レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Prisen for ydelsen er skyhÞj og man bliver straks betÊnkelig ved metoden og ved hjemmesiden. Jeg skulle betale en fast pris 340 for et visum og yderligere 1500 alene i betaling for at best... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig dÃ¥rlig kundeservice i legalisering avdeling sÃ¥ frekk . Hun sier at de hjelper ikke folk hvis de trenger mer info Man mÃ¥ finne selv og Google selv . Forferdelig service , Utrolig dyrt per... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg frarÃ¥der deg pÃ¥ det sterkeste Ã¥ bestille tjenester her. Betalte nesten 6000 kr. for tre visum til Russland. De informerer deg ikke om prisen fÞr du fÃ¥r fakturaen. Du blir bedt om Ã¥ oppgi betalings... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alla Visum fÃ¥r högsta tÀnkbara betyg av mig och min fru. Precis anvÀnt dem till turistvisum för Thailand. Anlitade Àven allavisum.se förra Ã¥ret. Mycket enkel och supersnabb behandling av bifogade... もっず芋る

䌁業情報

1. ビザ コンサルタント
  2. 宣誓管理官
  3. 飲食料品茞出業者
  4. ビザ・パスポヌト事務所

圓該䌁業による蚘述

CIBTvisas consist of 3 companies, Comet Consular Services, Visumservices and CIBTvisas. Which is a world leader in the consular sector with 76+ offices worldwide. We assist with visa applications, work permits, legalizations and translations. Our customers consist of both large and small local companies and international companies, travel agencies and private individuals. We also offer a flexible service that ensures that our customers quickly and easily get their passport with visa sent to wherever they want it. Our customers include everything from private individuals to public companies, companies in the offshore, shipping and trade industries as well as travel agencies and media.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Excellent service

Excellent service, hazel free.

2019幎8月15日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Thanks Louise. We really appreciate the positive feedback! This means a lot. Thank you for taking the time. Have a good day.

5぀星のうち1の評䟡

I am using VisumService for my third

I am using VisumService for my third time, all times in conjunction with travel to China. The two first times I payed about 1500-2000 NOK (150-200€) for the service.

This time they charged more than 7000 NOK (700€). During the process they asked if I wanted my passport delivered to Oslo airport instead of to my home address. I was a bit in a hurry (but nothing bad), so I accepted this. They did not inform me that this service cost the insane amount of 5000 NOK (500€), giving me a total bill of 1300€ for their services. I complained, and got some of the 500€ back. However, I have used VisumService for the last time.

2019幎6月7日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Dear Aleksander. Thanks for the feedback. Sorry to hear your experience with us, did not met your expectations. Your feedback is useful and noted. This will only make us better. Have a lovely day

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Meget hjÊlpsomt personale.

2019幎5月21日

Mange tak Jytte. Vi sÊtter stor pris på din feedback. God dag

Super nem visum ansÞgning

Super nem visum ansÞgning, professionel hele vejen igennem

2019幎5月9日

Mange tak Michael. Vi sÊtter stor pris på din feedback. God dag

5぀星のうち4の評䟡

Visum til Kina

Det er forbundet med ekstra omkostninger at skulle rejse fra Bjerringbro til Lyngby for at aflevere fingeraftryk

2019幎4月22日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Tak for din feedback Willy. Ja, når du skal registere dine fingeraftryk for at rejse til Kina, krÊver dette personligt fremmÞde på visa centeret. EfterfÞlgende opbevarer de dine oplysninger, og vi kan indlevere på dine vegne, i en periode af 5 år. Herefter skal dine fingeraftryk registeres igen. God dag

Good

The service is very good

2019幎4月3日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Thank you for the positive feedback, glad to found our services useful. Have a lovely day.

5぀星のうち4の評䟡

Meget professionelt

Meget professionelt, men det betaler man også for

2019幎3月27日

Mange tak Tilde. Vi sÊtter stor pris på din feedback. God dag

5぀星のうち5の評䟡

Är otroligt nöjd med bemötande och

Är otroligt nöjd med bemötande och service.
VÀldigt hjÀlpsamma och serviceinriktade.
Det Àr guld vÀrt att få denna service.
/ Ulla Samuelsson Core Link AB. Falkenberg

2019幎3月5日

Hej Ulla,
Tack för de fina orden!
Kul att du gillar vår service!
Mvh.
Visumservice

VisumService Àr fantastiska

VisumService Àr fantastiska. Otroligt service minded, svar på allt och så snabba på att svara. Man kÀnner sig verkligen trygg!

Stort tack till Tove och Linnea =)

2019幎2月8日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Tack för ett fint samarbete, det glÀdjer oss att du Àr nöjd med vår service och att vi uppfyllde dina förvÀntningar! Vi ser fram emot framtida samarbeten med er!

