Le service des ventes est absolument à notre écoute et nous aide rapidement dans nos démarches. De plus les collagÚnes sont EXCELLENTS. Je les utilise depuis plus de quatre ans.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte og tegnede abonnement d. 19/2-26. Modtog bekrÊftelse, men intet om hvornÃ¥r levering ville finde sted. Skriver sÃ¥ mail og 2 gange via deres kontakt formular, og hÞrer intet. FÞr i dag, hvor... ãã£ãšèŠã
Jeg har brukt Vild Nord Collagen Gold i 3 mÃ¥neder. Jeg hadde flere fine linjer enn jeg var komfortabel med, og ville derfor prÞve collagen. Etter ca 8-9 uker sÃ¥ jeg utrolig stor forbedring i huden, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vild Nord er et dansk marine collagen brand. Vores navn reflekterer vores kÊrlighed til Nordens smukke natur, vores friske luft og rene have. Betydningen af ordene afspejler også vores respekt for det lille hjÞrne af verden, som vi befinder os i og de råvarer, der naturligt findes her. Vores produkter består derfor af de råvarer som vi kender fra Norden.
Lundsgade 6, 2., 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- +45 7734 0909
- info@vildnord.com
- vildnord.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Le service des ventes est absolument à âŠ
De plus les collagÚnes sont EXCELLENTS.
Je les utilise depuis plus de quatre ans.
Jâapprécie beaucoup le produit mais laâŠ
Jâapprécie beaucoup le produit mais la livraison est de pire en pire
Ma commande mâa été indiqué expédié le 03/04 elle mâa été livrée le 14/04âŠ..
Bestilte og tegnede abonnement d
Bestilte og tegnede abonnement d. 19/2-26. Modtog bekrÊftelse, men intet om hvornår levering ville finde sted. Skriver så mail og 2 gange via deres kontakt formular, og hÞrer intet. FÞr i dag, hvor jeg modtager en faktura der ikke kan åbnes.
Kundeservice findes der vist ikke noget af her.
Je ne peux rien dire pour le moment carâŠ
Je ne peux rien dire pour le moment car j ai commencé ya 1 mois

Good experience
Good reputation
Delivery as communicated
Good quality, neutral flavor
Little bit pricey, Delivery could be faster to the Netherlands

Vild Nord ããã®åç
Super produit pour en avoir déjà consommé lâan dernier je refais une cure de collagÚne pour avoir une peau bien nourrie
Super produit pour en avoir déjà consommé lâan dernier je recommande c

Excellent product
Always full satisfaction with this product. Delivery, efficiency and customer service are flawless. Pricing is good compared to other brands. I highly recommend.

Smager ganske forfÊrdeligt
Smager ganske forfÊrdeligt
Har kÞbt collagen beauty Remedy.
I skriver bÊrsmag, det er jo misvisende, når det smager Êkelt af fisk, og så klumper det, med noget der ligner fiskeskÊl og krums. (Selv om jeg har rÞrt, og givet det tid til at oplÞse) jeg Har forsÞgt at drikke det, men det er så fÊlt, at jeg var ved at kaste op.
Ãv det er 549,95 kr lige til udsmidning,
Det er vildledende markedsfÞring at skrive bÊrsmag, når det ikke passer, så Êrgerlig over at have spildt mine penge på et forkert mÊrke.
- Tak for jeres svar her og på min mail,
Jeg er blÊst bagover af jeres kundeservice
Tak for, at I tager jeres kunder seriÞst, og
Tak for at give mig penge tilbage for Remedy og for at give mig muligheden for at prÞve jeres andre produkter. Det ser jeg frem til at prÞve.

Vild Nord ããã®åç
Utrolig fornÞyd med produktet ð€©ðð»
Min datter tipset meg om den kollagen dere har sÃ¥ jeg tenkte jeg ville prÞve da jeg hÞrte den kunne vÊre bra for meg som har leddgikt og artrose. SÃ¥ har begynt pÃ¥ den. GÃ¥tt mange uker nÃ¥ og jeg mÃ¥ si jeg merker bedring i ledd smertene og kan faktisk trene bedre nÃ¥. FÞler meg bedre ð€© SÃ¥ virker som det var lurt Ã¥ starte med.
Jeg hamstret noen bokser pÃ¥ apoteket da det var halv pris ð Jeg bruker Puré marine collagen. Skal ogsÃ¥ teste ut de andre etter hvert . Anbefales ð€©

Vild Nord ããã®åç
Produit efficace plus pratique en gélules
Super produits efficaces et prix trÚs correct
Je prends réguliÚrement le collagÚne marin

Vild Nord ããã®åç
J'ai commencé ma cure en avril
J'ai commencé ma cure en avril, aujourd'hui je remercie infiniment vild nord de penser a notre planÚte mais également a notre bien être intérieure et extérieure. Je recommande vivement ces poudre de collagÚne qui respecte notre environnement et nous aide a solidifier notre sang, muscle mais aussi une peau éclatante, brillante. ðð€ð

Pas de doseur dans la boîte
Pas de doseur dans la boîte
Bcp d'espace vide dans la boîte
Pas pu benificier de la bonne réduction malgré mes échanges

Vild Nord ããã®åç
This is collagen that delivers results
This is collagen that delivers results. My skin is smoother, my hair is thicker and my nails are harder and stronger. I also recover much better from sports since I started taking Vild Nord collagen regularly. Highly recommend!

Fantastiske produkter!
Fantastiske produkter, og det eneste kollagenet som jeg faktisk får resultater med! Og jeg har prÞvd flere andre merker som ikke holder det de lover..
Jeg prÞver Ã¥ bytte pÃ¥ litt av de forskjellige variantene etter Ã¥rstider, og for tiden bruker jeg Beauty Remedy, den rosa boksen ð

Collagen gold
Collagen gold. It's impossible to drink because of the taste and smell of fish. Disappointed, because I hoped that this would become my healthy habit and not torture. It's a pity because I spent a long time choosing between different brands.

Fantastiske produkter !
Fantastiske produkter!
Pure Marine Collagen har jeg brukt i manger år og i år har jeg supplert med med Collagen Beauty Remedy - veldig fornÞyd med begge.
Lett å bestille fra og varene kommer utrolig raskt. Veldig fornÞyd !