レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hartstikke goed geholpen. Wat mij bevalt is de persoonlijke benadering daar waar nodig. Ikzelf had een visum nodig voor Nigeria en dit uiteraard net in een week dat de regels voor aanvraag behoorlijk... もっず芋る

䌁業情報

1. ビザ コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Een visum aanvragen of een document laten legaliseren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan de specialisten van Visumdienst Breda. Met ruim 40 jaar ervaring is de Visumdienst de oudste visum- en legalisatieservice van Nederland. De Visumdienst beschikt daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij de juiste instanties, consulaten en ambassades en vertrouwd met alle procedures. Gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor zowel de toeristische als zakelijke markt, in binnen- en buitenland.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Een fijn eerlijk bedrijf!

Onze eerste ervaring met Visumdienst Breda was meteen een goede. Heldere duidelijke website. Er wordt echt met je meegedacht. Vlotte communicatie via e-mail en telefoon. Dat bespaarde ons een hoop kopzorgen. Dat we, toen de visa voor India en Nepal gereed waren, we ook nog een flinke restitutie kregen op ons reeds betaalde bedrag, was dat een welkome meevaller.
Kortom: Een fijn eerlijk bedrijf!
Zeer aan te bevelen.

2025幎1月6日
5぀星のうち5の評䟡

Topervaring met de Visumdienst Breda!

Onlangs boekten we een korte vakantie naar het Kaapverdische eiland Sal en kwamen er toen pas achter dat we een visum nodig hadden. Door de snelle én professionele hulp van dhr. Schreuder van de Visumdienst Breda was het dezelfde middag nog geregeld. Eenmaal aangekomen op Sal zagen we wat een vertraging het veroorzaakte wanneer je niets geregeld had van tevoren. Nogmaals hartelijk dank!

2024幎2月19日

Kennis van zaken

Het land waarvoor mijn vrouw en ik een visum nodig hadden, is bepaald niet gemakkelijk in de eisen die het aan de aanvraag stelt. De betreffende medewerker van Visumdienst Breda heeft ons daarbij met kennis van zaken, uitstekend geadviseerd en ons op een plezierige en geruststellende wijze door de aanvraag geloodst. Met het gewenste resultaat: twee visa, ruim op tijd.

2024幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス