FÃ¥r ikke returnert varen og ikkeâŠ
FÃ¥r ikke returnert varen og ikke kontakt med kundeservice! Styr unna!
Bestilt produkt til 3000,- som ikkeâŠ
Bestilt produkt til 3000,- som ikke kom. Henvendelser til kundeservice blir ikke besvart. Ingen mulighet til å angre kjÞpet. Penger tapt. Styr unna!!
FÃ¥r jeg noen gang varen jeg bestilte?
Har ventet 1 måned på en vare jeg kjÞpte fra Vispro, det står på nettsiden at det er 7-18 dagers leveringstid
Varen sendes fra Kina og det sendes med huanyujia(?).
Har kontaktet kundeservice 3 ganger men de gidder rett og slett ikke å svare.
UseriÞs nettside.
SCAM Har forsÞkt å kontakte vispro
Har forsÞkt å kontakte vispro, men alle tlf nr kommer til personer som ikke kjenner til vispro.
har også lagt igjen spÞrsmål på deres "kontakt oss" side - men uten svar.
FÞles som Scam
Jeg monterte varen men fikk ikke kobletâŠ
Jeg monterte varen men fikk ikke koblet den til appen. Jeg fikk en ny vare som var testet for wifi med video og fant da ut at jeg hadde gjort det feil.
Jeg har nå fått det til og fungere og er kjempefornÞyd.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Har brukt over 1 mnd. på å registrere en retur. Selv med flere purringer på e-post
Bruksanvisning for oppsett er vanskeligâŠ
Bruksanvisning for oppsett er vanskelig å forstå. Det er umulig å vite hva som skal trykkes på i displayet og i hvilke rekkefÞlge. Talemeldingene er vanskelig å forstå når de er så uklare. Dette var et totalt bomkjÞp.
Styr unna! Umulig å få tak i kundeservice
KjÞpte en dÞrlås som jeg ville returnere igjen. Men kundeservice svarer aldri etter flere forsÞk.
Ustabil kundeservice
KjÞpte dÞrlås, som oppgitt står passer de fleste dÞrer, men som ikke er innen norsk standard. Klagde og ville returnere. Nå er det over 10 dager siden jeg har hÞrt fra de. De har både produktet og pengene. Skikkelig ustabil kundeservice, så god i ett Þyeblikk og så elendig i neste. Kommer ikke til å handle mer herfra grunnet denne opplevelsen og dropshippingen.
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS COMPANYLC
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS COMPANYLC
Lunata Commerce PTE. LTDknock rick tuya review
#house security
@LTDNOCK RICK TUYA
knock rick tuya simply fob you off DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS COMPANYLC
Lunata Commerce PTE.
Herlighet så irriterende
Herlighet så irriterende. Får ikke koblet opp i app for å låse opp. Kun hvis noen ringer på dÞra. Låsen lever litt sitt eget liv. Vanskelig å forstå hvordan app skal komme fult på nett. Finner ikke tilgang til ansiktsgjenkjenning. Nå har vi nullstil alt. Og venter til tålmodigheten kommer tilbake.
God kundeservice, litt billig elektronikk
Litt "billig" elektronikk i lÃ¥sen som sprakk da den ble montert. Allikevel sÃ¥ tok jeg kontakt med kundeservice og de skal nÃ¥ sende en ny, topp service der ð
KjÞpte Tuya Smart X8 pro
KjÞpte Tuya Smart X8 pro. Dette er fullstendig ubrukelig, billig plastikk som vi senere fant ut vi kunne bestille mye billigere på aliexpress. Har kamera, men dette kommer ikke opp i appen, kan egentlig ikke gjÞre noe annet i appen enn å låse opp hvis noen ringer på. Kan ikke låse opp uten at noen ringer på, eller se noe annen info. Elendig app. Låsen i seg selv er også bortimot ubrukelig. Enten må du ha lyd på å da er det ei dame som maser hver gang du gjÞr noe og også andre tilfeldige tidspunkt. Slår du av lyden er det null feedback når du trykker kode og kode-funksjonen blir ubrukelig. Finnes ingen måte å sette dÞren til "alltid ulåst" som vi gjerne ville hatt på dagtid når ungene springer ut og inn, og knappen som låser dÞra og setter den i "secure lock" faller ned hele tiden så jeg måtte putte noe inni for å forhindre dette. Begynner umiddelbart å se etter en ny lås.
Jeg kjÞpte Tuya Smart x8 Pro
Jeg kjÞpte Tuya Smart x8 Pro, sliter med å få den til å gå i lås. HåplÞst å komme i kontakt med Vispro som er leverandÞren for å få hjelp.
Mvh BjÞrn
God kundebehandling
Bestillte en dÞrlås fra vispro.no men oppdaget etterpå at den ikke mÞtte mine behov. Kansellerte bestillingen og etter 45 min var pengene jeg betalte tilbake på konto. Meget bra kundebehandling!
Jeg har ventet på en vare nå i 14 dgr
Jeg har ventet på en vare nå i 14 dgr, den var lovet levert innen 18 dgr. På sporingen er enda ikke hentet av transportÞr fra forhandler.
Det ser ut til at forsendelsen nå er på fly, så da får vi se.
Vispro svarer ikke på mine henvendelser.
Dette er elendig kundeservice. Hadde de svart kunne denne anmeldelsen vÊrt unngått!
Jeg har idag mottatt ett meget beklagende og positivt svar fra Vispro. Også forklaring på hvorfor de ikke hadde svart fÞr.
Slik jeg ser saken nå gir jeg de en full score på handelen.
Jeg angret kjÞpet og returnerte varenâŠ
Jeg angret kjÞpet og returnerte varen uprÞvd, så kan ikke si noe om produktet. Men returen og kommunikasjonen med dem var veldig bra. De svarte hurtig på alle henvendelser, og det var ingen problemer med å få tilbake pengene