Visdeal.nl レビュヌ

42,942
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Op een middag snel iets gescand bij Visdeal en vervolgens besteld per E site. Na de eenvoudige betaling en afronding was het product de volgende morgen op adres in huis. Mooi verpakt en zonder schade... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben dit jaar na 13 jaar terug begonnen met de vaste hengel. Ik heb een groot deel materiaal besteld bij visdeal en ik moet zeggen om 17u besteld de dag nadien om 12u geleverd in België. 1 artik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

visdeal is en top bedrijf. mijn bestelling was terug gestuurd door postnl weet eigenlijk nog niet waarom. heb en mail gestuurd naar visdeal over de fout van postnl. zeer snel beantwoord door visdeal e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelde voerboot functioneerde niet zoals het zou moeten. Hun konden hier niks aan doen. Hoe ze dit hebben opgelost is meer dan 5 sterren waard. Weinig bedrijven die nog zo’n service hanteren. S... もっず芋る

䌁業情報

1. 釣具店

Visdeal.nl に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Visdeal!

Welkom bij Visdeal, dé webshop voor alle hengelsporters van jong tot oud en van beginnend tot ervaren. Samen met miljoenen anderen delen wij één passie: vissen. De afgelopen jaren is Visdeal uitgegroeid tot één van de grootste hengelsportwebshops van Europa. Inmiddels hebben we al honderdduizenden hengelsporters naar tevredenheid mogen bedienen en hen op de hoogte weten te houden van nieuwe producten en kortingsacties via onze social mediakanalen en nieuwsbrieven.

Bezoek onze website

Snelle hulp en service

Indien je een vraag of een opmerking hebt, staat ons klantenserviceteam paraat om je zo snel mogelijk te helpen. Met een score van 9+ uit meer dan 35.000 beoordelingen, kunnen wij je verzekeren van een gepaste en goede service en wij nemen dit dan ook uiterst serieus. Op onze klantenservice pagina vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw visdag niet in het water valt!.

Neem contact op

Werken bij Visdeal?

Visdeal is een van de grootste hengelsportwebshops in Europa, met dagelijkse scherpe deals en acties. We streven naar marktleiderschap in heel Europa en hebben een sterke positie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Spanje, Ierland en Denemarken. Visdeal kenmerkt zich als een snelgroeiende organisatie die internationaal hard aan de weg timmert. Om de aanhoudende groei te ondersteunen is er de mogelijkheid om onderdeel te worden van een team van gedreven collega’s met veel vrijheid voor eigen initiatieven, en waar werkplezier uiteraard erg belangrijk is. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

(42,942)

過去12か月のレビュヌ数: 448ä»¶

レビュヌを曞く

Truffaldini

Ho fatto un acquisto su questo sito ( una barca a telecomando 85.99 euro) dopo aver effettuato l'ordine mi Ú arrivata la mail del numero d'ordine più il numero di tracciamento .....dopo pochi giorni per magia non risultano più né numero d'ordine né numero di tracciamento....provo a contattare l'azienda e mi risponde che purtroppo il pagamento Ú finito ad un sito fraudolento e che non possono far nulla....a dir poco VERGOGNOSI di come si sono lavati le mani

2025幎10月17日

Buongiorno,

ho controllato il numero d'ordine che mi hai inviato e non corrisponde a nessuno dei nostri numeri d'ordine. Inoltre, non vendiamo barche da pesca a quel prezzo. Temo che tu sia stato vittima di una truffa. Ti consiglio di contattare la tua banca per risolvere la questione. Naturalmente puoi anche contattare il nostro servizio clienti per verificare che si tratti effettivamente di una truffa, ma ne sono certo. Le porgo le nostre più sincere scuse per l'inconveniente.

Pakket zondag besteld

Pakket zondag besteld. Het zou dinsdag bezorgd worden echter is het pakket niet eens aangekomen bij de bezorgdienst. Als het bedrijf aangeeft 2 dagen om het te bezorgen en na 3 dagen is er nog niets aangekomen bij de bezorgings dienst dan voel ik mij voor de gek gehouden want had dan wel ergens anders besteld bij een bedrijf die zijn afspraak omtrent bezorgen wel na komt. Foutje kan maar waarschijnlijk kan ik wachten tot het einde van de week of de volgende.

