VIND Boligadvokater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt nyt hus i Valby og har i den forbindelse fÃ¥et meget professionel vejledning af Marie fra Vind Boligadvokater. Meget tryg gennemgang og overblik - prÊcis hvad vi havde brug for i handlen, d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har brugt advokat Marie hos VIND Boligadvokater til flere ejendomshandler, og hun har hver gang vÊret dybt professionel, ekstremt grundig og utrolig serviceminded. Hun formÃ¥r at skabe tryghed i h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som fÞrstegangskÞbere fik vi virkelig god og kompetent hjÊlp fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskÞb i Valby. Maria var vores advokat og fulgte os tÊt hele vejen igennem – en proces... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et hjÊlp til en sag om Êgtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller pÃ¥ sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihÊrdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg Êrli... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産専門匁護士
  2. 䞍動産譲枡専門の匁護士
  3. カりンセラヌ
  4. 財産管理専門匁護士
  5. 法埋事務所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er et advokatkontor til dig, der Þnsker professionel, veluddannet juridisk rÃ¥dgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. NÃ¥r du engagerer os, fÃ¥r du et stÊrkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretÊrer, der – pÃ¥ en nem og overskuelig mÃ¥de – sÞrger for, at du fÃ¥r den juridiske hjÊlp, du har behov for.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kan varmt anbefale VIND

Jeg kan varmt anbefale VIND Boligadvokater, da jeg har vÊret meget tilfreds med deres rådgivning, imÞdekommenhed og syntes i Þvrigt de er sÊrdeles gode til at svare på de spÞrgsmål man måtte have, på en måde som er let at forstå.

2020幎3月12日

Tak for anmeldelsen.

Philip Maurys arbejde er kompetent og grundigt

Vind Boligadvokater er professionelle og har bistået mig yderst kompetent i min sag. Advokat Philip Maury har vist dygtighed og sÊrlig nidkÊrhed i sit arbejde. Hans rådgivning har vÊret af uvurderlig karakter, og uden den ville jeg have vÊret meget dårligere stillet. Tusind tak for indsatsen.

2020幎3月8日

Hej Tomas

Yderst kompetent og informativ rådgivning

Vi har brugt VIND Boligadvokater i forbindelse med to boligkÞb. Begge gange har vi fået yderst kompetent og behagelig rådgivning af Marie HÞymann Laursen. Marie var meget informativ gennem hele kÞbsprocessen, samt rådgav os ift. hvilke krav vi kunne stille til sÊlger, hvilket gav os stor tryghed i boligkÞbet. Jeg kan virkelig anbefale VIND Boligadvokater til andre, der står med et forestående boligkÞb.

Hej Rikke

Fik fantastisk rådgivning hele vejen

Fik fantastisk rådgivning hele vejen gennem et forlÞb af et boligkÞb, der desvÊrre endte med ikke at blive gennemfÞrt. Trods en del kommunikation frem og tilbage med sÊlger og ejendomsmÊgler blev der aldrig opkrÊvet faktura fra Vind boligadvokater, da handelen ikke gik igennem. Vil dog til hver en tid bruge dem igen og kan varmt anbefale deres service og rådgivning til at alle der står overfor et muligt kÞb/salg af bolig.

Hej Allan

Kent er dedikeret

Kent er dedikeret, dygtig, pragmatisk og serviceminded og en sand fornÞjelse at arbejde med. Vi arbejder ofte på fÊlles eller beslÊgtede kunder og uden undtagelse får kunderne det de skal bruge. UdmÊrket. Kun stor ros til overs. Jeg vil altid anbefale Kent.

Hej Janus

Fremragende ekspertise og service

Vi har med stor tilfredshed modtaget hjÊlp fra Vind Boligadvokater til at gennemfÞre et andelskÞb med kort varsel. Advokat Philip Maury har ydet en bistand ud over det forventelige - både i forhold til faglighed og service.
Vind Boligadvokater har med stor ekspertise bistået med at kvalificere aftalegrundlaget og gennemfÞre handlen med korte svartider. I processen har Vind Boligadvokater endvidere proaktivt kommunikeret med relevante aktÞrer i sagen samt fulgt transaktionen til sin endelige afslutning.

Hej Jannie

Vind Boligadvokater fremstår i min

Vind Boligadvokater fremstår i min optik som ansvarlig og Êrlig i tilbudsgivning og aktivitet. Da en af mine mulige klienter kom med et useriÞst og uetisk forslag, trak Vind sig omgående, selvom de havde udsigt til en fremtidig Þkonomisk gevinst.

2020幎3月5日

Hej Otto

Fremragende rådgivning

Fremragende rådgivning. Hurtig til at svare, yderst behagelige at kommunikerer med og yderst professioniel behandling. Kan varmt anbefales

2020幎3月4日

Hej Dennis

Utrolig god service!

Utrolig god service af 2 omgange, snart 3. Hurtig til at svare, nem at kommunikere med, og yderst professioniel behandling. Kan varmt anbefales

2020幎3月2日

Hej Thomas

Varmeste anbefalinger

Endnu engang har Kent Brixtofte levet op til forventningerne, med sin meget professionelle tilgang har han vÊret den bedste rådgiver, man kan Þnske sig.
Kent har vÊret en god sparringspartner, både i forhold til opklarende spÞrgsmål og de forhandlinger, der opstod i forbindelse med handlen.
Vi vil til enhver tid anbefale andre, at anvende Kent ved en bolighandel.

2020幎2月26日

Hej Dorte

Professionel rådgivning

PrÊcis og skarp rådgivning, der fuldt ud levede op til mine hÞje forventninger. VIND Boligadvokater får fÞlgende mine varmeste anbefalinger.

2020幎2月26日

Hej Niels

Billige og Dygtige

Det der viste sig som en simpel bolighandel, blev til en kompleks og langhåret affÊre. Handelen blev gennemfÞrt til perfektionisme af Kent Brixtofte.

Tak for hjÊlpen.

2020幎2月23日

Hej Johnni

Full endorsment of VIND Boligadvokater

We can only recommend Vind Boligadvokater. Rune helped us guide us through the whole process. The real estate agent we were dealing with was making some odd requests but Rune help us understand what these issues were and pushed against the ones that were not reasonable.

Also, compared to the other lawyers we have contacted, his responses were always answering the questions we actually asked.

2020幎2月21日

Dear Filip

Thank you for your review.

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Vi benyttede os af Vind Boligadvokater i forbindelse med kÞb af bolig, hvor vi havde fornÞjelsen af at have Marie HÞymann Laursen som advokat.
Marie var utrolig professionel og grundig - hun hjalp os igennem hele huskÞbet, hvor vi fÞlte os i sÊrdeles trygge hÊnder fra start til slut!
Kan klart anbefales.

2020幎2月16日