æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Tak for et godt produkt
Hej skriver normalt ikke anmeldelser, men dette produkt fra Vita Longa er sgu for godt og jeg måtte lige dele min begejstring. Benytter NMN og NAD+ hver dag og virkningen har indtil videre vÊret fantastisk. Mere energi, bedre sÞvn og bedre
Hurtig levering
1 dages leveringstid med DAO. GlÊder mig til at opleve virkningen. DÞjer med lav energi. God dag til alle!
God pris og lÊkkert produkt
Tak for hurtig levering. Fik min pakke i dag og sikke nogle lÊkre produkter. Vender retur med 5 stjerne hvis det virker!
Var Skeptisk
Har nu afprÞvet NMN i ca. 2 måneder og jeg må sige det har en effekt. Var ellers meget skeptisk og tÊnkte åhh endnu et kosttilskud med falske forhåbninger. Men det virker! Så kan kun anbefale vita longa
Tilfreds
Jeg er super tilfreds med resultaterne som jeg har opnået med NMN. Kan anbefales til alle mÊnd over 50!
Godt produkt
Var lidt skeptisk, men her 2 måneder senere må jeg sige jeg er positivt overrasket. Sover bedre og har mere energi. Syntes også min hun virker pÊnere.
Fin effekt
5 stjerner fra mig! Har nu brugt NMN i godt 6 uger og kan klart forneme effekten. I sÊr på min energi. Så det vil jeg blive ved med.
Super gode produkter
Super gode produkter! Kunne mÊrke stor forskel allerede efter ca. en måned. Dejlig nemt med abonnement, så jeg ikke skal tÊnkte over at kÞbe gentagne gange. Kan varmt anbefales!
Har indtaget NMN i 2 uger og syntes jegâŠ
Har indtaget NMN i 2 uger og syntes jeg kan mÊrke en hvis effekt på min sÞvn og energi. GlÊder mig til at se de langsigtede resultater.