5぀星のうち5の評䟡

Tak Visumservice, I hjÊlper hver dag.

Vi bruger Visumservice som vores professionelle samarbejdspartner når det kommer til spÞrgsmål omkring og håndtering af viseringer, uanset om det er for dansker eller andre nationaliteter.

Vi kan altid stole på Visumservice og de gÞr det umujlige mujligt gennem at ha de bedste relationer med ambassader og en personale som altid prÞver at hjÊlpe og finde lÞsninger.

Visum er nÞdvÊndig for mange destinationer og då er det vigtig/nÞdvÊndig med en partner som Visumservice som stÞtter, hjÊlper og fikser.

Tak Visumservice

2019幎1月9日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Tak Jan. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback. Vi sÊtter ligeledes meget stor pris på det gode partnerskab. Forsat god dag.

Helt igennem god service

Jeg brugte vissumservice da mit firmas eget rejsebureau ikke var i stand til at lÞse opgaven.
Opgave; visum ASAP i en ekstraordinÊr travl periode på den kinesiske ambassade.
Vissumservice tog opgaven på sig, informerede os lÞbende om status, sÞrgede for vi ikke stod i kÞ for langtid på det kinesiske visumkontor.
Jeg var sågar imponeret over at de fandt en fejl på vores kinesisk skrevet invitationsbrev. En fejl som vi ikke selv ville have kunne opdaget og hvis vi var dukket op hos kineserne med Express visa, ville vi nok blive afvist.

Ved ankomst til det kinesiske service blev man mÞdt af en venlig, hjÊlpsom og imÞdekommende medarbejder.

Udover alt dette, havde Visumservice helt igennem styr på alle de nye regler mv som Kina har introduceret her Per 1. Oktober.

Jeg har efterfÞlgende tilmeldt mig deres nyhedsbreve og de er rigtige gode til at informere om de forskellige landes nye visum regler som er meget relevant for mit arbejde.

2018幎12月4日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Tusinde tak for den flotte feedback. Meget glad for at du fandt vores service hjÊlpsom og vi sammen lykkedes med at få dig til Kina. Håber du havde en dejlig rejse. God dag

Grotesk

Grotesk! Fupper folk - og får en Esta til at koste nÊsten 11 gange mere, end den reelt gÞr!

2018幎11月24日

CIBTvisas - Nordics からの回答

KÊre Jane. Tak for din feedback. Vi er kede af din oplevelse hos os, og noget vi tager meget seriÞst. Vi kan ikke helt genkende de 11 gange prisen, da vi kun opkrÊver en meget lille pris for vores services. Men vi vÊrsÊtter at du har taget tiden at levere good feedback. God dag

5぀星のうち1の評䟡

Oseriösa dubbla kostnaden mot som stod

Oseriösa dubbla kostnaden mot som stod i bestÀllningen, anvÀnd comet mer seriösa och rÀtt kostnad på en gång i bestÀllningen.

2018幎6月26日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Tack så mycket för dina synpunkter, Göran, de hjÀlper oss att bli bÀttre.

Oseriöst företag

Uppdatering: Jag vill förtydliga att denna recension rör Visumservices svenska bolag, inte det danska. Dock låter jag recensionen stå kvar hÀr, tills att det finns någonstans att betygsÀtta det svenska bolaget.

Då jag bad visumservice om prisuppgifter för att ordna STR visum till Nigeria (arbetsvisum i ett år), fick jag mail som radade upp kostnader till ca 2500 SEK. Efter några veckors process av att skaffa alla nödvÀndiga dokument, tillkom dock fler och fler kostnader som de hÀvdade jag behövde betala för (frÀmst vad gÀller legaliseringar). Till slut var vi uppe på 8800 SEK. Då fick jag nog och åkte från KBH till Stockholm för att hÀmta ut mitt pass och sjÀlv gå till ambassaden. VÀl dÀr visade det sig att jag inte behövde en bråkdel av de legaliseringar som Visumservice hÀvdade de hade bekrÀftat att jag behövde. Som tur var hade jag inte betalat dem något Ànnu, men slösade bort ca 1300 på att sjÀlv legalisera mitt CV, vilket var helt onödigt.

Jag vet inte om de medvetet undanhöll information från mig, eller om de bara var inkompetenta. Graden av oproffessionalitet var dock så hög att grÀnsen mellan lurendrejeri och ovetande inte lÀngre Àr relevant.

2017幎2月7日

CIBTvisas - Nordics からの回答

Dear Petter. Thanks for the feedback. Sorry to hear your experience with us, did not met your expectations. Your feedback is useful and noted. This will only make us better. Have a lovely day

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。