KiedyÅ bez limitów, później limit 180 minut dla niezalogowanych (a dla zalogowanych bez limitu),potem limit 2 godziny oglÄ dania - 2 godziny czekania dla zalogowanych, teraz limit 1,5 godziny oglÄ dania... ãã£ãšèŠã
WykupiÅam dostÄp aby obejrzeÄ film,a Vider zamiast filmu puszcza widowisko sÅuchowe,nie polecam tego pana,to oszustwo,kaÅŒe sobie pÅaciÄ,a obejrzeÄ nie moÅŒna,ciekawe czy jak kaÅŒe sobie pÅaciÄ,odprowadz... ãã£ãšèŠã
WykupiÅam dostÄp do platformy ÅŒeby obejrzeÄ konkretny film, który rzekomo byÅ dostÄpny. Po zalogowaniu i opÅaceniu dostÄpu do platformy okazuje siÄ, ÅŒe tego konkretnego filmu tak wcale nie ma..NIE POL... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
myÅlÄ ÅŒe sÄ taaacy sprytni
Najpierw mi puÅcili 5 reklam, a potem wyÅwietlili informacjÄ, ÅŒe zablokowali mi dostÄp do filmu i mam zaÅoÅŒyÄ konto i siÄ zalogowaÄ. trzeba byÅo to napisaÄ przed zmuszeniem mnie do obejrzenia reklam. Potem na stówÄ jeszcze by chcieli danych do mojej karty kredytowej. Do wÅaÅcicieli tego czegoÅ, którzy myÅlÄ ÅŒe sÄ taaacy sprytni: ps. przekazcie swoim reklamodawcom, co wam pÅacÄ za to oszustwo, ÅŒe i tak i tak na te reklamy nie patrzyÅam i nie wiem nawet czego dotyczyÅy ð€£
Zacinanie
Kiedy oglÄ da siÄ film co chwila siÄ przycina nawet jak z sieciÄ jest wszystko w porzÄ dku twk siÄ nie da oglÄ daÄ przycina siÄ co koÅo 10 sekund czasem co 1 masakra. Nie polecam.
Jedna gwiazdka to i tak za duÅŒo
Jedna gwiazdka to i tak za duÅŒo!
Nie ma moÅŒliwoÅci zostawienia nieprzychylnego komentarza, to cenzura w czystej postaci!
Po zakupie pakietu filmy trwajÄ do 2-3âŠ
Po zakupie pakietu filmy trwajÄ do 2-3 minut potem siÄ blokujÄ i wyÅÄ czajÄ masakra nie polecam
Ch*j ci w dupe vider chciaÅem obejrzeÄ Deadpoola a wysÅaliÅcie mi wiadomoÅÄi typu "twoje konto Whatsapp jest zablokowane" przestaÅcie oszukiwaÄ i hakowaÄ ludzi.
PodszywajÄ siÄ pod vider i kradnÄ âŠ
PodszywajÄ siÄ pod vider i kradnÄ pieniÄ dze. Po innych opini widaÄ ÅŒe to scam. JeÅli chcecie prawdziwy vider to ich adresy to vider.pl i vider.info a nie jakies vider-pl.com
ReklamujÄ filmy których nie majÄ wâŠ
ReklamujÄ filmy których nie majÄ w ofercie. Oszustwo. MogÅam wpÅaciÄ 25 zÅ na szlachetnÄ paczkÄ.
Kicha
Kicha, po oglÄ
dniÄciu 5 reklam wyskakuje zarejestruj siÄ i pÅaÄ, scam i tyle
OszuÅci
OszuÅci, wprowadzajÄ w bÅÄ d pierw napisem ''za darmo''. Potem dajÄ zÅudnÄ nadzieje, ÅŒe rejestracja wystarczy do obejrzenia i to w 4k! Jak siÄ okazuje od razu trzeba wykupiÄ plan i podaÄ dane z karty. Nie polecam!
Nie wiem czy to ten sam vider
Nie wiem czy mówimy o tym samym viderze... Ja nigdy nie musiaÅam siÄ logowaÄ ani nic wpÅacaÄ od zawsze oglÄ
dam tam filmy. No chyba ÅŒe to jakaÅ inna strona...
Po przeczytaniu komentarzy wiem teraz ÅŒe ja zawsze oglÄ
daÅam na vider.info
Jedno wielkie oszustwo !!!
Jedno wielkie oszustwo !!!! NaciÄ ganie ludzi!!! Moje 14.99 zÅ to moja jaÅmuÅŒna dla oszustów. Omijajcie videra pl ZÅodziejstwo i tyle.
Ta strona to jakiÅ ÅŒart chciaÅamâŠ
Ta strona to jakiÅ ÅŒart chciaÅam obejrzeÄ film wydaje siÄ ÅŒe sÄ darmowe filmy bo sÄ reklamy . Nawet jest podana informacja nad filmem czy chcesz oglÄ daÄ bez reklam i zaloguj siÄ i wykup premium . I co z tego ÅŒe nie chcesz kupowaÄ premium i oglÄ dasz reklamy . Gdy minÄ reklamy i zacznie siÄ czoÅówka i tak strona wymusza od ciebie ÅŒeby siÄ zalogowaÄ . Co z tego ÅŒe siÄ zalogujesz ÅŒeby oglÄ daÄ za darmo i z reklamami i tak ÅŒeby skoczyÄ logowanie musisz zapÅaciÄ
prawdziwa strona to vider.info
UwaÅŒajcie na tÄ strone to oszustwo orginalna prawdziwa strona to vider.info
OstrzeÅŒony
WykonaÅem wszystkie zrzuty ekranu rzekomej bezpÅatnej rejestracji aÅŒ do podania numeru karty bankomatowej . Centralne Biuro Åledcze juÅŒ siÄ tym zajmuje ZostaÅem ostrzeÅŒony przez oszukanych. Ta strona teÅŒ jest skopiowana.
OszuÅci i naciÄ gacze
OszuÅci i naciÄ gacze, sami piszÄ sobie komentarze, uwaga nie podawajcie danych karty kredytowej!!!
ZarejestrowaÅem siÄ i zapÅaciÅem zaâŠ
ZarejestrowaÅem siÄ i zapÅaciÅem za rejestracjÄ.W komentarzach byÅo napisane ÅŒe wystarczy siÄ zarejestrowaÄ.Potem informacje o aktywacji konta parÄ zÅotych i legalnie moÅŒna oglÄ
daÄ. To Åciema ludzie opisujÄ
cy ÅŒe niby oglÄ
dali tam film Który chciaÅem zobaczyÄ to siciema i oszustwo. KliknÄ
Åem na film który podobno moÅŒna byÅo tam obejrzeÄ i informacja ÅŒe ÅŒadna z platform legalnie dziaÅajÄ
ca nie posiada tego filmu. Sami sobie napisali komentarze albo ktoÅ za kasÄ im to napisaÅ.
S.C.A.M.
poprawna wirtryna to vider.info jak tak moÅŒna oszukiwaÄ ludzi na pieniÄ dze
Skam na kasÄ
Skam na kasÄ , piszÄ ÅŒe majÄ dany serial kaÅŒÄ zapÅaciÄ za subskrypcjÄ jednak jak to zrobisz to siÄ okazuje ÅŒe jest niedostÄpny
Banda naciÄ gaczy.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