VIND Boligadvokater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt nyt hus i Valby og har i den forbindelse fÃ¥et meget professionel vejledning af Marie fra Vind Boligadvokater. Meget tryg gennemgang og overblik - prÊcis hvad vi havde brug for i handlen, d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugt advokat Marie hos VIND Boligadvokater til flere ejendomshandler, og hun har hver gang vÊret dybt professionel, ekstremt grundig og utrolig serviceminded. Hun formÃ¥r at skabe tryghed i h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som fÞrstegangskÞbere fik vi virkelig god og kompetent hjÊlp fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskÞb i Valby. Maria var vores advokat og fulgte os tÊt hele vejen igennem – en proces... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et hjÊlp til en sag om Êgtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller pÃ¥ sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihÊrdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg Êrli... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産専門匁護士
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. カりンセラヌ
  4. 財産管理専門匁護士
  5. 法埋事務所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er et advokatkontor til dig, der Þnsker professionel, veluddannet juridisk rÃ¥dgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. NÃ¥r du engagerer os, fÃ¥r du et stÊrkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretÊrer, der – pÃ¥ en nem og overskuelig mÃ¥de – sÞrger for, at du fÃ¥r den juridiske hjÊlp, du har behov for.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

237件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Som fÞrstegangskÞbere til et projektkÞb

Som fÞrstegangskÞbere til et projektkÞb (lejlighed) var vi ekstra opmÊrksomme, men vi modtog en yderst kompetent og professionel rådgivning og Marie tog sig tiden til at hjÊlpe og svare grundigt på alle vores spÞrgsmål, uanset dag og tidspunkt.
Marie var opmÊrksom på de mindste og vigtige detaljer i forbindelse med kÞbet og vi har på intet tidspunkt haft uro i maven i processen takket vÊre Marie, hvorfor vi derfor og KUN kan give de varmeste anbefalinger til Marie HÞymann Laursen og Vind boligadvokaterne.

2021幎2月5日

KÊre Peer

Yderst kompetent, omhyggelig og tilgÊngelig rådgivning.

Vi er ovenud taknemlige og imponerede over den kompetente stÞtte og rådgivning, som vi har modtaget fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskÞb. Vi har haft kontakt med deres rådgiver Marie. Vi har kun rosende ord. Hendes omhyggelighed, faglige kompetence og tilgÊngelighed har vÊret over al forventning. Det har vÊret enormt tillidsskabende og trygt, og vi har ikke på noget tidspunkt haft uro i maven i processen takket vÊre Marie og Vind boligadvokater ved vores side. En varm anbefaling herfra.

2021幎1月12日

Hej Tina

100% godkendt.

100% godkendt.
Jeg har brugt VIND Boligadvokater ifm et selvsalg af ejerbolig og har kun ros til overs. Kompetent rådgivning og hjÊlp der gjorde det nemt at gennemfÞre handlen.
Tak til Rune der svarede meget hurtigt på diverse spÞrgsmål.
Ja og så er prisen for ydelserne ret skarp til den gode side.

2020幎9月22日

KÊre JÞrn

Hurtige og kompetente

Min hustru og jeg stod akut og skulle bruge en boligadvokat ifm. kÞb af hus. Vi skrev ud til en håndfuld boligadvokater og Marie fra VIND Boligadvokater var den fÞrste til at svare os. Til en fair pris gav hun os god og kompetent vejledning hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale VIND og Marie!

2020幎8月31日

Hej Rand

KÊmpe tak til Rune Boysen LÞn fra

KÊmpe tak til Rune Boysen LÞn fra Vindboligadvokater med den rådgivning vedr. KÞb af sommerhus.
Bedste service nogensinde, jeg kan klart anbefale at bruge ham.
Tak for samarbejdet.

