企業が回答しました
Jeg fik mega god service! Havde bestilt et par øreringe som desværre havde problemer med låse mekanismen, jeg skrev en mail og ikke engang 24 timer efter kunne jeg hente et nyt par i pakkeshoppen, og... もっと見る
企業が回答しました
I vil være branchens bedste - og det er I. Kæmpe udvalg, dejlig webshop og gode fysiske butikker. Bestilte et smykke til gave. Det blev afsendt samme dag og leveret næste dag. Gratis fragt med lavt... もっと見る
企業が回答しました
Vibholm er Danmarks største smykkekæde med hele 29 butikker samt en webshop på www.vibholm.dk og webshop i Sverige. Vi forhandler alle de førende mærker inden for branchen, og gør hvad vi kan for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse - hver gang.
Sindalsvej 34, 8240, Risskov, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik en gave til min fødselsdag. Mange tak vibholm, jeg kommer forbi jer en anden gang🙂
Hurtig og effektiv service og varerne svarede 100% til forventningerne👍

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Købte en ring online til min kone, men havde desværre valgt for stor størrelse. Heldigvis kunne jeg nemt gå i en fysisk Vibholm-butik og få det løst med det samme – uden bøvl. Jeg fik byttet til den rigtige størrelse på stedet, hurtigt og effektivt. Super god kombination af webshop og butik, og virkelig god service. Min kone er glad – og så er jeg også! 😊

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Varen kom lynhurtigt og var helt i orden.
Jeg havde problemer,da jeg skulle bestille varen .Men jeg spurgte på chatte,og fik lynhurtigt hjælp. God service l

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Modtager altid mine indkøb meget hurtigt, flot indpakning og en vingummi er så hyggelig 🤩

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Jeg hentede mine ringe i Vibholm Frederiksberg Centret, efter at de var blevet indgraveret. Vibholm har desværre valgt at polere ringen og dermed fjerne den matte finish samt en stor del af det kantede look, efter at ringen var blevet slået. Det er mig uforståeligt, hvordan man kan foretage et sådant indgreb uden videre. Hvis du vil have den samme ring tilbage, som du afleverede, vil jeg anbefale, at du søger andet steds. De havde desuden også indgraveret med en anden skrifttype end aftalt. Tåbeligt sted.

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Lidt dyre priser for huller i ørene, men ellers er de fleste smykker - både originale og kollektioner fra samarbejdspartnere - rigtig fine og af god kvalitet. Tilfredsstillende kundeservice i Kolding. Elsker det store udvalg på websiden og vingummierne med éns bestilling❤️

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Nem overskuelig webshop, som har et bredt udvalg af de forskellige kategorier, samt gode priser.

Vibholm Guld & Sølv からの回答
Jeg har talt med Josefine fra Vibholm kundeservice flere gange 🥰 Josefine er utrolig hjælpsom, kompetent , behagelig og yder super service ud over det sædvanlige 🥰 pas på hende, hun er guld værd ❤️ med venlig hilsen Dorte Dencher Dyrmose

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。