Incredibly helpful throughout the whole process. They took the work into their own hands, which left us free to actually enjoy the journey on our side. The Whole process was also broken down into... もっと見る
企業が回答しました
Zeer bekwame en vriendelijke adviseurs met expertise op complexere aanvragen. Ook als late starters met een specifieke situatie (STAK) dachten ze perfect met ons mee. Binnen 24 uur groen licht van de... もっと見る
Robert is een adviseur die rustig blijft. Soms zelfs wat stoïcijns. Door deze houding straalt hij vertrouwen uit en het gevoel dat hij het onder controle heeft en voor jou kijkt naar de best passend... もっと見る
企業が回答しました
Ontzettende goeie hulp, alles tot in de puntjes en snel geregeld. En ze nemen ook de tijd om het in Jip en Janneke taal (simpel) uit te leggen, voor starters die weinig tot niets weten absoluut een aa... もっと見る
企業が回答しました
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Erg fijn geholpen door Daan. De communicatie verliep soepel en we zijn erg tevreden over het proces. We zouden Daan van harte aanraden!
Heel fijn geholpen! Op een heel kundige manier meegenomen door het proces om een hypotheek te bemachtigen. Daarnaast kregen we altijd snel antwoord als we ergens niet uitkwamen. Je moet echt bij Viisi zijn voor goed hypotheekadvies!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Geweldig geholpen met onze hypotheek aanvraag voor het tweede huis door onze adviseur Niels Lengers!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Niels en het team van Viisi hebben mij heel goed geholpen met het regelen van mijn hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam Niels de tijd om alle mogelijkheden met mij door te nemen en de verschillende opties duidelijk uit te leggen. Daardoor kon ik met vertrouwen de juiste keuzes maken.
Gedurende het hele proces werd ik goed begeleid en wist ik steeds precies waar ik aan toe was. Alles verliep soepel en snel. Sterker nog, mijn hypotheek was al rond binnen twee dagen nadat ik de koopakte had getekend.
Ik zou Niels en Viisi zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het aanvragen van een hypotheek. Echt top geholpen!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Brent heeft me super geholpen! Hij is deskundig, punctueel en vriendelijk. En bij zijn afwezigheid was er altijd een collega op de hoogte die me kon helpen.

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Vanaf het eerste contact dacht Arjen actief met ons mee en schakelde hij snel wanneer dat nodig was. Het hele traject verliep transparant, toegankelijk en zonder verrassingen. Ook bij ingewikkelde financiële of fiscale vragen nam hij uitgebreid de tijd om alles helder en begrijpelijk uit te leggen.
Dankzij zijn deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aanpak voelden wij ons gedurende het hele proces volledig ontzorgd. Dat wij nu voor de tweede keer voor Arjen en Viisi hebben gekozen, zegt eigenlijk al genoeg.
Wij kunnen Arjen en Viisi van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige hypotheekadviseur. In één woord: geweldig!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Het was een heel fijn proces. We zijn geadviseerd door Anne. Het duurde aan onze kant best een tijd, maar Anne bleef geduldig en behulpzaam. Toen we eenmaal klaar waren om te kopen, zijn we ontzettend duidelijk meegenomen in hoe alles werkte. Zo fijn hoe is mee gedacht met onze situatie en ook hoe passende oplossingen zijn weten te vinden. Heel erg bedankt!
Fijne en persoonlijke aanpak, overzichtelijk systeem om documenten aan te leveren, goede bereikbaarheid (snelle reply's). Zou Viisi zeker aanbevelen!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Geweldig advies en Anne heeft veel zorg ontdragen bij het aankoop van mijn nieuwe woning!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Service staat hoog. Je kunt altijd bellen of mailen en krijgt snel antwoord. Is je contactpersoon met vakantie, dan pakt iemand anders het op die al op de hoogte is. Dat mag ook wel, je betaalt er genoeg voor.
Verder heel duidelijk advies met professionele tools.
Deni heeft ons echt ontzorgd.

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Super blij met de hulp en eerlijke advies. En vooral voor de snelheid van reacties. Ik heb geluk gehad en binnen 2 weken na tekenen van koopovereenkomst dat ik bij de notaris heb getekend. Was niet mogelijk zonder de hulp van Viisi.
Viisi heeft voor een duidelijk proces gezorgd. Ze hadden altijd tijd voor vragen en stonden ons rustig te woord. Mijn vriendin en ik vinden Viisi een verzorgde en georganiseerd organisatie waardoor het koopproces soepel en zonder stress is verlopen.

Viisi Hypotheekadvies からの回答
We hadden prettig contact, zowel met onze vaste adviseur als met anderen binnen Viisi.
Er wordt vlot gecommuniceerd en de gesprekken werden goed voorbereid. Brent was een fijne, menselijke, adviseur.

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Voor we bij Viisi terecht kwamen hebben we meerdere gesprekken gehad bij andere onafhankelijke hypotheekadviseurs. Die adviseurs waren soms slecht te bereiken of gaven ons het gevoel dat we alles al zouden moeten snappen. Erg opgelucht waren we dan ook na ons eerste gesprek met Viisi, bij Jaap. Erg snelle, duidelijke communicatie en heel helder advies dat paste bij onze situatie heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd de hypotheek voor ons eerste huis rond hebben gekregen.
We zijn zeer goed geholpen in het proces van de aankoop van ons eerste huis. Altijd goed te bereiken en onderling hebben ze een goede samenwerking met elkaar. Alle stappen zijn telkens goed aan ons uitgelegd en tijdens momenten van stress werden we gerustgesteld. Al met al erg prettig!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Erg goed advies gekregen van Anne, zowel voor hypotheek als mogelijke aanvullende verzekeringen. Ze begeleidt je snel en adequaat door het proces, is pro-actief. Ik zou Viisi zeker aanbevelen!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Geweldig geholpen door de kundige en vriendelijke Niels

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Prettig in contact, persoonlijke benadering, pro-actief in advies. Simpelweg erg goed!
Zo wordt een hypotheek aanvragen nog leuk!! Binnen 3 weken was alles geregeld en dat terwijl mijn man en ik allebei ondernemer zijn. Brent reageerde altijd duidelijk en snel, liet steeds goed weten wat we konden verwachten en aan zijn vragen en opmerkingen merk je dat hij veel kennis heeft. Zo kan Viisi ook maatwerk leveren en doen ze niet alleen de standaard aanvragen.
Als je een adviseur zoekt: zoek echt niet verder, want ik gun iedereen de gemoedsrust die je voelt als je het via Viisi regelt. Uit eerdere ervaring weet ik dat het ook een stressvolle periode kan zijn (zeker als ondernemer), maar dat was het deze keer absoluut niet!

Viisi Hypotheekadvies からの回答
Zeer tevreden over de hulp en begeleiding van Anne en Jaap. Goed bereikbaar, snelle reacties en alles werd duidelijk uitgelegd. Aanrader!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。