レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... もっと見る

企業情報

1. 中古CD店
  2. CD ショップ

当該企業による記述

Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Heel netjes geholpen!

2023年8月19日

Vindcd からの回答

Beste Gerda, Bedankt voor je positieve feedback. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Goed verpakt, snel geleverd

2023年8月6日

Vindcd からの回答

Beste Anita, Hartelijk dank voor je feedback. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Super

Heel fijn dat ik eindelijk de cd heb gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was en nog nergens heb kunnen vinden bij toeval op vindcd terecht gekomen. De bezorging was snel en de cd was netjes ingepakt is goed en heel aangekomen. Ben ook netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje verstuurd is. Kortom ik ga zeer zeker weer bestellen via vindcd je vind hier pareltjes die anderen niet hebben.

2023年8月6日

Vindcd からの回答

Beste Danielle, Bedankt voor je uitvoerige en positieve feedback. Niet alleen leuk voor mij maar ook zeker nuttig voor anderen die overwegen om iets te gaan bestellen bij VindCD. Gelukkig doet VindCD haar naam opnieuw eer aan. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Betrouwbaar en correct

Nette prijzen , goede kwaliteit , snel en keurig netjes verzonden. Zeer betrouwbaar en correct.

2023年7月28日

Vindcd からの回答

Beste Marc, Bedankt voor je feedback. Je bent al jaren één van de vaste trouwe klanten en zie je dan ook graag weer terug. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Zeer goede en persoonlijke service

Zeer goede en persoonlijke service. Ruim assortiment met mooie titels voor een betaalbare prijs. Keurig netjes verzonden, elke cd in een apart cellofaantje. In het hoesje nog een beetje bubbeljesplasic zodat de cd onmogelijk beschadigd kan raken tijdens transport. Aanrader!

2023年8月4日

Vindcd からの回答

Beste Bart, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over VindCD Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち3の評価

Cd's oké, verzending minder

De verzending naar België is vrij duur (12,5 euro). 4 van 5 cd doosjes zijn binnenin stuk ...
Liever een doos als verzending in de toekomst dan een omslag.
Vrgr,
Bart

2023年7月30日

Vindcd からの回答

Beste Bart, Bedankt voor je feedback. Aan de verzendkosten kunnen we weinig veranderen. Deze zijn gewoon hoog naar het buitenland. Het verbaast me zeer dat de doosjes aan de binnenkant stuk zijn. We stoppen er altijd een stukje bubbeltjesplastic in om het rondje van het cd doosje heel te houden. Tegen extreem geweld van een vervoerder is gewoon niet in te pakken. Ook als men met een doosje gaat smijten kan er iets stuk gaan. Misschien had je deze feedback beter aan de vervoerder kunnen geven. Zoals je kunt lezen wordt er veel zorg besteed aan het inpakken multimedia artikelen voor VindCD. Uiteraard vind ik het vervelend dat dit bij jou nu anders uitpakt. Met vriendelijke groeten Emile

Zoektocht

Na lang zoeken de cd gevonden voor een goede prijs.
Elders was het veel duurder.
Het contact en verzenden was uitstekend.
Kom hier zeker weer terug als ik weer eens een cd zoek die mij zo te binnen schiet.

2023年7月31日

Vindcd からの回答

Beste Edwin, Fijn dat ik je heb kunnen helpen aan een lang gezochte cd. Dan doet VindCD haar naam eer aan. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Prima winkel

De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd.
Puntgave CD voor een nette prijs.

2023年7月14日

Vindcd からの回答

Beste Edith, Hartelijk dank voor je feedback. Ik ben blij dat je zo tevreden bent. Geniet van de muziek en graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Een aanrader!

Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke fase de verzending zat en vroeg later of ik m'n bestelling had ontvagen, wat inderdaad het geval was. Verzending ging vlot, was prima verpakt en alles was goed verzorgd. Een aanrader!

2023年7月9日

Vindcd からの回答

Beste Dwight, Hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat je zo tevreden bent en zie je dan ook graag weer eens terug bij VindCD Geniet van de muziek. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

Snelle en correcte communicatie en…

Snelle en correcte communicatie en levering.

