Jeg har fÃ¥et yderst kompetent hjÊlp af Lise Wilson hos Vingaardhus. Hun var dagligt tilgÊngelig â enten gennem sin sekretÊr eller direkte. Den juridiske rÃ¥dgivning var sÊrdeles stÊrk, men det, der isÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da jeg blev hjemsendt fra mit arbejde gennem nÊsten 23 Ã¥r, tog jeg kontakt til advokatfirmaet VingÃ¥rdshus, for at fÃ¥ hjÊlp til en fratrÊdelsesordning. Jeg fik en yderst professionel juridisk hjÊlp,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil ikke anbefale firmaet, vi blev "snÞret" i forbindelse med kÞb af byggegrund, og fik af vide af advokat, at vi kunne opsige aftalen, hvis jordbundsundersÞgelse var dÃ¥rlig, Advokat havde dog ikke lÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dette firma har behandlet en arvesag efter min far. Den burde vÊre fuldstÊndig ukompliceret gr klart testamente, men nu - over et Ã¥r senere - er sagen stadig ikke afsluttet. Jeg har flere gange forgÊv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Advokatfirmaet Vingaardshus har kontorer med advokater i Aalborg og Frederikshavn. Du kan fÃ¥ hjÊlp af vores advokater med forskellige problemstillinger, og der er garanteret mindst én advokat i flokken, der har erfaring med netop din type sag. NÃ¥r du stÃ¥r i den situation, at har behov for at sÞge rÃ¥dgivning fra en advokat, er det ikke ligegyldigt, hvem du vÊlger til at rÃ¥dgive dig. Juraen er kompleks og udvikler sig konstant, og det krÊver erfaring og dygtige advokater at rÃ¥dgive om mange problemstillinger. Den erfaring mÞder du hos Advokatfirmaet Vingaardshus. Det er nemlig er naturlig del af vores DNA, at vi deler viden og erfaring med hinanden pÃ¥ daglig basis og spÞrger hinanden til rÃ¥ds, nÃ¥r vi ved, at en kollega ved endnu mere om en problemstilling. Derfor kan vores rÃ¥dgivning sammenfattes i 3 disse ord â ENGAGEMENT, KOMPETENCE OG TILGÃNGELIGHED. Og den er prÊget af hÞj faglighed, hurtig sagsbehandling og indgÃ¥ende kendskab til dine sÊrlige forhold. Siger vi ja til en opgave â stor som lille â engagerer vi os altid 110% i at opnÃ¥ den bedste lÞsning. Vi rÃ¥der over de dygtigste advokater og sÊtter en Êre i altid at vÊre tilgÊngelige â ogsÃ¥ om aftenen eller i weekenden, nÃ¥r livet eller forretningen brÊnder pÃ¥. SÃ¥ sÞger du efter en advokat, finder du hos Advokatfirmaet Vingaardshus mere end 50 Ã¥r erfaring med juridisk rÃ¥dgivning til det nordjyske erhvervsliv og nordjyderne.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lytter ikke til Alm mennesker i AalborgâŠ
Lytter ikke til Alm mennesker i Aalborg selvom der er bevis at man har anmeldt nogen ting
De sÊtter bare tingene i fogden
DÃ¥rlig behandling
Tak til advokat Lise Wilson for nÊsten 10 års uvurderlig stÞtte og menneskelig hjÊlp i bopÊlssag
Jeg vil gerne indlede denne anmeldelse med at understrege, at mit fokus ikke sÃ¥ meget er pÃ¥ advokatfirmaet Vingaardshus, men specifikt pÃ¥ partner og advokat Lise Wilson. Hun har gennem Ã¥rene set mig som et helt menneske og ikke blot som et sagsnummer, hvilket har haft en enorm betydning for mig og min sÞn. Af dyb taknemmelighed â og som stÞtte til andre, der stÃ¥r eller mÃ¥ske en dag vil stÃ¥ i en sag om bopÊlspligt eller lignende forhold omkring deres barn â har jeg valgt at dele dette brev, som jeg d.d. har sendt til Lise for at udtrykke min tak.
________________________________________________
KÊre Lise Wilson,
Efter nÊsten ti år som min urokkelige stÞtte, hvor du har skabt en fÞlelse af dyb tryghed, selv i de mest stormfulde tider, fÞler jeg, at jeg skylder dig en oprigtig tak.
Din indsats har haft en uvurderlig betydning for os, og jeg er sikker på, at mange andre, der har vÊret i lignende situationer, fÞler det samme.
Jeg forestiller mig, at man som forsvarsadvokat ofte ser menneskets mÞrkere sider, men jeg vil gerne understrege, at dit arbejde â bÃ¥de i de kortsigtede og langsigtede perspektiver â har gjort en enorm forskel. I mit tilfÊlde har det haft en afgÞrende indvirkning pÃ¥ mit barn, da han fik chancen for at vokse og udvikle sig pÃ¥ mÃ¥der, der ellers ikke ville have vÊret mulige.
Min sÞn og jeg har netop deltaget i en skolehjemsamtale, hvor lÊrerne roste ham til skyerne. De beskrev ham som bÃ¥de akademisk yderst stÊrk og socialt velafbalanceret, og han er ikke bange for at begÃ¥ fejl â tvÊrtimod blev det fremhÊvet som en af hans styrker. Begge lÊrere udtrykte stor begejstring for ham, hvilket selvfÞlgelig gjorde mig vÊldig stolt.
At min sÞn har formået at rejse sig fra en situation med massiv mistrivsel til, hvor han er i dag, ville aldrig have vÊret muligt uden din hjÊlp. Du trådte til, da tingene så allermest dystre ud, og for det vil jeg altid vÊre dig dybt taknemmelig.
Jeg er overbevist om, at bag hvert sagsnummer gemmer der sig et menneske af kÞd og blod, der skylder dig den stÞrste tak.
KÊrlig hilsen,
Palle
Da jeg blev hjemsendt fra mit arbejdeâŠ
Da jeg blev hjemsendt fra mit arbejde gennem nÊsten 23 år, tog jeg kontakt til advokatfirmaet Vingårdshus, for at få hjÊlp til en fratrÊdelsesordning.
Jeg fik en yderst professionel juridisk hjÊlp, hvor min advokat tog sig af al kontakt til min tidligere arbejdsgiver. Derudover tog min advokat sig også tid til at sikre sig, at jeg kom godt igennem forlÞbet.
Jeg kan derfor kun give mine bedste anbefalinger.