2025幎12月3日

Goedemorgen,

Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Bezorgingen tijdens de feestdagen, in dit geval Sinterklaas, kunnen helaas langer duren dan u gewend bent. Wij hebben ook aangegeven dat in de periode van Black Friday en Sinterklaas uw bestelling er iets langer over kan doen. Ik hoop dan ook op begrip. Let in de toekomst even goed op of koeriers en webshops aangeven dat het iets langer kan duren. Dit is vooral op en om feestdagen heen.

21 november betaald

21 november betaald, 22 november al verbaasd dat er niks geleverd was
 vandaag 3 december nog steeds niets. Webshop claimt een ‘intern onderzoek bij de koerier’ alsof dat mij helpt. Geen pakket, geen terugbetaling, alleen eindeloos heen en weer mailen. Als je van wachten, frustratie en loze beloften houdt, koop hier vooral.
(Ps waarde 1255,-)

2025幎12月3日

Goedemorgen,

Nogmaals bedankt voor uw bestelling. Ik heb het even nagekeken en wat er gebeurd is klopt volledig. In het geval van niet ontvangen pakket terwijl de koerier aangeeft van wel, moet de webshop (wij in dit geval) een onderzoek aanvragen bij de koerier. Deze gaan dan nakijken hoe de bezorger is gekomen tot de bezorging. Dit kan even duren en wij moeten wachten voordat we iets op kunnen lossen.

Omdat PostNL er buiten proportioneel lang over heeft gedaan, hebben wij besloten dit voor u op te lossen en het alvast terug te betalen. Onze excuses dat het zo gelopen is maar u mag er vanuit gaan dat we dit altijd netjes oplossen.

Ik hoop dat het zo naar wens is opgelost.

Niks te klagen over Visdeal

Net ff gekeken...Ik heb vijf bestellingen gedaan in twee jaar en het is altijd goed gegaan. Dus heb helemaal niks te klagen. Misschien dat ze andere de tent uit concurreren maar dat is het systeem waar we in leven. Dus dat kan ik ze niet kwalijk nemen. Bestel trouwens ook wel bij andere hengelsportzaken. Ik heb iig. goede ervaringen met Visdeal. De website is ook best handig, snel en met een goed menu en filter opties.

2025幎9月28日
5぀星のうち5の評䟡

Garantie plan visdeal is top

In september heb ik een jerkbait hengel gekocht; zwaar model (50-200 gram)voor trollen met groot kunstaas.
De tweede keer dat ik ermee viste, tijdens drillen van snoek van 84 cm had ik een spontane breuk van de hengel( net boven het midden)
Snoek gelukkig binnen kunnen halen en netjes terug kunnen zetten.
Met hengel was niks mee gebeurd en ook bij levering was niets te zien aan verpakking of iets dergelijks
Maar dat kon ik natuurlijk niet hard maken
Ik contact gezocht met visdeal; dat heeft een weekje tijd gekost, maar misschien door de drukte.
Jongedame aan de telefoon vertelde van garantie plan
Dus daar gegevens en mijn verhaal ingevuld.
Met foto’s en al.
Na 1 week werd mijn verzoek goed gekeurd en kreeg ik een spiksplinternieuwe jerkbait hengel gratis opgestuurd.
Helemaal top van leverancier en visdeal
Ben super gelukkig want is gewoon een hele fijne hengel.
Super bedankt hiervoor
Fantastische service

2025幎11月21日

Dit is 100% de beste webshop die er is

Dit is 100% de beste webshop die er is.
Alles netjes geprijsd.

Heb hier al veel besteld.
Mooi aanbod aan spullen voor iedere visser.

En de service, ja waar moet ik beginnen het is gewoon echt perfect.

Laatst een schepnet met een mankement werd zeer professioneel en vlug opgelost.

Deze webshop is zeker aan te raden.

2025幎11月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス