Vinfordig.dk レビュヌ

1,695
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der er altid en god service i butikke, uanset om man skal bruge vin til en sÊrlig lejlighed, en god whisky eller bare tapas til en hverdag. Udover service og viden er der altid et godt tilbud.... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r Vinfordig.dk skriver: "Vi strÊber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste kÞb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde bestilt tapas til en stÞrre gruppe - men ramte desvÊrre i sygdom pÃ¥ dagen .... her var bare smil pÃ¥ og ingen sure miner over en sen afbestilling - som faktisk endte med at vi tog det bestilte ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skulle holde 50Ã¥rs fÞdselsdag hjemme for 20 gÊster. Bestilte lux tapas og vinsmagning af 3 stk vine som vinfordig havde udvalgt. De unge gutter fra vinfordig leverer rigtig god service hele vejen igen... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Siden 2014 har vi distribueret kvalitetsvin og spiritus til hele Danmark. Vi brÊnder for at levere jordnÊr service og give dig den bedst muligt oplevelse. Vi ses hos Vin For Dig!

優良

(1,695)

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

God behandling

Man bliver godt behandlet og man får en god rådgivning hver gang man kommer i butikken

2026幎1月30日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Kim😊

Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞler dig godt behandlet og fÃ¥r god rÃ¥dgivning i butikken – det er lige prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.

Vi glÊder os til at se dig igen 🍷

service i top

Udover service og viden er der altid et godt tilbud.

jeg kan kun anbefale et besÞg Marco og Mathias

2026幎2月5日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de fine ord! 😊
Det er fedt at hÞre, at du oplever butikken som et sted, hvor man kan finde lidt af det hele – og stadig fÃ¥ god service med pÃ¥ vejen. Det er lige prÊcis det, vi gÃ¥r efter.

Jeg skal nok sige det videre til Marco også – det bliver han glad for 🙌

Vi ses i butikken! 🍷

Altid perfekt

Altid perfekt

2025幎12月1日

Vinfordig.dk からの回答

KÊmpe tak! 😄 Det er lige prÊcis sÃ¥dan noget, der giver ekstra energi i hverdagen 🍷✚

/ May fra Vin For Dig

Super fedt live salg med godt udvalg og

Super fedt live salg med godt udvalg og fik da også sikret mig nogle flasker, som blev sendt dagen efter til hurtig levering den efterfÞlgende dag

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de pÊne ord 🙌 Live-salg er ogsÃ¥ noget af det sjoveste, vi ved – og endnu bedre nÃ¥r flaskerne hurtigt finder vej hjem til jer.
Skål Kenneth og tak fordi du handlede med 🥂🚚

/ May fra Vin For Dig

Anbefales for kvalitet og kendskab

Deltog i Facebook tirsdags event.
De to fra Vin for dig, er altid en fornÞjelse at fÞlge og der er gode tilbud, på vine man ellers ikke ser.
KÊmpe anbefaling herfra

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord Mette , og for at kigge med om tirsdagen. Det betyder virkelig meget for os! 🍷✚

Tak fordi du fÞlger med og stÞtter os.

Mvh. Marco Schmidt
Indehaver, Vin For Dig

Altid en fornÞjelse at handle med jer.

Altid en fornÞjelse at handle med jer.
Gode produkter, og hurtig levering.😀

2025幎11月15日

Tusind tak for de fem stjerner – det varmer 😊
Det betyder meget for os, at du oplever både kvalitet og tempo, når du handler hos os. Vi gÞr os umage hver eneste dag, og den slags feedback giver ekstra energi på lageret og i butikken.

God kundeservice

Når Vinfordig.dk skriver: "Vi strÊber altid efter at yde fantastisk service," er det ikke tomme ord. Det oplevede jeg ved mit sidste kÞb, hvor noget gik galt for fragtfirmaet - de 60 flasker kom i småportioner med dages mellemrum. En opringning til Vinfordig lÞste omgående problemet. Tak for den fine service!

2025幎11月14日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord!🌟
Vi ved godt, at det kan teste tÃ¥lmodigheden, nÃ¥r en levering bliver sendt afsted i etaper, sÃ¥ vi er virkelig glade for, at vi kunne fÃ¥ styr pÃ¥ det hurtigt, da du ringede. Det er prÊcis sÃ¥dan noget, vi gerne vil vÊre kendt for – at vÊre nemme at fÃ¥ fat i, og at problemer bliver lÞst uden bÞvl.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen SÞren! 💛

Go service

Go service
Gode vare
Kort sagt 5 stjerner

2025幎11月1日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det er virkelig dejligt at hÞre, at både service og varer rammer plet hos dig. Den slags feedback gÞr os stolte og giver ekstra motivation i hverdagen.