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
Vingaardshus is highly recommended!
Vingaardshus is highly recommended!
I have just completed a lawsuit involving complicated situations in employment law and intellectual property law. I started by consulting the law firm Avodan and also sought help from many other sources, they all gave me a failing signal. In the end, it was lawyer (H) Jane Kjaer Klausen who helped me get the case settled. I really appreciate her efforts and her high professionalism and super commitment along the journey. I believe that the most important thing is the communication between a client and the lawyer and the court - she understood me perfectly and explained in great detail about the terms and what would happen and avoided me from the pitfalls. She is definitely a competent and trustworthy lawyer who can help her clients find the best possible solutions.

Dårlig rådgivning
Anne Henriksen fra dette firma udÞver en sÊrdeles dårlig rådgivning af vores ejerforening, E/F Juelsparken, både når der skal laves nye vedtÊgter, hvor det på ingen måde virker gennemarbejdet, det hun kommer med, og i den daglige drift, hvor hun udviser en total mangel på kendskab til GDPR lovgivningen (EUs persondata beskyttelses lovgivning) , og derfor opfordrer ejere, der foretager udlejning af deres lejligheder, at bryde med denne lovgivning. Virksomhed kontra privatpersoner kniber det også med at kende forskel på.
Og ja, med 9 matrikelnumre i denne forening, er jeg en af dem hun BURDE reprÊsentere

Outstanding performance!
Outstanding performance!
Jeg er meget imponeret af den hjÊlp jeg har fået fra advokat Jane Klausen. Super effektivt! Alle pengene vÊrd!
Jeg kan varmt anbefale Vingaardshus!
Stor tak for en fantastisk indsats og hjÊlp!

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
Dette firma har behandlet en arvesagâŠ
Dette firma har behandlet en arvesag efter min far. Den burde vÊre fuldstÊndig ukompliceret gr klart testamente, men nu - over et år senere - er sagen stadig ikke afsluttet. Jeg har flere gange forgÊves forsÞgt at få svar på simple spÞrgsmål men jeg oplever at blive mÞdt at arrogance og ligegyldighed. Jeg har på intet tidspunkt i forlÞbet haft dialog med en advokat, men har måttet nÞjes med en sekretÊr eller lign. Jeg kan på det kraftigste fraråde at benytte Advokatfirmaet Vingaardshus!

Kompetent og professionel
Jeg anbefaler gerne advokat Lise Wilson fra advokatfirmaet Vingaardshus.
Jeg havde brug for en advokat til at forsvare mig i en arvesag. Dette tog Lise Wilson sig af på en professionel og kompetent måde.
Varm anbefaling herfra.

Vil ikke anbefale firmaet
Vil ikke anbefale firmaet, vi blev "snÞret" i forbindelse med kÞb af byggegrund, og fik af vide af advokat, at vi kunne opsige aftalen, hvis jordbundsundersÞgelse var dårlig, Advokat havde dog ikke lÊst kÞbsaftale ordentligt, da den var formuleret, så det stortset var umuligt at komme ud af den. Advokaten brugte herefter lang tid på at overtale os og forklare, at det er uden problemer. Nu står det til at koste os mellem 50000 og 75000 kr. I tab.

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
Jeg vil ikke anbefale dem...
Jeg vil ikke anbefale dem....
Jeg slutter mig til "koret" af de som har eller har haft en sag mod dem vedr. Falck.
Jeg har lige vundet over dem i en retssag. De forsÞgte at tromle hen over mig (hvilket jeg ved de gÞr i andre tilfÊlde også). Men jeg agtede IKKE at bÞje mig for deres tomme og helt forkerte trusler.
Jeg lod dem stÊvne mig, - og har netop vundet sagen. I dag er domsbelÞbet indbetalt på min konto. Jeg vil blot advare jer andre mod dem.. dette advokatfirma tabte ikke alene på den juridiske del, men også på at "spille sine kort forkert". ... Det er ikke det man forventer at et advokatfirma hvis man hyrer dem og skal betale salÊr ?... så kan man vel forvente at de har styr på såvel juraen som den taktiske del ?...
Jeg ville aldrig hyre dem.

Varm anbefaling!
Jeg vil gerne varmt anbefale advokat Lise Wilson fra advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg har i de sidste 5-6 år haft brug for advokathjÊlp i forbindelse med skilsmisse, udarbejdelse af testamente og fremtidsfuldmagt til såvel mig selv som mine forÊldre samt assistance i forbindelse med salg af lejlighed. Dette har advokat Lise Wilson taget sig af.
Hver eneste gang med top professionel, kompetent, ansvarsbevidst og seriÞs tilgang til sagen. Hun forklarer gerne en ekstra gang, hvad det hele handler omâŠog med en befriende humor.
Lise Wilson tog hjem til mine forÊldre og forklarede dem alt om testamente og fremtidsfuldmagt, og det betÞd alverden for dem, at få det hele forklaret stille og roligt og i et forståeligt sprog.
SÃ¥ den varmeste anbefaling til Lise Wilson og Vingaardshus herfra!ð¥
âŠjeg vender helt klart tilbageâŠð

Klaget til advokatnÊvnet mod Inger Lise Wilson
Jeg har valgt at indgive klage ved advokatnÊvnet mod advokat Inger Lise Wilson, isÊr for at ville presse mig til at anerkende hendes klienters krav med påstand om at en dommer fra KÞbenhavn havde lavet en fejl (!). Hun ville have mig til at tilsidesÊtte en 'thi kendes for ret'... (hvor subversivt) for en fejl hun åbenbart selv havde lavet. Hun lÞber regninger op ved redundante skrivelser, hule trusler om at ville indbringe sager ved fogedret osv. Tonen er heller ikke neutral/ sober. Således holder hun ikke igen med at kalde modparten for barnlig, piske stemninger op og Skrive med store bogstaver. Man skal holde Þje med hendes citater og påstande i sagsforlÞbet/ fremlÊggelser. Hun overholder ikke så gerne god advokatskik/ alm. processer (sidste Þjebliks indlevering af materiale så modparten ikke kan nå at tage stilling til det/ behandling af det materielle ved forforhandlinger). Hun råder åbenbart hendes klienter til konflikteskalerende handlinger. Ikke lÞsningssÞgende. StÊvningen for 60.000 endte derfor med at hendes klienter betalte 20.000 til mig. Modparten endte efter 4 år, ( = 1 skelforretning, 2 retssager og uendelig mange skrivelser) med at acceptere vores mindelige 2017- forslag fra den fÞrste opmåling. Til hvis nytte? Scenen er efterladt i krig. Spild og splid. Rigtig dårlig oplevelse. Glemt formålet med jura. - OPD. 19.12.2021: Klage blev sendt pr. mail den 9.12.2021. Herunder også den mail vedr. Wilsons påstand om at dommeren fra KBH havde lavet en fejl. Jeg har udbedt mig den ekstensive korrespondance der er foregået og stadig foregår mellem Adv. Wilson/ sekretÊr og den anden advokat i sagen. Jeg henholder mig til dét dommeren konkluderede i KBH, og til det faktum, at Geodatastyrelsen heller ikke bare ville regulere det af Wilson krÊvede areal. Det er altid godt at holde sig til fakta. Jeg videresender nu efterfÞlgende Wilsons reaktion til klagenÊvnet til orientering.

