Visdeal.nl レビュー 42,875

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Product is netje,s aanngekomen.Mijn mening ,ik vind, dat je eerst voor de gratis verzending eerst voor honderd euro moet bestellen ,een nadeel. Ik denk dat gratis bestellen voor bijv als voorheen een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Besteld een visparaplu Deze was beschadigd. Melding van gemaakt. Zeer snel reaktie. En gelijk een nieuwe geleverd. De beschadigde hoefde niet retour. Zelden zo goed en efficiënt een klacht zie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hallo, Hele karper set besteld nog even wat vragen gesteld over het een en ander en super geholpen! Levering was gedaan miste wat producten en een jas die kapot geleverd was van tracker. Met Dylan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een goed overzicht op de website qua producten met vakkundig personeel die goede uitleg geven op jou vragen. Ook de versturing als pakket is prima geregeld. Ik heb bij Visdeal de Korum S23 Twin Whee... もっと見る

企業情報

1. 釣具店

Visdeal.nl について

当該企業による記述

Welkom bij Visdeal!

Welkom bij Visdeal, dé webshop voor alle hengelsporters van jong tot oud en van beginnend tot ervaren. Samen met miljoenen anderen delen wij één passie: vissen. De afgelopen jaren is Visdeal uitgegroeid tot één van de grootste hengelsportwebshops van Europa. Inmiddels hebben we al honderdduizenden hengelsporters naar tevredenheid mogen bedienen en hen op de hoogte weten te houden van nieuwe producten en kortingsacties via onze social mediakanalen en nieuwsbrieven.

Bezoek onze website

Snelle hulp en service

Indien je een vraag of een opmerking hebt, staat ons klantenserviceteam paraat om je zo snel mogelijk te helpen. Met een score van 9+ uit meer dan 35.000 beoordelingen, kunnen wij je verzekeren van een gepaste en goede service en wij nemen dit dan ook uiterst serieus. Op onze klantenservice pagina vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw visdag niet in het water valt!.

Neem contact op

Werken bij Visdeal?

Visdeal is een van de grootste hengelsportwebshops in Europa, met dagelijkse scherpe deals en acties. We streven naar marktleiderschap in heel Europa en hebben een sterke positie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Spanje, Ierland en Denemarken. Visdeal kenmerkt zich als een snelgroeiende organisatie die internationaal hard aan de weg timmert. Om de aanhoudende groei te ondersteunen is er de mogelijkheid om onderdeel te worden van een team van gedreven collega’s met veel vrijheid voor eigen initiatieven, en waar werkplezier uiteraard erg belangrijk is. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

3x gebeld 6x gemaild en nog steeds naar…

3x gebeld 6x gemaild en nog steeds naar meerdere toezeggingen nog steeds geen verwerking van mijn retour gestuurde artikel. Welke door slechte verpakking maar de heft van mijn order aankwam en beschadigd ontvangen.
Kortom kan het niemand aanbevelen. Je krijgt mails terug dat je retour word verwerkt binnen 24 uur. Maar naar 1 week verder nog steeds geen enkele actie. Ondanks dat ze aangeven dat het binnen 24 uur geregeld zou zijn.... slechte service en doen niet wat ze beloven

2026年4月24日
5つ星のうち1の評価

Mijn verloofde heeft een ponton met…

Mijn verloofde heeft een ponton met motor besteld en was daar ontzettend blij mee. Helaas werd de bestelling na een paar dagen geannuleerd — terwijl hij eerder nog contact had opgenomen met de klantenservice om te vragen wanneer de bestelling verzonden zou worden.

Vandaag kreeg hij de informatie dat de bestelling is geannuleerd vanwege het te grote formaat van het product. Het is moeilijk te begrijpen waarom zo’n artikel überhaupt in het assortiment zit als het niet verzonden kan worden.

Dit is een zeer teleurstellende manier van omgaan met klanten, zeker gezien het geen klein bedrag betreft. Dit soort situaties zouden niet mogen voorkomen.

2026年4月14日

Veelste late levering

Veelste late levering
Door mij werden verschillende artikelen besteld op vrijdagmiddag. Op site staat vandaag besteld morgen in huis nou mooi niet. Kreeg op vrijdag bevestiging verstuurd en een gls code. Deze gaf aan verwacht wel aangemeld. Omdat dit bleef staan gevraagd wat de oorzaak was geen duidelijk antwoordt.
Kwam er eigenlijk op neer afwachten maar en u hebt een paket automaat als bestelling aangegeven. Dus dat is het probleem en eigenlijk uw eigenschuld. Op dinsdag een melding bij gls dat het pakket woensdag zal worden geleverd bijna een week later als het dan geleverd wordt. Ik overweeg niets meer te stellen daar verzending via gls waardeloos

2026年4月14日

Goeie ervaring

Goeie ervaring. Kwaliteit en wat je er voor krijgt voor wat het kost, super... had het ook erg snel in huis.

2026年4月13日

Trustpilot エクスペリエンス