Visor AS レビュー 1,052

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Anbefales på det varmeste. Den første pliségardinen jeg kjøpte kostet meg kr.1485,- og var til verandadøren min. Princess-butikken her ute på Nesoddtangen skulle ha kr.6660,- for tilsvarende. Rask lev... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Vi kjøpte takskinner med to spor: på begge sider blir det en liten glippe fordi det er 20 cm fra siste hull i skinnen og ut. Siden skinnen er av aluminium er det ikke enkelt å selv borre et hull ti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

God veiledning pr telefon ved bestilling av plisségardiner. Produktet var akkurat som forventet og snorer var ferdig tilpasset til aktuelle mål. Gode veiledningsvideoer på hjemmesiden for montering.

5つ星のうち5の評価

Jeg var usikker på hva slags persienne jeg burde velge, og bestilte vareprøver. De kom som lovet, men jeg var fortsatt litt i tvil om hva som ville bli best hos meg. Jeg tok derfor kontakt på telefon... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. カーテン ショップ
  2. カーテン販売店
  3. カーテン製造販売業
  4. 布地製品メーカー

当該企業による記述

Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Veldig fornøyd

Bra kvalitet, lett å bestille, kjapp levering, enkelt å montere selv og fine farger

2025年10月11日

Hei Mette,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så godt å høre at du opplever både kvaliteten, bestillingen, leveringen, monteringen og fargene som veldig bra. Dette setter vi stor pris på.

Kundeservice Visor

5つ星のうち5の評価

Fikk veldig god hjelp og veiledning pr

Fikk veldig god hjelp og veiledning pr. telefon og når vi var innom kontoret til Visor av Magnus.
Varene kom innen avtalt tid, og var utrolig enkelt å sette opp. Kan anbefales på det sterkeste

2025年10月10日

Hei Bjørn-Øystein,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp både på telefon og hos oss, og at monteringen gikk enkelt og greit. Vi skal også sørge for at Magnus får høre dette.

Takk for tilbakemelding og fortsatt god dag :)
Kundeservice Visor

Kjempe service!

Kjempe service!
Kan anbefale de på det sterkest.

2025年10月5日

Hei Line,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med servicen vår og at du kan anbefale oss videre. Det setter vi stor pris på!
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Manglende bruksanvisning/motering av lameller

Fint produkt men noe trøbbel med å montere skrå lameller pga type oppheng. Savnet en bruksanvisning.

2025年10月9日

Hei Marianne,
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så fint å høre at du er fornøyd med produktet, selv om monteringen av de skrå lamellene var litt utfordrende på grunn av opphenget. Takk for at du delte erfaringen din!

5つ星のうち5の評価

Persiennen var veldig fin og praktisk

Persiennen var veldig fin og praktisk. Det som var veldig bra, var at jeg kunne få laget den på de målene som jeg ønsket. Det var også bra med styrevalgets slik at persiennen ikke blafrer ved vind og står veldig stram og fint. Jeg kan anbefale denne leverandøren til andre som ønsker å handle hos dem.

2025年10月6日

Hei Atle,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at persiennen falt i smak og at måltilpasningen og styringsvalget fungerte som ønsket. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre!

Rask kundebehandling

Jeg opplevde at varen vi hadde bestilt var skadet ved avhenting. En telefon til VISOR ga umiddelbar respons og positiv kundebehandling.

2025年10月6日

Hei Frank,
Takk for tilbakemeldingen!
Så godt å høre at vi kunne hjelpe raskt og at du opplevde kundebehandlingen som positiv. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Plissegardiner

Lettw å montere og stod absolutt til forventnigen

2025年10月4日

Hei Stule,
Takk for tilbakemeldingen!
Så godt å høre at monteringen gikk enkelt og at produktet stod til forventningene. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring.

5つ星のうち4の評価

Kvaliteten på produktet (tilpassede…

Kvaliteten på produktet (tilpassede plissegardiner), informasjon og kundebehandling er meget bra. Men det manglet noen skruer i forsendelsen - disse valgte vi å hente selv.

2025年9月28日

Hei Berit,
Takk for tilbakemeldingen.

Vi setter pris på at du deler dine erfaringer. Det er godt å høre at kvaliteten på plissegardinene, informasjonen og kundebehandlingen var tilfredsstillende. Vi beklager at noen skruer manglet i forsendelsen, og forstår at dette skapte litt ekstra arbeid for deg.

Helt ok

Helt ok. Virker bra

2025年9月25日

Hei Lindy,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering!
Godt å høre at du er fornøyd med produktet.

Billig

Billig, alt som forventet, grei levering.

2025年9月25日

Hei Dag,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at alt stod til forventningene, og at leveringen gikk fint.

Rask levering

Rask levering. Lamellgardin og stor plisegardin passet perfekt etter mål.

2025年9月29日

Hei Allan,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at både lamell- og plissegardinen passet perfekt, og at leveringen gikk som forventet

5つ星のうち5の評価

Har kjøpt flere plsisegardiner hos…

Har kjøpt flere plsisegardiner hos Visor. De er solide og stabile og leveres i nøyaktig størrelse etter innsendt mål på vinduene. Brukte endel tid på å finne ut hvordan jeg skulle montere dem. Men etter endel grublig og gjennomganger av videoene på nettsida, ble koden løst. Monteringa ble da enkel. Har også fått tilsendt stoffprøver for gardinene, noe som kom kjapt og var til hjelp for valg av farge. Så godt fornøyd med produkter og nettside.

2025年9月23日

Hei Helge,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktene og nettsiden vår. Godt å vite at monteringsvideoene kom til nytte også. Vi setter stor pris på at du valgte Visor!

Stort vindu og heveskyvedør

Har nettopp montert stor plissegardin, og stor lamellgardin. Passet perfekt. Brukte ca. 3 timer på montering.

2025年10月24日
自発的なレビュー

Hei Allan,
Tusen takk for flott tilbakemelding! Så godt å høre at alt passet som det skulle, håper du blir fornøyd med resultatet!

5つ星のうち5の評価

Rask tilsending av bestilt vare

Veldig rask og god oppfølging på telefon etter sendt mail til Visor.
God informasjon og service.

2025年10月22日

Hei Helle,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding og topp vurdering. Så fint å høre at du er fornøyd med oppfølgingen og servicen du fikk hos oss. Det setter vi stor pris på!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。