Tak fordi du handler hos os – vi sÊtter stor pris pÃ¥ det 🙌

/May fra Vin For Dig

Super service og stort udvalg

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte😊

bare i orden!

helt kort, en meget tilfreds kunde!
I gÞr det sgu godt gutter - skrevet på "jysk"

Vinfordig.dk からの回答

Tak skal du ha’! Det er altid en fornÞjelse – og fedt at hÞre, du er sÃ¥ tilfreds!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du vender tilbage til os gang pÃ¥ gang og lover fortsat at gÞre os umage hver gang 💪🍷

Indehaver, Vin For Dig

God service og hjÊlp kan varmt anbefale

God service og hjÊlp kan varmt anbefale andre at handle ved Vin for dig

2025幎11月7日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen, det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os i Vin for dig, og håber vi får lov at byde dig velkommen igen snart 🍷

Skuffende

Synes ikke mÊngde af maden, levede op til selve prisen. Råvarer var gode og fine.

2025幎11月6日

Tak for din anmeldelse Ulrik🌿
Vi er glade for, at du synes godt om råvarerne, men Êrgerlige over, at du oplevede mÊngden som for lille. Det undrer os faktisk lidt, for den feedback vi ellers får, går netop på, at portionerne er til den gode side.

Vi vil derfor rigtig gerne hÞre lidt mere, så vi kan undersÞge, om der kan vÊre sket en fejl i din bestilling. Du må meget gerne sende os en mail på info@tapasfordig.dk
med lidt flere detaljer 🙏

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle, om det er vin eller tapas, det er altid i en god kvalitet og god pris.

2025幎10月1日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og stjerner! Det betyder meget for os, at du bÃ¥de er glad for vinene og tapasen – vi sÊtter en stor Êre i at levere kvalitet til en god pris. SÃ¥ det er mega dejligt at hÞre, det mÊrkes 🌟

Stor anbefaling herfra

Hvad skal jeg sige? Hvor skal jeg starte?
De er nogle skÞnne gutter, som har et rigtigt og flot udvalg af vine, til lige så gode priser. Jeg har fulgt dem i over to år nu, og det har resulteret i en kÊlder fuld af spÊndende flasker.
De har jÊvnligt livesalg, hvor man kan gÞre sig nogle ekstra gode handler.
De har fantastisk kontakter rundt om i Europa, og kan derfor fra tid til anden prÊsentere nogle vilde opkÞb. Igen til rigtigt gode priser.
De yder en genial service, hvor de fx var så flinke at slette prisen på den ene af to leveringer, da jeg var lidt for hurtig til at afslutte en bestilling. Det sker jo 😆
Det er nogle af grundene til at jeg vil anbefale at fÞlge dem på Facebook

2025幎10月21日

Rasmus... Bare tak ❀
Sikke en dejlig besked at mÞde ind til den onsdag morgen.

Klar hurtig til afhentning

2025幎8月1日

Hej Gerda, tusind tak for anmeldelsen 🙏
Vi håber du blev mega glad for dit kÞb!

Vi Þnsker dig en skÞn weekend.

Altid god betjening

Altid god betjening, og gode vine og topas.

2025幎8月6日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og stjerner Freddy⭐
Vi er rigtig glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de betjeningen, vinene og vores tapas – det betyder mega meget for os!
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Et virkelig hyggeligt arrangement

Et virkelig hyggeligt arrangement. Kan anbefales :-)

2025幎7月17日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for de sÞde ord og anbefalingen, det gÞr os sÃ¥ glade at hÞrer at I havde et hyggeligt arrangement 😊
Vi håber, vi får fornÞjelsen af at have jer med igen en anden gang!

May fra Vin For Dig

Jamen det fungerer bare- har andet dér

Jamen det fungerer bare- har andet dér flere gange og vÊret me tilfreds hver gang

2025幎7月18日

Vinfordig.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Poul-Erik og ikke mindst for at komme igen 🌟
Det betyder meget for os at hÞre at du altid er tilfreds. Vi glÊder os til at se dig nÊste gang 🙏

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。