レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... もっと見る

企業情報

1. 中古CD店
  2. CD ショップ

当該企業による記述

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

連絡先

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

2024年3月2日

Vindcd からの回答

Beste Frans, Hartelijk dank voor je feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee maar ook anderen die overwegen iets te kopen in mijn webwinkel. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Netjes verpakt en hele goede qualiteit

Snelle levering. Maar belangrijker; perfect verpakt, beter dan een nieuwe CD. Qualiteit ook helemaal goed.

2024年2月26日

Vindcd からの回答

Beste Maurice, Bedankt voor je feedback en fijn dat je tevreden bent over VindCD Ik zie je graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

Zeer snel geleverd!

Zeer snel geleverd, goed verpakt, heel blij mee!

2024年2月28日
自発的なレビュー

Vindcd からの回答

Beste Marco, Hartelijk dank voor je feedback. Ik zie je graag nog eens terug bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Hele goede kwaliteit en de eigenaar van…

Hele goede kwaliteit en de eigenaar van de webshop steekt veel tijd in het uitzoeken van de beste CD met de beste kwaliteit.
Snelle levering.

2024年2月24日
自発的なレビュー

Vindcd からの回答

Beste Luke, Bedankt voor je review en in afwachting van je volgende zoekopdrachten. Met vriendelijke groeten Emile

Prima winkel

De cd's die ik bestel zijn altijd niet zelden niet meer te koop in het normale proces. Ze zijn echter altijd kwalitatief goed. De bestelprocedure verloopt vlot. Kortom, voor mij een waardevolle winkel.

2024年2月16日

Vindcd からの回答

Beste Cor, Wat een mooie feedback. Hartelijk dank hiervoor en fijn dat je zo tevreden bent over mijn webwinkel VindCD Ik zie je heel graag weer eens terug. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Cd’s prima staat, verkoper eerlijk, levert goede service!

Cd’s snel geleverd. Goed verpakt. Cd’s in prima staat, geen enkele beschadiging. Had cd’s apart besteld, dus zou twee keer bezorgkosten moeten betalen. Verkoper was echter alert en heeft ze samen verstuurd, dus hoefde maar een keer bezorgkosten te betalen😀!

2024年1月20日

Vindcd からの回答

Beste Saskia, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling en de gekochte cd's. Ik zie je graag weer eens terug in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Persoonlijk, kwaliteit en goed verpakt!

Emile is heel begaan met de klant en de kwaliteit van zijn items. Bovendien de - in dit geval: Elpee's - waren bijzonder goed verpakt verstuurd en bij uitpakken bleken ze ook netjes schoongemaakt. Had al eerder eens cd's bij hem besteld, die ook als nieuw waren.

2024年2月2日

Vindcd からの回答

Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve review. Erg blij dat je weer tevreden bent. Ik hoop je nog vaker te mogen voorzien van je favoriete muziek. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Snelle levering ,top

2024年1月27日

Vindcd からの回答

Beste John, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je zo tevreden bent. Zie je graag nog eens in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

CD's zijn keurig verpakt en snel…

CD's zijn keurig verpakt en snel bezorgd.

2024年1月31日

Vindcd からの回答

Beste Jasper, Hartelijk dank voor je feedback. Ik zie je graag nog eens terug bij VindCD waar je geen nummer bent maar er velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

snelle levering

snelle levering, 2e hands vinyl in goede conditie zoals beloofd. 👍

2024年1月23日

Vindcd からの回答

Beste Steven, Bedankt voor je feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD Maandelijks meer tweedehands vinyl. Met vriendelijke groeten Emile

Prima service

Prima service: CD zo goed als nieuw en snel geleverd.

2024年1月11日

Vindcd からの回答

Beste Jean, Hartelijk dank voor je review. Ik ben blij dat je tevreden bent over mijn webwinkel VindCD. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en precies zoals…

Snelle levering en precies zoals omschreven.

2024年1月14日

Vindcd からの回答

Beste Jacco, Hartelijk dank voor je feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD en voor nu een heel prettig weekend. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち4の評価

CD bleek bij nader inzien niet aanwezig…

CD bleek bij nader inzien niet aanwezig te zijn. Dit werd keurig, met excuus en klantvriendelijk gecommuniceerd.

2024年1月2日

Vindcd からの回答

Beste Rein, Bedankt voor je review en hopelijk volgende keer beter in mijn webwinkel VindCD Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Zeer netjes en houd je op de hoogte wat…

Zeer netjes en houd je op de hoogte wat er met de bestelling aan de hand is.
Bestelling keurig ingepakt zonder schade ontvangen, ik ben zeer te spreken over de werkwijze van VindCD

2024年1月6日

Vindcd からの回答

Beste Bas, Hartelijk dank voor je positieve reactie. Dit wordt zeer gewaardeerd. Ik zie je graag nog eens terug in mijn webwinkel VindCD waar je geen nummer bent maar er velen kunt kopen. Met vriendelijke groeten en alvast een fijn weekend. Emile

5つ星のうち5の評価

Netjes in plastic hoesjes verzonden en…

Netjes in plastic hoesjes verzonden en CD’s zien er als nieuw uit, pakketje ook nog voorzien van “breekbaar” tape daadoor heeft de Postbode het netjes nog een eindje in brievenbus laten hangen.

2024年1月5日

Vindcd からの回答

Beste Eric, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over VindCD Ik hoop je in de toekomst nog eens te mogen begroeten in mijn webwinkel waar je geen nummer bent maar er wel veel kunt kopen. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

LP’s en hoezen in prima staat

LP’s en hoezen in prima staat, evenals de binnen hoezen.
Uitstekende service door het per e-mail op de hoogte houden van het verzendingsproces.

2024年1月1日

Vindcd からの回答

Beste Kees, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Maandelijks meer tweedehands LPs en ik hoop je dan ook nog eens terug te zien bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Netjes verpakt in een kartonnen doosje…

Netjes verpakt in een kartonnen doosje met folie om het cd doosje. Om de cd te beschermen zit in het cd doosje nog noppenfolie.
Fijn persoonlijk contact.

2023年12月22日

Vindcd からの回答

Beste Joost, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Super dat je tevreden bent over VindCD Ik zie je graag nog eens weer in mijn webwinkel. Met vriendelijke groeten Emile

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。