レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.

5つ星のうち5の評価

God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... もっと見る

企業情報

1. おもちゃ屋

当該企業による記述

Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.

4.7

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hurtig levering!

Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik valgt en større størrelse i samme farve. Grundet tidsnød spurgte jeg om mulighed for hurtig levering den følgende dag. Bamsen ankom som lovet, og den blev dagens bedste gave blandt mange ellers stærke konkurrenter. Kvaliteten er god, og bamsen er nuttet. Min datter bare elsker den!

2023年4月15日
5つ星のうち1の評価

Produkter går i stykker

Først købte jeg en bidetingest, som gik i stykker. Der blev jeg tilbudt en ny, i en hårdere variant. Så købte jeg en bold med vandperler og en stressbold. Først gik den med vandperlerne i stykker, så der var små kugler ud over det hele, og noget væske i tastaturet! Et par dage efter gik stressbolden i stykker! I øvrigt lugtede de begge meget kraftig, da jeg modtog dem. Sikke noget bras! Hun var dog flink at sige, at jeg kunne returnere, eller få pengene tilbage! Men jeg køber ikke noget derfra igen :-(

2023年4月27日

Vicca.dk からの回答

Hej Christina, Jeg er selvfølgelig rigtig ked af den uheldige oplevelse du har haft med vores produkter, det beklager jeg meget. Produkterne er fra en anerkendt tysk leverandør, og testet både i henhold til EN71 og CE mærket, så trods den kemiske lugt er de bestemt sikre. Jeg håber du er tilfreds med den løsning vi har fundet over mail - vi ombytter eller refunderer naturligvis defekte produkter.
Endnu engang undskyld for den oplevelse du har haft.
De bedste hilsner, Camilla fra Vicca.dk

Super tilfreds.

Fine produkter, leveret lyn hurtigt, og i genbrugsemballage. Lidt sjovt, at det var en Tena Lady kasse, jeg vandrede ud gennem dagli'brugsen med men hva faaaaen🤣🤣 Alt er godt!

2023年4月17日

Vicca.dk からの回答

Hej, Ja vi genbruger pap emballage for miljøets skyld. VI forsøger naturligvis at fravælge emballage med mærkning der kan virke akavet, men den må være smuttet. Beklager, men dejligt at du tager det med et smil.

De bedste hilsner, Camilla fra Vicca.dk

5つ星のうち3の評価

Tror jeg har modtaget et defekt…

Tror jeg har modtaget et defekt produkt, men ingen svar på den email jeg har sendt.

2023年3月20日

Hej Jonas.
Jeg beklager meget, at du har modtaget en defekt vare, og du skal naturligvis have en ny, men jeg kan ikke finde nogen e-mail fra dig.
Kan du prøve at sende en igen på info@vicca.dk?
Så finder vi en løsning sammen.

En god oplevelse

Gode solide produkter som ankom hurtigt. Der var desværre en manglende vare, som dog blev eftersendt på fineste vis efter at jeg gjorde opmærksom på det. Her vender jeg tilbage en anden gang :)

mvh Pia H.

2023年3月28日
5つ星のうち4の評価

Jeg købte et kugletæppe

Jeg købte et kugletæppe, som jeg er så glad for, og det bliver brugt både dag og nat. Stressbolden, som jeg også købte, gik dog i stykker efter kun 2 dage, selvom jeg kun brugte den til at klemme på og ikke trak i den, som det stod i anvisningen. Lidt øv

2023年3月16日

Hej hej.
Hvor er det dejligt, at du er glad for dit tæppe. Med hensyn til stress-bolden, så kan den have haft en fabrikationsfejl, og du kan jo selvfølgelig få en ny eller få pengene tilbage. Skriv en mail til mig på info@vicca.dk, så finder vi en løsning.

5つ星のうち3の評価

Flot ur med fugle

Har lige købt et - efter vor mening - flot vægur med fugl. Hurtig og effektiv levering.
Vi glædede os til at sætte det op👍
Men men men
- sekundviseren var skæv
- de yderste 4 millimeter af fuglens næb var knækket
- og så kunne det selvklæbende tape på de enkelte dele ikke klæbe på vores væg, flere af delene faldt ned en efter en. Så nu har vi et halvt vægur😢

2023年3月15日

Hej hej.
Jeg er ked af, at i har modtaget en defekt vare, men jeg har ingen ure med fugle hos Vicca.dk, så den må være købt andetsteds.
Så jeg kan desværre ikke hjælpe jer med en løsning.

5つ星のうち2の評価

Meget svingende kvalitet

Fingerringene med kugler på var ikke en succes. De gav kløe og farven på den rosa gik af på en time. Bolden virkede som et hundelegetøj. Den var meget hård og sagde pive lyde når man trykkede på den. Tygge armbåndet var så slapt at det slet ikke kunne sidde på håndleddet. Tygge halskæden og dimserne til at sætte på blyanter fungerede rigtig godt.

2023年3月9日

Hej hej.

Jeg er ked af, at produkterne ikke har levet op til jeres forventning, og dem kan i jo til enhver tid returnere og få pengene tilbage.
I kan blot skrive en mail til info@vicca.dk, så finder vi en løsning.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。