レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Milieusticker besteld via VignetNodig, maar ik kreeg maar geen reactie vanuit air.gouv.fr Mailtje gestuurd naar VignetNodig, en er werd direct actie ondernomen en binnen no time was alles geregeld!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service! 100% betrouwbaar. Ik bestelde en betaalde vignets, maar wat bleek...mijn camper is er eentje van vóór 1997 en daarom zijn milieustickers voor Frankrijk en Duitsland niet mogeli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Twee vignetten tegelijk besteld. Bestelproces is superhandig en veel makkelijker dan rechtstreeks in Frankrijk bestellen (heb ik ook wel eens gedaan, niet aan te raden). Het gedoe en de onzekerheid va... もっず芋る

䌁業情報

1. 仲介サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vignetnodig is een jong, groeiend en innovatief bedrijf die tot stand is gekomen tijdens de voorbereidingen van een vakantie naar Frankrijk. Het bleek voor vertrek een lastig en tijdrovend proces om een milieusticker aan te vragen. Vignetnodig speelt in op deze lastigheid. Vignetnodig maakt het voor de nederlandstalige vakantiegangers en zakelijke reizigers mogelijk om binnen 1 minuut een aanvraagformulier te voltooien voor een Milieusticker. Wat wij doen? Wij gebruiken uw ingediende aanvraagformulier en zetten dit middels intelligente software om in een aanvraag voor het milieuvignet Frankrijk en Duitsland. Vignetnodig treedt dus op als intermediair tussen u en de Franse en Duitse overheid. Zo voorkomt u het doorlopen van tijdrovend en onduidelijk proces bij de overheid en maakt u gebruik van onze software en expertise op dit gebied. Ons doel is om alle nederlandstalige reizigers op een eenvoudige en snelle wijze te ondersteunen in de aanvraag van een milieusticker. Onze beschikbare betaalmethoden dragen bij aan deze doelstelling vanwege de gangbaarheid en eenvoud. U kunt bij ons betalen met: IDEAL, Paypal, Klarna en Bancontact. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via info@vignetnodig.nl. Vergeet voordat u de vraag stelt niet eerst de FAQ te bekijken. 95% van de gestelde vragen wordt beantwoord in de FAQ.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Heel snel had ik bedacht nog een vignet

Heel snel had ik bedacht nog een vignet voor Frankrijk te moeten regelen. Snel en makkelijk besteld maar toch daarna even opgezocht hoelang zo’n vignet eigenlijk geldig is. Blijkt dus gewoon onbeperkt geldig te zijn, geweldig dus!
Maar ja, dom van mij, al besteld.. snel een mailtje erachter aan; het werd top opgepakt en de bestelling zo snel mogelijk geannuleerd. Heel fijn! Dank daarvoor!

2026幎5月28日

VignetNodig 100% betrouwbaar!

Uitstekende service! 100% betrouwbaar. Ik bestelde en betaalde vignets, maar wat bleek...mijn camper is er eentje van vóór 1997 en daarom zijn milieustickers voor Frankrijk en Duitsland niet mogelijk.
Ik ontving direct het geld retour. Hartelijk dank!

Groet Anja van Hunnik

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Vignet hier niet kopen!!

Een vignet op officiële site is eenvoudig aan te vragen en kost je slechts 4.91 incl verzenden fysieke sticker.
Betalen kan met creditcard of paypal.
Ze nemen wel het invul werk van je over,
maar om hiervoor nou het bedrag zoveel keer over de kop te gooie vind ik echt wel buiten proporties.
Ik raad het hierom niet aan om hier jou vignet te kopen!.

2025幎6月25日

Dag Thierry,

Veel mensen komen zelf niet uit de aanvraag of beschikken niet over een creditkaart. Die mensen maken graag gebruik van onze aanvraagservice waarbij je met Ideal kan betalen. Ook kiezen veel mensen voor gemak. Een aanvraag bij ons is zeer eenvoudig aangezien wij alle voertuiggegevens voor de klant verzamelen. Dat scheelt de aanvrager zelf al weer 10 minuten. Zoals gebruikelijk wordt de aanvraagservice verricht tegen een vergoeding.

5぀星のうち5の評䟡

Snel geregeld Top maar we hebben geen

Snel geregeld Top maar we hebben geen regio in kunnen invullen is dit dan voor
heel Frankrijk geldig? Zie reactie 👍

2025幎5月1日

Dag Lisa,

Bedankt voor je review!

Ja, je sticker is in heel Frankrijk geldig. En zelfs ook nog in milieuzones in Spanje en Zwitserland.

Super makkelijk Frans milieu stikker

Super makkelijk Frans milieu stikker aangevraagd. Op de Franse site moet je eerst alles vertalen, de meerkosten via vignet.nodig zijn relatief en besparen je een hoop tijd.

2025幎4月10日

VignetNodig.nl からの回答

Klopt, een veelvuldige reden waarom mensen bij ons bestellen :) bedankt voor je review!

Dit is service!

Dit is nou echt een verdien model waar ik graag aan mee werk! dat geklooi op die engelsvertaalde franse sites is om van te janken. moet wel zeggen dat ik vindt dat dit eigenlijk bij de RDW ondergeschoven dient te worden maar oké , ik heb een sticker dus voor nu perfect!

2025幎2月3日

VignetNodig.nl からの回答

Bedankt voor je review Ryan! Je hebt gelijk het kan allemaal een stuk makkelijker maar daar moeten de (Europese) autoriteiten wel aan mee willen werken. Wellicht wat voor in de nabije toekomst, wie weet.

Vignet

Gisteren besteld en vandaag al de mail binnen. Ik heb het geprobeerd op de Franse site, maar ik kwam er niet uit. Voor 12 euro extra binnen 5 minuten klaar via vignet nodig.
Update. Sticker al binnen. Snel en heel makkelijk

2024幎11月29日
5぀星のうち3の評䟡

Slechte handleiding

Niets mis met het vignet, maar ik miste een goede Nederlandstalige handleiding. Zelfs uit de Franstalige handleiding kon ik niet opmaken op welke plaats in de auto het vignet geplaatst moest worden geplakt. Ook was onduidelijk welk deel van de sticker eerst moest worden geplakt.

Daarnaast heb ik weinig gemerkt van het feit dat ik een sticker heb. Hoe merk je zoiets? Duimpje van de gendarmerie als je voorbij rijdt?

2024幎9月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス