レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het duurde alleen even voordat het visum uiteindelijk goedgekeurd werd. Ik kon gelukkig wel het land in, dus dat was top geregeld.
Moet eerlijkheidshalve zeggen dat mijn ervaring uitstekend zijn, klantvriendelijkheid echt top en bereikbaarheid ook geweldig. Bij vragen en hulp doen ze echt hun uiterste best om zo goed mogelijk je... もっと見る
企業が回答しました
Goed te woord gestaan zowel op kantoor of telefonisch contact. Papieren waren niet compleet, 1 telefoontjes en was op gelost, bedankt voor de service en ik raad jullie zeker aan
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Traveldocs is een visumbureau gevestigd in Hoofddorp. Na jaren voor KLM / Martinair en een internationaal visumbureau gewerkt te hebben zijn we in 2018 met Traveldocs gestart in zowel Nederland als in België. Ons kantoor in Hoofddorp is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden en wij helpen onze klanten graag bij het aanvragen van het visum. Onze doelstelling is ontzorgen en geen gedoe of stress bij het aanvragen van een visum. Wij werken samen met reisorganisaties, touroperators, bedrijven en reizigers die ons direct weten te vinden via onze website. Wij verzorgen alle e-visa en reguliere visa voor onder andere Canada eTA, ESTA, Rusland, Thailand, Indonesië, Cuba, Egypte, B1/ B2 USA, Vietnam en naar nog veel meer internationale bestemmingen voor zowel toeristische als zakelijke reizen. Daarnaast kunnen wij ook voor het werkvisum zorg dragen. Door alle geopolitieke spanningen wereldwijd wordt het steeds belangrijker om accuraat te werken bij het aanvragen van een visum. De betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening van Traveldocs is gewaarborgd door het Trustpilot keurmerk. Volg ons op onze sociale media kanalen voor de meest recente updates en inspirerende reisblogs! Snel, veilig en betrouwbaar. Team Visum-Legalisatie / Traveldocs
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Is voor mij de eerste keer
Is voor mij de eerste keer. Alles was snel geregeld. Invullen kost ook weinig moeite. 👍
Gewoon goed geregeld
Gewoon goed geregeld. We hebben ook de verzekering via Traveldocs afgesloten. Iets duurder dan rechtstreeks bij AXA, maar het gemak van alles onder één dak vonden we in dit geval belangrijker. Van begin tot eind verliep alles soepel: alle benodigde documenten op tijd in bezit en de communicatie was steeds helder en prettig.
Snel en nauwkeurig
Vorderingen goed te volgen
Zeer professioneel
Het team van Traveldocs was zeer behulpzaam tijdens het hele visumproces.
Het is mijn vierde keer dat ik een…
Het is mijn vierde keer dat ik een visum aanvraag via Traveldocs . Kan alleen maar zeer tevreden zijn over de snelle manier en opvolging bij mijn aanvraag. Zal dus in de toekomst blijven beroep doen op Traveldocs.
Dirk
Echt ongelofelijk 10 plus++++++++
Echt ongelofelijk goed een dikke 10++++++++!
Traveldocs heeft mij inmiddels uitstekend geholpen met mijn B2-visum en verschillende andere visa. Het is echt bizar hoe goed, snel en professioneel zij alles regelen, volledig van A tot Z.
Dankzij hun duidelijke uitleg en voorbereiding loop ik op luchthavens zonder zorgen en goed voorbereid door alle procedures. Voor ieder land waarvoor ik Traveldocs heb ingeschakeld, ontving ik heldere en uitgebreide informatie. Daarnaast beschikken zij over echte specialisten voor de Verenigde Staten.
Echt TOP! Ik kan Traveldocs niet genoeg bedanken en aanbevelen!

Traveldocs visumbureau からの回答
Ik ben perfect geholpen met het invullen van de papiren.
Ik ben perfect geholpen met het invullen van de papieren, en de informatie die nodig is voor mijn reis naar thailand. en de koffie was lekker.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。