Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.
レビュアーのコメントを見てみましょう
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... もっと見る
Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.
Ravnshøjvej 66, 9900, Frederikshavn, デンマーク
- info@vicca.dk
- vicca.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering!
Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik valgt en større størrelse i samme farve. Grundet tidsnød spurgte jeg om mulighed for hurtig levering den følgende dag. Bamsen ankom som lovet, og den blev dagens bedste gave blandt mange ellers stærke konkurrenter. Kvaliteten er god, og bamsen er nuttet. Min datter bare elsker den!
Produkter går i stykker
Først købte jeg en bidetingest, som gik i stykker. Der blev jeg tilbudt en ny, i en hårdere variant. Så købte jeg en bold med vandperler og en stressbold. Først gik den med vandperlerne i stykker, så der var små kugler ud over det hele, og noget væske i tastaturet! Et par dage efter gik stressbolden i stykker! I øvrigt lugtede de begge meget kraftig, da jeg modtog dem. Sikke noget bras! Hun var dog flink at sige, at jeg kunne returnere, eller få pengene tilbage! Men jeg køber ikke noget derfra igen :-(

Super tilfreds.
Fine produkter, leveret lyn hurtigt, og i genbrugsemballage. Lidt sjovt, at det var en Tena Lady kasse, jeg vandrede ud gennem dagli'brugsen med men hva faaaaen🤣🤣 Alt er godt!

Vicca.dk からの回答
God hjælp og hyggeligt personale
Det rigtig godt at snakke med personalet, inden vi købte bamserne, da vi var lidt i tvivl om kvalitet og hvem der var bag hjemmesiden. Men børnene er super glade, og vi fik rigtig god hjælp.
Quick shipping, item as promised
Quick shipping, item was as promised and was packed well.
Super service, med god vejledning/rådgivning. Og stort udvalg i alle prisklasser.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Det er første prioritet når jeg køber på nettet og det levede Vicca op til.
Helt i top
Præcis beskrivelse af produkt, overskuelig webshop og hurtig ordrebehandling!
MitSignal Armbånd
Det eneste minus er at den er lidt Løst ellers er dit fint produkt MitSignal Armbånd
Tror jeg har modtaget et defekt…
Tror jeg har modtaget et defekt produkt, men ingen svar på den email jeg har sendt.

En god oplevelse
Gode solide produkter som ankom hurtigt. Der var desværre en manglende vare, som dog blev eftersendt på fineste vis efter at jeg gjorde opmærksom på det. Her vender jeg tilbage en anden gang :)
mvh Pia H.
Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og spændende legetøj. Vi købte Muffik sansemåtter.
Jeg købte et kugletæppe
Jeg købte et kugletæppe, som jeg er så glad for, og det bliver brugt både dag og nat. Stressbolden, som jeg også købte, gik dog i stykker efter kun 2 dage, selvom jeg kun brugte den til at klemme på og ikke trak i den, som det stod i anvisningen. Lidt øv

Vicca.dk からの回答
Hurtig levering og god kundeservice.
Flot ur med fugle
Har lige købt et - efter vor mening - flot vægur med fugl. Hurtig og effektiv levering.
Vi glædede os til at sætte det op👍
Men men men
- sekundviseren var skæv
- de yderste 4 millimeter af fuglens næb var knækket
- og så kunne det selvklæbende tape på de enkelte dele ikke klæbe på vores væg, flere af delene faldt ned en efter en. Så nu har vi et halvt vægur😢

Vicca.dk からの回答
God service og varer blev ekspederet…
God service og varen blev ekspederet hurtig. Jeg var meget tilfreds og vil bestemt bestille igen hos Vicca. dk
Hurtig levering og ringene levede helt…
Hurtig levering og ringene levede helt op til vores forventninger
Meget svingende kvalitet
Fingerringene med kugler på var ikke en succes. De gav kløe og farven på den rosa gik af på en time. Bolden virkede som et hundelegetøj. Den var meget hård og sagde pive lyde når man trykkede på den. Tygge armbåndet var så slapt at det slet ikke kunne sidde på håndleddet. Tygge halskæden og dimserne til at sætte på blyanter fungerede rigtig godt.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。