God og seriÞs behandling
Kan ikke andet end anbefale advokat Lasse Schwartz JÞrgensen.
SeriÞs og saglig behandling af min sag, gjorde jeg fÞlte mig tryg og i gode hÊnder.
De bedste anbefalinger herfra

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
Hurtig og prÊcis behandling af sag.
Ved henvendelse oplever vi hurtig og prÊcis eksekvering af sagen fra vores advokat Lasse S. JÞrgensen.
De bedste anbefalinger herfra.

Fantastisk samarbejde og behandling
Vi har for nylig kÞbt hus for fÞrste gang og manglede i den forbindelse en advokat til at hjÊlpe med al papirarbejdet. Det viste sig, at vi fik meget mere end det.
Som fÞrstegangskÞbere havde vi meget at lÊre, og alle de naturlige spÞrgsmÃ¥l der dukkede op under hele forlÞbet, fik vi utroligt meget hjÊlp til af sekretÊr Helle Werning. Hun uddybede alt hvad vi spurgte om, sÃ¥ det var til at forstÃ¥ for os âalmindeligeâ mennesker. Det var bl.a. fagbegreber, som vi aldrig havde hÞrt om, men med hendes hjÊlp blev sat ret godt ind i. Det var ogsÃ¥ spÞrgsmÃ¥l omkring hvordan sÃ¥dan en boligsag forlÞber fra start til slut, for vi ville jo gerne vide alt hvad der foregik, og det hjalp hun rigtig meget med. Hun informerede os hver gang om alle de skridt der skulle tages, og hvornÃ¥r de skulle tages, sÃ¥ vi har virkelig fÞlt os professionelt behandlet.
Alt dette gav os en enorm tryghed, og vores mavefornemmelse har hele vejen igennem vÊret god. Det mener bÃ¥de min kÊreste og jeg har skyldtes Helleâs ihÊrdige arbejde og ikke mindst store tÃ¥lmodighed.
Handlen er nu afsluttet, og vi sidder tilbage med en god fÞlelse og nyder vores nye tilvÊrelse i vores skÞnne hus.
KÃMPE anbefaling herfra! :-)

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
De vil have penge for noget
De vil have penge for noget, har aldrig snakket med dem, telefon, mailet eller noget.

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
Professionalisme i hÞjsÊde ððð»
Når man er et start-up finder man lynhurtigt ud af at der er ekstremt mange juridiske ting man skal have styr på.
Vi har hos Vingaardshus fra starten haft en sparringspartner vi har kunne stole på 100% de har hjÊlpet os med at få den korrekte virksomhedsstruktur, handelsbetingelser, GDPR, ansÊttelseskontrakter osv. Og alle opgaver er på mest professionelle vis blevet håndteret med mere end fuld tilfredsstillelse.
Vi hos Slax ApS kan kun give vores stÞrste anbefalinger af Vingaardshus og vil ikke tÞve med at henvise både kunder og bekendtskaber deres vej.

Inkompatent Advokat, efter min mening
Hvis du vil hyre en advokat, til at vÊre på din side i et boskifte, er det, efter min mening, bestemt ikke en advokat fra vingårdshus du har brug for. Om det er inkompetence, personligt nag, eller andet, der ligger til grund, ved jeg ikke. Men jeg ved med sikkerhed, at det er mig der kommer til at sidde med regningen for Advokatens dårlige dispositioner. MakvÊrk koster iÞvrigt 2500,- i timen + de unÞdvendige ekstraudgifter hun trÊkker ned over boet.
Jeg er desvÊrre i den situation, at jeg ikke kan fyre hende, ellers var det sket for lÊngst.

Helt uacceptabel langsommelig sagsbehandling
Helt uacceptabel langsom sagsbehandling. Vender ikke tilbage med svar på simple spÞrgsmål. Man undrer sig over, om det er uddannede advokater eller fÞrste måneds studerende. Dette advokatfirma kan ikke under nogen omstÊndigheder anbefales. Hold jer langt vÊk.

Advokatfirmaet Vingaardshus ããã®åç
bare en super dårlig oplevelse
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