Vifely レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. 靴屋

当該企業による記述

Nederlands, Waarom Vifely? Kwaliteit en passie in elke stap. Bij Vifely draait alles om kwaliteit en comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat schoenen niet alleen stijlvol moeten zijn, maar ook als een tweede huid moeten zitten. Daarom kiezen we alleen de beste materialen en werken we samen met ervaren schoenmakers die elk paar met zorg en vakmanschap maken. Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service. We luisteren naar jouw wensen en helpen je de perfecte schoen te vinden die past bij jouw leven en stijl. Bij Vifely ben je niet zomaar een klant, maar een waardevolle partner in onze reis naar de perfecte schoen. Dankzij onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid kun je erop vertrouwen dat elke stap die je met Vifely zet, de juiste keuze is. Wij zijn hier om je te helpen de beste versie van jezelf te zijn – elke dag opnieuw. Deutsch, Warum Vifely? Qualität und Leidenschaft in jedem Schritt. Bei Vifely dreht sich alles um Qualität und Komfort. Wir sind der Überzeugung, dass Schuhe nicht nur stilvoll sein sollten, sondern auch wie eine zweite Haut sitzen müssen. Deshalb wählen wir nur die besten Materialien aus und arbeiten mit erfahrenen Schuhmachern zusammen, die jedes Paar mit Sorgfalt und Handwerkskunst fertigen. Was uns einzigartig macht? Unser persönlicher Service. Wir hören auf deine Wünsche und helfen dir, den perfekten Schuh zu finden, der zu deinem Leben und Stil passt. Bei Vifely bist du nicht nur ein Kunde, sondern ein wertvoller Partner auf unserer Reise zum perfekten Schuh. Dank unserer Hingabe an Qualität und Kundenzufriedenheit kannst du darauf vertrauen, dass jeder Schritt, den du mit Vifely machst, die richtige Wahl ist. Wir sind hier, um dir zu helfen, die beste Version deiner selbst zu sein – jeden Tag aufs Neue.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Miałam małe opóźnienie w dostawie i…

Miałam małe opóźnienie w dostawie i musiałam poczekać kilka dni, ale naprawdę było warto! Buty, które otrzymałam, są przepiękne i wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów. Jestem zachwycona swoim zakupem i na pewno będę zamawiać tutaj częściej!

2025年8月1日

Laarzen van Vifely

Ik heb mijn bestelde laarzen ontvangen en ze zitten perfect. Goede kwaliteit en een mooie pasvorm. Even goed je voet opmeten en daarbij de juiste maat kiezen, dan kan het niet fout gaan. Snelle service en ben goed op de hoogte gehouden over de levering van mijn pakket. Een echte aanrader!

2025年4月5日
Vifely ロゴ

Vifely からの回答

Beste Celissa,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de laarzen naar wens zijn. We stellen je feedback enorm op prijs.

Namens het hele team van Vifely: bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop!

Met vriendelijke groet,
Team Vifely

5つ星のうち5の評価

Geweldige sneakers en topservice!

Vandaag mijn sneakers van Vifely.com ontvangen en ik ben er superblij mee! Ze zitten fantastisch en zijn ontzettend comfortabel.

Daarnaast was de service top! Ik had vooraf een paar vragen over de schoenen en kreeg daar snel en duidelijk antwoord op. Heel fijn om zo goed geholpen te worden.

Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader!

2025年3月15日
Vifely ロゴ

Vifely からの回答

Beste Fee de Jong,

Wat heerlijk om te horen dat u zo blij bent met uw schoenen! We zijn ook blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw positieve feedback betekent veel voor ons. Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Vifely