KÊre Anastasia Stolovitskaya
Tak for at give os muligheden for at afklare et meget vigtigt emne. Vi ved godt, at det nogle gange kan vÊre forvirrende, og vi vil gerne beklage hvis vi ikke har vÊret gode nok til at kommunikere dette til dig, i dette tilfÊlde.
Som du forstår, må vi ikke nÊvne specifikke detaljer om dit opkald, men vil gerne give lidt lys over klinikkens retningslinjer.
Der er to grupper af patienter, som vi kan behandle i vores klinik, offentlige patienter og privater patient (patienter, der kommer gennem deres private forsikringer eller betaler selv for behandlingerne). Disse to grupper af patienter har forskellige regler og begrÊnsninger.
Når en patient ringer til vores telefon for private patienter, og Þnsker en offentlig tid, kan vi ikke gÞre mere end at henvise patienten til vores nummer for offentlige patienter. Vi Þnsker ikke at påfÞre patienten ekstra gener, men det er der strenge lovmÊssige årsager til.
Der er to måder at blive patient på vores klinik inden for det offentlige system, som akut patient eller ikke-akut patient. Når en patient ringer med behov for akut ÞjenlÊgehjÊlp, forsÞger vi at tilbyde patienten en akut tid i de kommende dage, hvis de er ledige på tidspunktet for indkaldelsen. Hvis der ikke er akutte tider til rådighed, forsÞger vi at henvise patienten videre i systemet for at sikre, at vedkommende får den nÞdvendige hjÊlp.
Hvis en patient har behov for ÞjenlÊgehjÊlp, der ikke er akut, kan vi ikke gÞre mere end at tilbyde patienten den fÞrste ledige ikke-akutte tid I vores tilfÊlde er ventetiden for denne sag 4 til 5 måneder. Vi henviser også nogle gange patienten til en anden kollega med kortere ventetid.
Når det er sagt, går vi langt for at gÞre vores bedste for at se hver enkelt sag individuelt og forsÞge at tilpasse os kravene fra hver patient inden for de begrÊnsninger, vi har.
Vi håber, at du kunne finde en tid hos en ÞjenlÊge, der matcher dine behov i dag. Men hvis du mener, at vi kan vÊre til yderligere hjÊlp, så tÞv ikke med at kontakte os direkte: contact@cpheyeinstitute.com
Med venlig hilsen
Vibenshus Ãjenklinik