Op een middag snel iets gescand bij Visdeal en vervolgens besteld per E site. Na de eenvoudige betaling en afronding was het product de volgende morgen op adres in huis. Mooi verpakt en zonder schade... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben dit jaar na 13 jaar terug begonnen met de vaste hengel. Ik heb een groot deel materiaal besteld bij visdeal en ik moet zeggen om 17u besteld de dag nadien om 12u geleverd in België. 1 artik... ãã£ãšèŠã
visdeal is en top bedrijf. mijn bestelling was terug gestuurd door postnl weet eigenlijk nog niet waarom. heb en mail gestuurd naar visdeal over de fout van postnl. zeer snel beantwoord door visdeal e... ãã£ãšèŠã
Mijn bestelde voerboot functioneerde niet zoals het zou moeten. Hun konden hier niks aan doen. Hoe ze dit hebben opgelost is meer dan 5 sterren waard. Weinig bedrijven die nog zoân service hanteren. S... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Visdeal.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Visdeal!
Welkom bij Visdeal, dé webshop voor alle hengelsporters van jong tot oud en van beginnend tot ervaren. Samen met miljoenen anderen delen wij één passie: vissen. De afgelopen jaren is Visdeal uitgegroeid tot één van de grootste hengelsportwebshops van Europa. Inmiddels hebben we al honderdduizenden hengelsporters naar tevredenheid mogen bedienen en hen op de hoogte weten te houden van nieuwe producten en kortingsacties via onze social mediakanalen en nieuwsbrieven.
Snelle hulp en service
Indien je een vraag of een opmerking hebt, staat ons klantenserviceteam paraat om je zo snel mogelijk te helpen. Met een score van 9+ uit meer dan 35.000 beoordelingen, kunnen wij je verzekeren van een gepaste en goede service en wij nemen dit dan ook uiterst serieus. Op onze klantenservice pagina vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw visdag niet in het water valt!.
Werken bij Visdeal?
Visdeal is een van de grootste hengelsportwebshops in Europa, met dagelijkse scherpe deals en acties. We streven naar marktleiderschap in heel Europa en hebben een sterke positie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Spanje, Ierland en Denemarken. Visdeal kenmerkt zich als een snelgroeiende organisatie die internationaal hard aan de weg timmert. Om de aanhoudende groei te ondersteunen is er de mogelijkheid om onderdeel te worden van een team van gedreven collegaâs met veel vrijheid voor eigen initiatieven, en waar werkplezier uiteraard erg belangrijk is. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Truffaldini
Ho fatto un acquisto su questo sito ( una barca a telecomando 85.99 euro) dopo aver effettuato l'ordine mi Ú arrivata la mail del numero d'ordine più il numero di tracciamento .....dopo pochi giorni per magia non risultano più né numero d'ordine né numero di tracciamento....provo a contattare l'azienda e mi risponde che purtroppo il pagamento Ú finito ad un sito fraudolento e che non possono far nulla....a dir poco VERGOGNOSI di come si sono lavati le mani

Visdeal.nl ããã®åç
Was een super gaaf cadeau snelle service
Pakket zondag besteld
Pakket zondag besteld. Het zou dinsdag bezorgd worden echter is het pakket niet eens aangekomen bij de bezorgdienst. Als het bedrijf aangeeft 2 dagen om het te bezorgen en na 3 dagen is er nog niets aangekomen bij de bezorgings dienst dan voel ik mij voor de gek gehouden want had dan wel ergens anders besteld bij een bedrijf die zijn afspraak omtrent bezorgen wel na komt. Foutje kan maar waarschijnlijk kan ik wachten tot het einde van de week of de volgende.

21 november betaald
21 november betaald, 22 november al verbaasd dat er niks geleverd was⊠vandaag 3 december nog steeds niets. Webshop claimt een âintern onderzoek bij de koerierâ alsof dat mij helpt. Geen pakket, geen terugbetaling, alleen eindeloos heen en weer mailen. Als je van wachten, frustratie en loze beloften houdt, koop hier vooral.
(Ps waarde 1255,-)

Visdeal.nl ããã®åç
Snelle reactie en ze deden nietâŠ
Snelle reactie en ze deden niet moeijlijk ik zou gewoon gelijk een nieuwe krijgen
Top service
Niks te klagen over Visdeal
Net ff gekeken...Ik heb vijf bestellingen gedaan in twee jaar en het is altijd goed gegaan. Dus heb helemaal niks te klagen. Misschien dat ze andere de tent uit concurreren maar dat is het systeem waar we in leven. Dus dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Bestel trouwens ook wel bij andere hengelsportzaken. Ik heb iig. goede ervaringen met Visdeal. De website is ook best handig, snel en met een goed menu en filter opties.
netjes op tijd en keurig afgeleverd.
Als ze zeggen dat het binnen een dagâŠ
Als ze zeggen dat het binnen een dag binnenkomt, daar komt het ook binnen een dag winnen en als ze zeggen dat het 4 tot 8 leverbaar is, dan komt er waarschijnlijk ook in een vier tot de acht leverdagen binnen
Garantie plan visdeal is top
In september heb ik een jerkbait hengel gekocht; zwaar model (50-200 gram)voor trollen met groot kunstaas.
De tweede keer dat ik ermee viste, tijdens drillen van snoek van 84 cm had ik een spontane breuk van de hengel( net boven het midden)
Snoek gelukkig binnen kunnen halen en netjes terug kunnen zetten.
Met hengel was niks mee gebeurd en ook bij levering was niets te zien aan verpakking of iets dergelijks
Maar dat kon ik natuurlijk niet hard maken
Ik contact gezocht met visdeal; dat heeft een weekje tijd gekost, maar misschien door de drukte.
Jongedame aan de telefoon vertelde van garantie plan
Dus daar gegevens en mijn verhaal ingevuld.
Met fotoâs en al.
Na 1 week werd mijn verzoek goed gekeurd en kreeg ik een spiksplinternieuwe jerkbait hengel gratis opgestuurd.
Helemaal top van leverancier en visdeal
Ben super gelukkig want is gewoon een hele fijne hengel.
Super bedankt hiervoor
Fantastische service
GOEIE SERVICE EN ALTIJD SNEL GELEVERDâŠ
GOEIE SERVICE EN ALTIJD SNEL GELEVERD EN GOEIE KWALITEIT.
Zeker een aanrader voor de nieuwe klanten weet zeker dat jullie tevreden zullen zijn over een bestelling en leveren van een product geef Visdeal een dikke 10 voor de levering en kwaliteit.
Ook bij problemen een snelle goede oplossing
Mooie adventkalender van Abu GarciaâŠ
Mooie adventkalender van Abu Garcia voor mijn zoon besteld en 2 dagen later geleverd
Groot assortiment
Alles voor de hengelsport voor gunstige prijzen! Zit altijd iets bij wat je zoekt!
Dit is 100% de beste webshop die er is
Dit is 100% de beste webshop die er is.
Alles netjes geprijsd.
Heb hier al veel besteld.
Mooi aanbod aan spullen voor iedere visser.
En de service, ja waar moet ik beginnen het is gewoon echt perfect.
Laatst een schepnet met een mankement werd zeer professioneel en vlug opgelost.
Deze webshop is zeker aan te raden.
Super snelle levering
Super snelle levering, producten precies zoals beschreven ben happy
Behulpzaam
Goede service en levering. Ik had een fout gemaakt bij het bestellen, was geen probleem ze gingen het regelen.
Super professionele en snelle hulp isâŠ
Super professionele en snelle hulp is mij geboden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã