レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kiedyś bez limitów, później limit 180 minut dla niezalogowanych (a dla zalogowanych bez limitu),potem limit 2 godziny oglądania - 2 godziny czekania dla zalogowanych, teraz limit 1,5 godziny oglądania... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wykupiłam dostęp aby obejrzeć film,a Vider zamiast filmu puszcza widowisko słuchowe,nie polecam tego pana,to oszustwo,kaÅŒe sobie płacić,a obejrzeć nie moÅŒna,ciekawe czy jak kaÅŒe sobie płacić,odprowadz... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wykupiłam dostęp do platformy ÅŒeby obejrzeć konkretny film, który rzekomo był dostępny. Po zalogowaniu i opłaceniu dostępu do platformy okazuje się, ÅŒe tego konkretnego filmu tak wcale nie ma..NIE POL... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

myślą ÅŒe są taaacy sprytni

Najpierw mi puścili 5 reklam, a potem wyświetlili informację, ÅŒe zablokowali mi dostęp do filmu i mam załoÅŒyć konto i się zalogować. trzeba było to napisać przed zmuszeniem mnie do obejrzenia reklam. Potem na stówę jeszcze by chcieli danych do mojej karty kredytowej. Do właścicieli tego czegoś, którzy myślą ÅŒe są taaacy sprytni: ps. przekazcie swoim reklamodawcom, co wam płacą za to oszustwo, ÅŒe i tak i tak na te reklamy nie patrzyłam i nie wiem nawet czego dotyczyły 🀣

2025幎1月29日
5぀星のうち1の評䟡

Ch*j ci w dupe vider chciałem obejrzeć Deadpoola a wysłaliście mi wiadomośći typu "twoje konto Whatsapp jest zablokowane" przestańcie oszukiwać i hakować ludzi.

2024幎12月25日

Oszuści

Oszuści, wprowadzają w błąd pierw napisem ''za darmo''. Potem dają złudną nadzieje, ÅŒe rejestracja wystarczy do obejrzenia i to w 4k! Jak się okazuje od razu trzeba wykupić plan i podać dane z karty. Nie polecam!

2024幎12月8日
5぀星のうち1の評䟡

Nie wiem czy to ten sam vider

Nie wiem czy mówimy o tym samym viderze... Ja nigdy nie musiałam się logować ani nic wpłacać od zawsze oglądam tam filmy. No chyba ÅŒe to jakaś inna strona...
Po przeczytaniu komentarzy wiem teraz ÅŒe ja zawsze oglądałam na vider.info

2024幎12月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ta strona to jakiś ÅŒart chciałam

Ta strona to jakiś ÅŒart chciałam obejrzeć film wydaje się ÅŒe są darmowe filmy bo są reklamy . Nawet jest podana informacja nad filmem czy chcesz oglądać bez reklam i zaloguj się i wykup premium . I co z tego ÅŒe nie chcesz kupować premium i oglądasz reklamy . Gdy miną reklamy i zacznie się czołówka i tak strona wymusza od ciebie ÅŒeby się zalogować . Co z tego ÅŒe się zalogujesz ÅŒeby oglądać za darmo i z reklamami i tak ÅŒeby skoczyć logowanie musisz zapłacić

2024幎11月28日
5぀星のうち3の評䟡

OstrzeÅŒony

Wykonałem wszystkie zrzuty ekranu rzekomej bezpłatnej rejestracji aÅŒ do podania numeru karty bankomatowej . Centralne Biuro Śledcze juÅŒ się tym zajmuje Zostałem ostrzeÅŒony przez oszukanych. Ta strona teÅŒ jest skopiowana.

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

Zarejestrowałem się i zapłaciłem za

Zarejestrowałem się i zapłaciłem za rejestrację.W komentarzach było napisane ÅŒe wystarczy się zarejestrować.Potem informacje o aktywacji konta parę złotych i legalnie moÅŒna oglądać. To ściema ludzie opisujący ÅŒe niby oglądali tam film Który chciałem zobaczyć to siciema i oszustwo. Kliknąłem na film który podobno moÅŒna było tam obejrzeć i informacja ÅŒe ÅŒadna z platform legalnie działająca nie posiada tego filmu. Sami sobie napisali komentarze albo ktoś za kasę im to napisał.

2024幎5月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