VÀrldens mysigaste paket fick man hem
VÀrldens mysigaste paket fick man hem. KÀndes sÃ¥ personligt. Hur fint som helst! ð¥°
Sköna ergonomiska virknålar och roliga tillbehör Webbshoppen www.virknalar.se Snabb frakt, skickas ofta samma dag Betalning via Swish eller bankkonto Om du inte fått orderbekrÀftelse strax efter ditt köp maila mig på info@virknalar.se så ski...
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Allt fungerar bra då det gÀller bestÀllning och leverans, men vill du returnera en vara ska du först maila dit. Problemet Àr trots flertalet mail hör de inte utav sig.
Förmodligen Àr tanken att du ska tröttna pÃ¥ att vÀnta och inte skicka tillbaka. Ãr tydligen inte medveten om 14 dagars Ã¥ngerrÀtt gÀller vid e-handel. USELT SKÃTT!!
Snabb frakt, bra produkter som stÀmmer överens med bilder/beskrivning och fina paket som man blir glad av att öppna!
5+ snabb leverans, å mkt trevlig nÀr ja skrev på fb å frågade i förvÀg om leveranser och leveranstider etc. Ja va lite orolig innan ja bestÀllde då de va en för mig mkt dyr vara. Och jag aldrig sett sidan innan. Så e jÀtte glad att kunna gå hit å sÀga att allt gick perfekt. Jag betalade för samma dag behandling . Och paketet skickades mkt riktigt några timmar senare. à landade hos ombudet ca 48h senare. Ja. Kan inte mer Àn sÀga att jag e mkt glad att jag tog en chansning å bestÀllde från detta lilla företag. Och ja kommer handla dÀr igen.
BestÀllde en pÀlstofs för min mössa, fick fel vara/fÀrg levererad. Snabb och trevlig hjÀlp med att få den rÀtta skickad till mig. Var nöjd och beskrev detta på hemsidan (i gÀstboken) men blir mycket tveksam nÀr jag ser att min kommentar har tagits bort. Den var kanske inte "tillrÀckligt positiv"???
Jag fick mina virknålar mycket snabbt, till ett bra pris och med en låg fraktkostnad. Fin bonus var att det också låg ett trevligt kort och en kola från affÀrens Àgare med i paketet.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã