Price is very competitive when comparing to other sellers. Also very quickly shipped after placing the order with good track and trace.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn ervaring met Viswormenkopen.nl betekent voor mij: eenvoudig bestelling plaatsen, en vervolgens wordt de bestelling (afhankelijk van de tijd van bestelling) 1-2 dagen erna geleverd. De worm... ãã£ãšèŠã
Nu 2 keer regenwormen besteld. Regenwormen zien er super gezond uit en zijn direct heel actief. De verpakking is keurig. Wij gebruiken de regenwormen is de tuin van onze nieuwbouwwoning. De gr... ãã£ãšèŠã
2 volle zakken compostwormen, dit heb ik elders wel eens anders gezien. Ze zijn levendig en het worden hotel gaat super goed. Erg blij met de service
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wormen kweken zit in ons DNA. Onze wormen en wormenhumus dragen bij aan een betere leefbaarheid, biodiversiteit, humuswaarde en groeiperspectief van de bodem en planten, daarnaast geven onze wormen hobby en sportvissers energie en een positieve stemming. Wij vormen een uniek netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt, overal ter wereld. Wij staan ervoor om consumenten, overheden en zakelijke afnemers op een snelle, efficiënte en betaalbare manier te voorzien van onze producten en geloven erin om op een maatschappelijk verantwoorde manier onze wormen te kweken om zo onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rape besteld goeie kwalitijd top
Hele mooie wormen en al veel vis meeâŠ
Hele mooie wormen en al veel vis mee gevangen.Bedankt voor de goede service en de mooie Dentrobena wormen.Ik bestel snel weer nieuwe !!!
Goed en snel bezorgd
Snelle levering van mijn bestelling
Snelle levering van mijn bestelling; ik hoop dat de wormen het gezellig krijgen en hun werk doen.
Wormen van Berendsen
Vandaag een kg wormen voor bodemverbetering binnen gekregen,
De wormen leven nog, direct uitgezet en kroelden gelijk op onderzoek uit.
Ik vond alleen de grond, waar de wormen in geleverd worden, niet schoon (stukjes tegel en glas). Daarom 4 sterren.
Zou er zeker nog een keer wormen bestellen!!
Excellent service and worms
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Betrouwbaar en goede kwaliteit. Wormen gekoeld bewaren lukt mij 4 weken lang. De hele visvakantie in Zweden.
Kwaliteit met top service
Na een pauze van een paar jaar zijn we weer aan het composteren begonnen - compostwormen, voer, en een paar zakken 'wormenaarde'. Duidelijke communicatie en goede produkten. We zijn er weer erg blij mee!
CB Breda
Goede site en duidelijk.
Snelle service.
En goede communicatie via de mail.
Top bedrijf ik beveel het iedereen aan.
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, klant vriendelijk en nig op een hele mooie locatie ook!
Mooiste compost
Snel geleverd, prima verpakt met extra lucht voor de wormen. Volgend jaar weer zo voor de composthoop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