Fijne ervaring met viabovag

Fijne ervaring met viabovag. Ik had een behoorlijke wensenlijst maar wist totaal niet welke auto geschikt voor mij was. Ik heb daarom gebruik gemaakt van Simon de keuzecoach en hij heeft mij telefonisch goed geholpen en een aantal auto’s geadviseerd. Ik heb verschillende proefritten gemaakt en uiteindelijk besloten voor een Kia Niro te gaan. Prettige dealer en fijn dat ik BOVAG garantie heb.

2025年10月8日
5つ星のうち5の評価

Fijne en prettige ervaring op viaBovag

Ik snap de slechte review niet zo echt, dus ik deel maar mijn ervaring over het platform. Echt een prima platform voor het zoeken naar een auto met de Bovag garantie.

Ik heb zelf meerdere proefritten aangevraagd bij meerdere garages en dat liep altijd vrijblijvend. Heb zelf ook een keer een bod gekregen op mijn auto, maar uiteindelijk niet het bod aangekomen. Al met al altijd een prettige ervaring gehad op het platform.

2025年10月22日

slechte ervaring met Bovag bedrijf FZ auto's, Roden

Ik heb een slechte ervaring gehad met FZ auto's. Wilde overleg plegen over een verborgen gebrek bij levering, vastgesteld door mijn eigen garage. Was niet bespreekbaar omdat men het gebrek niet zelf had vastgesteld. Lijkt me niet logisch als het verborgen gebrek pas na 3 weken onderzoek pas boven water komt. Plaats en slechte beoordeling bij FZ auto's en deze, ondanks de gevraagde gedocumenteerde informatie direct verwijderd. Zo kun je als bedrijf prima scoren, over de rug van klanten.

2025年7月25日
5つ星のうち1の評価

Bovag gebrek aan empathische reactie bij zeer ernstig falende reparatie met zeer ernstige afloop op snelweg

Ik wilde situatie melden bij BOVAG commissie, over een aangesloten auto-garage van het BOVAG netwerk. Zowel de autogarage heeft een reparatie uitgevoerd waarna ik 2 dagen later bijna verongeluk met een Audi A4 120 km per uur op snelweg (ontploffing bij injectoren) daarna nogmaals dezelfde reparatie en nog altijd loopt de auto niet. Ondanks alle rekeningen en schades neemt de Bovag deze klacht niet serieus maar probeert alles eraan te doen om de klant de schuld te geven. Korte samenvatting , er word zeer empathie loos gereageerd op de klacht, geen inlevingsvermogen en helaas word dit een zaak voor de rechtsbijstand. Zelfs na het aangeven van mijn gevoel achter deze situatie reageert de Bovag in zeer arrogante wijze (e-mail) en case closed. Dit is een situatie welke tv - waardig is om andere weggebruikers, en klanten te waarschuwen voor zeer ernstige volgen bij slechte reparaties en onprofessioneel omstandigheden!

2025年5月21日

Mijn advies: niet doen!

Het aanbieden van mijn Mercedes B180 uit 2018 geeft mooi aan hoe bedrijven als viaBovag werken. Vorig jaar mijn Mercedes gekocht voor EUR 20.850,- met 110.000 op de teller. Het bod wat ik nu van viaBovag ontvang is EUR 12.850,-. Schandalig bod, zeker gezien het feit dat ik slechts 10.000 km heb gereden en de auto in uitstekende staat is. Mijn advies: niet doen!

2025年4月11日

Kneuzen in Oisterwijk

Slechte ervaring met VDW ook wel handelend onder JVB in Oisterwijk.
Auto gekocht zonder schade werd gemeld. Bleek 2 dagen later via een andere bovaggarage dat mn auto in België schade had gehad, 12000 euro. Op mijn reclameren werd nauwelijks gereageerd.
Tijdens mn reis van Oisterwijk naar Groningen gaf de boordcomputer aan dat er te weinig olie in zat. Na diverse stoppen. Metingen en bijvullingen uiteindelijk 3 liter olie bijgevuld. U raadt het al het geld van de olie moeten ze nog overmaken.
Na veel moeite, omdat het een schade auto is, de auto ingeruild.
Maar de aftersales en (omruil)garantie stellen bij dit bedrijf NIETS voor.

2024年12月4日

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling! Auto aangeboden via ViaBovag (Autoplatform Nederland) Vertrouw het gegarandeerd bod niet, bij inname kijken ze zo kritisch naar de auto dat er niets over blijft van het bod. En geloof me, ze vinden wel iets!

2024年12月4日
5つ星のうち5の評価

Nu voor de 2 de keer auto via bovag…

Feit is : Bij viaBOVAG vind je een aanbod van betrouwbare voertuigen. En gratis voertuig historie. Dan zie je wat de apk afkeuringen waren. Etc. Vind soms wel het aanbod wat mager , maar goed dan weet je hoeveel minder betrouwbare autos te koop staat in Nederland!

Mijn verhaal! .......

Nu voor de 2 de keer auto via bovag gekocht . Eerste ervaring een minicooper voor nog geen 9000 euro , geen proefrit want al het vertrouwen in de Bovag gelegd, anders koop ik wel niet via bovag. Na tijdje ging airco stuk binnen de bovag en netjes gerepareerd via bovag garantie bij de dealer. Geen gezeur niets. Kwam met onderhoudshistorie.

Auto was perfect, 4 jaar door alle apk gekomen , wel op tijd bandjes verwisselen en netjes onderhouden.

Nu na 4 jaar en 7 mnd naar ongeval mini helaas totaallos.

Zag op via bovag een auto staan voor tijdelijk , en kwam met 40 punten check en nap. En apk. Geen proefrit nodig omdat hij maar voor een paar maanden is.

En ik ga volledig uit op het vertrouwen van de Bovag check en de dealer. Natuurlijk wel kenteken check gedaan maar koop vol vertouwen deze daihatsu sirion 2 1.3-16v 2005.

Vind wel fijn dat je zo wat meer relaxer kunt kopen en hun de auto voor je checken van te voren.

Ik let er wel op dat hij door een bovag expert gecheckt is. Garantie is bij deze aankoop voor mij niet van toepassing. Want in zekere zin heb je natuurlijk wel iets van Garantie als consument.

Maar daar maak ik me bij deze aankoop minder druk om. De 40 punten check en beurt bij afleveren en apk is voldoende voor dit bedrag .

Je betaald natuurlijk wel extra voor de zekerheid, met de bovag check 40 punten etcetera kost de auto wel gauw een 800 tot 1000 euro meer.

Maar goed zo koop je wel geen kat in de zak .! Voor mij auto kopen alleen nog maar via bovag en niets anders meer..

Puur omdat ik zelf geen zin heb om telkens alles te checken bij aankoop van een occasion. Dus betaal ik graag wat extra.

2024年9月14日

Century Occ Groningen/das autohaus De Groot

Interesse in een specifieke auto op de site van viaBOVAG bij twee verschillende garages.
Century Occasions in Groningen en
Das Autohaus de Groot in Meerkerk.
Je kunt via een formulier de inruilwaarde van je eigen
auto opvragen. Zo gezegd zo gedaan.
Van beide garages niets vernomen. Wel na twee dagen een mail van viaBOVAG of we al iets gehoord hadden en of ze voor ons een reminder moesten sturen. Nee dus. Verkopen genoeg schijnbaar en hebben geen behoefte aan nieuwe klanten.

2024年9月8日

Trustpilot エクスペリエンス