Fantastisk service
Fantastisk hurtig, imÞdekommende og fleksibel service. Alt spillede, både selve toilettet - og levering, selv i en meget besvÊrlig indkÞrsel.
Hos VIP toilet udlejer vi mobile toiletter til private arrangementer og firma events på SjÊlland og omegn. Vores VIP toilet trailere kan bruges uden el-, vand og kloak tilslutning. Toilettet kÞrer på batteri og med solceller på taget holdes batterier opladte dÞgnet rundt, VIP toilet er beliggende i Taastrup og tilbyder levering, opsÊtning og afhentning.
C/O Produktionen.dk, SengelÞsevej 4, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯
Rigtig god service, god kommunikation, hurtige svar på henvendelser og meget pÊne og helt rene toiletter. Det bliver ikke sidste gang, vi lejer hos VIP toilet
VIP toiletter var en virkelig god lÞsning til studenterfesten i haven. Kan klart anbefales
Vi havde bestilt 2 Toiletvogne til vores bryllup i sommerhuset med 100 gÊster.
Alt fungerede upåklageligt og servicen var perfekt.
Det kan vi kun anbefale.
Hurtig svar, toiletter i virkelig god stand og til en god pris
Vi skulle holde en fest og havde derfor valgt at leje en toilet vogn fra VIP Toilet.
På leveringsdagen ringede de og spurgte om det var ok at de kom nu, et par timer fÞr, Perfekt.
De kommer sÊtter den op laver en flot gennemgang af vognen for dig og alt er klart.
Når de så henter igen så skal du ikke rengÞre bare lukke ned. Så klare de resten.
Flotte toiletter og super fin service. Vi kommer til at bruge jer igen nÊste gang.
Vi bookede viptoilet til en fÞdselsdagsfest i haven, inkl. levering/opsÊt og nedtagning/afhentning. Pålidelig og venlig service fra start til slut og pÊne, rene toiletter. Alt fungerede bare, så det gÞr vi igen en anden gang!

VIP toilet ããã®åç
Super service - nem kommunikation - virkelig fine toilettet , muligt at sÊtte musik i hver toilet ð som er perfekt til en studenterfest :-)
150% anbefales og kommer helt sikkert til at bruge dem igen , nÊste gang vi holder stÞrre fest âºïž
Vi lejede et VIP toilet til konfirmationsfesten. Det fungerede bare alletiders. Vi vender helt sikkert tilbage nÊste gang vi holder fest.
FÞrst og fremmest er det her toilet det bedste man kan opstÞve, og så var det til en bedre pris end andre kunne tilbyde.
Derudover er det den bedste og rareste service man kan tÊnke sig, udfÞrt af mennesker med hjertet på rette sted <3
Jeg lejede et toilet til mit bryllup, og det er jeg SÃ
glad for at jeg gjorde :P

VIP toilet ããã®åç