2023年7月3日

Vindcd からの回答

Beste Rene, Bedankt voor je feedback. Hier help je niet alleen VindCD mee, maar ook anderen die overwegen om iets te gaan kopen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Ongevraagd opgelost…

Heel fijn hoe je ongevraagd de niet doorgekomen bankbetaling hebt opgelost!! Heb de cd opnieuw kunnen bestellen en via ideal kunnen betalen.

2023年6月21日

Vindcd からの回答

Beste Toon, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Voor mij is het vanzelfsprekend om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Muziek kopen in mijn webwinkel VindCD moet tenslotte een positieve ervaring zijn en ook blijven. Ik zie je graag nog eens terug. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち5の評価

is een winkel met vele speciale cd's…

is een winkel met vele speciale cd's te koop dat je bij andere bijna niet kan vin den.En verder Emile de baas is een zeer bekwame man met verstand van muziek en erg behulpzaam.

2023年6月6日

Vindcd からの回答

Beste Ben, Hartelijk dank voor je aardige feedback. Ik doe mijn best om iedereen te voorzien van muziek waar men wellicht al tijden naar zoekt. Helaas lukt dit niet altijd direct. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling, pakket volgens afspraak constant berichten terug van de status van het pakket

2023年6月4日

Vindcd からの回答

Beste Lammert, Fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer bij VindCD Met vriendelijke groeten Emile

Aanrader …

Snelle levering en met zorg de cd beschermd voor verzending.
Dit was de eerste keer wist ook niet van het bestaanvan Vindcd maar een aanrader.

2023年5月25日

Vindcd からの回答

Beste Arnold, Fijn dat je tevreden bent en goed dat je VindCD uiteindelijk gevonden hebt. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Emile

5つ星のうち4の評価

Uitgebreide verzameling zeer betaalbare…

Uitgebreide verzameling zeer betaalbare CD's, makkelijk te selecteren en te bestellen. Ook snel verzonden, maar niet goed verpakt. Maar liefst drie cd-hoesjes waren stuk. (Waaronder het extra hoesje dat erbij zat).
Graag beter verpakken en ik zou dhl niet met als optie geven, denk ook dat het beter niet als brievenbuspakje verstuurd wordt.

2023年5月6日

Vindcd からの回答

Beste Henk, Bedankt voor je feedback. Jammer dat er doosjes stuk gegaan zijn tijdens het vervoer. Je had me gewoon even kunnen mailen en dan had ik je gratis nieuwe doosjes kunnen toesturen. Je geeft me zo dus niet de gelegenheid dit keurig op te kunnen lossen en dat is jammer en een beetje flauw ook. Ik ga DHL zeker niet weghalen als verzendoptie omdat je nu de eerste bent waar dit helaas gebeurt. Mensen zijn blij met een goedkopere verzendoptie. Qua verpakking moet het gewoon in orde zijn, maar als men als een malle gaat smijten met spullen, hetgeen in dit geval wellicht gedaan is, kun je verpakken wat je wil, maar dan is er niets tegen bestand. Bovendien kan het pakje door teveel verpakking wellicht niet meer door de brievenbus, waardoor je dan extra verzendkosten moet gaan maken, welke niet doorbelast kunnen worden aan de klant omdat deze immers voor brievenbuspost betaald. Je moet er als verzender op kunnen vertrouwen dat zaken heel aankomen. Wellicht kun je bij een volgende gelegenheid dan beter voor PostNL kiezen, hoewel het daar ook mis zou kunnen gaan. Oeral waar mensen werken worden er fouten gemaakt. Mocht je nog wat doosjes willen hebben ter vervanging dan graag even contact opnemen via het contactformulier van VindCD dan stuur ik deze apart op of als extra bij je volgende aankoop. Met vriendelijke groeten Emile

Top service

Mijn cd was eigenlijk niet beschikbaar maar dankzij Emile heb ik deze leuke cd toch kunnen ontvangen! Heel fijn

2023年5月3日

Vindcd からの回答

Beste Charlynn, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring met VindCD Ik vind je een prettige klant met correcte communicatie en hoop je dan ook zeker nog eens tegen te komen op vindcd.nl Met vriendelijke groeten Emile

snelle service

snelle service, goede communicatie van levering

2023年4月24日

Vindcd からの回答

Beste Ton, Hartelijk dank voor je review. Dit wordt enorm op prijs gesteld. Ik zie je graag weer terug bij VindCD Geniet van je aankopen. Met vriendelijke groeten Emile

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。