René

2020幎7月14日

Hej René

Jeg har vÊret i kontakt med vind

Jeg har vÊret i kontakt med vind advokater ifb. med boligkÞb og her fik jeg fat i Marie. Marie er en super kompetent advokat, som tager sig tiden til at hjÊlpe og svare grundigt nÃ¥r som helst. Kanon oplevelse for mig som fÞrstegangskÞber! Jeg kan kun anbefale vind advokater og Marie ☺

2020幎7月12日

Hej Natascha

Hurtig, grundig og behagelig rådgivning

Jeg kan kun anbefale Rune LÞn efter hans hjÊlp ifm. kÞb af andelsbolig. Rune har vÊret super hurtig til at svare fra start til slut, og har samtidig givet grundig og udfÞrlig rådgivning gennem hele forlÞbet i en venlig og behagelig tone. Jeg har ikke andet end ros.

2020幎6月29日

Hej Joachim

Fantastisk rådvigning

Kan varmt anbefale Rune BÞysen LÞn fra VIND boligadvokater. Jeg har virkelig fÞlt mig i gode og sikre hÊnder under hele forlÞbet.
Tak for en imÞdekommende og professionel behandling.

2020幎6月24日

Hej Helge

top service

Jeg har brugt Vind Boligadvokater v/ Advokat Philip Maury en del gange i forbindelse med rådgivning. Jeg har altid fået en top rådgivning og kan kun give mine bedste anbefalinger

2020幎6月22日

Hej Allan

Rune BÞysen LÞn har med et skarp blik

Rune BÞysen LÞn har med et skarp blik rådgivet os på bedste vis ifm huskÞb.
Rådgivningen er klar og giver retning - men den er ikke sort/hvid og formanende. Vi har fÞlt os meget trygge ved den hurtige, professionelle og rolige behandling vi har fået.

Kan varmt anbefale Rune ved Vind Boligadvokater.

Stephanie

2020幎6月12日

Hej Stephanie

Very good experience and help all the way

We have just concluded our house purchase and can only recommend vind boligadvokater. Our process Started in November and during that time Marie was helping us through every detail in a very professional manner. Overall we are very satisfied for a 5 stars service that is very well affordable. Will defiantly use them again if I am in the housing market.

Ahmed Shawky

2020幎6月1日

Dear Ahmed

Thank you for your review.

Kan stÊrkt anbefale Marie HÞymann

Kan stÊrkt anbefale Marie HÞymann Laursen.

Super god service!
Rådgivende, professionel og yderst hjÊlpsom og klar til at svare på alle de spÞrgsmål man måtte have uanset dag/ tidspunkt.

Alt i alt har vi haft en super god oplevelse og vil anbefale Marie til enhver tid.

2020幎5月23日

Hej Hawbir

Stor ros til Phillip Maury for at vÊre

Stor ros til Phillip Maury for at vÊre med mig ved min side fra start til slut under kÞbet af min lejlighed. Som fÞrstegangs kÞber har jeg vÊgtet sikkerhed, tilgÊngelighed og forståelig rådgivning rigtig hÞjt. Min forventning er i den grad blivet indfriet.
Stor tak herfra, kan varmt anbefales.

2020幎5月20日

Hej Marko

VIND Boligadvokater og sommerhus

Vi blev gennem en bekendt henvist til advokat Marie HÞymann Laursen ved VIND Boligadvokater i forbindelse med kÞb af sommerhus. Marie var under hele forlÞbet utrolig professionel og altid behjÊlpelig med hurtige og prÊcise svar og vejledning. Hun var opmÊrksom på de mindste detaljer og fandt flere ting, som skulle tilrettes ifb. kÞbet. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

2020幎3月31日

Hej Stian

Vi benyttede VIND Boligadvokater fÞrste

Vi benyttede VIND Boligadvokater fÞrste gang for et par år siden, i en handel der måtte ophÊves med deres hjÊlp.
Nu er vi ved at overtage vores drÞmmehus, igen med deres vejledning.
Som fÞrstegangskÞbere var vi ekstra påpasselige, men modtog kompetent og prÊcis rådgivning. Marie HÞymann Laursen har gennem hele forlÞbet svaret utrolig hurtigt og prÊcist, og har generelt skabt trygge rammer om vores boligkÞb. En klar anbefaling herfra :)

2020幎3月22日

Hej Maria