レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijne Shilajit, lost met het houten stokje prima op in warm of lauw water. 1 x een potje binnen gehad welke helemaal gelekt had, gemeld en complete nieuwe zending gehad! Dat waren meerdere potje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De Shilajit van Vitalshila is van uitstekende kwaliteit. De smaak is even wennen, maar het effect is het helemaal waard. De website is duidelijk, de verzending was vlot en de 30 dagen garantie geeft v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij bestellen nu ruim twee jaar bij VitalShila, de levering is enorm snel en ze hebben ook vaak leuke acties. We merken echt verschil in dagelijkse concentratie in bijvoorbeeld gesprekken, maar ook fo... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Reageren nergens op en leveren AliExpress?

Komen leverdatum niet na en negeren vervolgens alle mails als je verzoekt te annuleren...

Na ondertussen 5x gemaild te hebben naar support@vitalshila hoop ik dat er via deze weg misschien wel een reactie mag komen.

Mijn bestelling zou destijds in 2 dagen geleverd worden, dit was niet het geval. Gemaild met de vraag wanneer deze zou komen; dit zou nog eens 5-7 dagen worden (enige reactie die ik ooit gehad heb van hen). Ook de nu genoemde levertermijn verliep zonder levering.

Vervolgens heb ik hen gevraagd de order te annuleren - ik ging elders bestellen. Wederom geen reacties.

Uiteindelijk komt er een Chinees dropshippakketje / AliExpress(?) pakketje binnen met wat potjes "shilajit"...

Bij deze nogmaals mijn verzoek aan Vitalshila; reageer svp eens, stuur me een retourlabel en storneer het Klarna-bedrag,, ik ben jullie al sinds Februari aan het mailen - het heeft nu wel lang genoeg geduurd...

2025年2月5日

Vitalshila からの回答

Goedenavond James, wat vervelend dat je er zo over denkt. Zoals wij al uitgelegd hadden was onze voorraad wegens succes in Europa tijdelijk uitverkocht en hebben wij vanuit ons verzend centrum uit Azië ( Die gebruikt wordt voor onze klanten in Amerika en Australië ) jouw een pakket verstuurd om zo de wachttijd te verminderen. Alle klanten die bij ons bestellen krijgen 95% van de keren het pakket binnen 24 uur al geleverd vanuit onze vestiging in Dordrecht. Wij hadden ook 5 dagen voor jou reactie hier al de terugbetaling in gang gezet. Daar moet je een mail van ontvangen hebben, echter duurt het een aantal werkdagen voor dat je dit ontvangt. Jammer dat je dit zo hebt ervaren. Groetjes Vitalshila

5つ星のうち5の評価

Het doet wat het beloofd

Het doet wat het beloofd. Met mijn 43 jarige leeftijd, gezin, drukke baan wordt het soms allemaal te veel. Vitalshila ondersteunt waar nodig, in het dagelijks leven, werk, gym en ja hoor, ook je wederhelft wordt er gelukkiger van 😊. Ook snel geleverd, al de 2de keer dat ik een bestelling plaats.

2025年5月11日

Vitalshila からの回答

Blij om te horen dat je tevreden bent! Welkom bij de Vitalshila familie!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle levering & de beste kwaliteit shiljait tot nu toe

2025年5月1日

Vitalshila からの回答

Blij om te horen dat je tevreden bent Kai!

Nog steeds niks ontvangen 😠

Nog steeds niks ontvangen. Wel vooruit laten betalen en niet de moeite nemen om het pakketje te verzenden. En dan ook vragen om een review? Probeer zelf een review te schrijven over jezelf dan. Geen bestaansrecht als bedrijf volgens mij.

2025年4月13日

Vitalshila からの回答

Goedemorgen Giulio, wij hebben jouw pakket wel verzonden zien wij in ons systeem! Zou je ons even kunnen mailen op Support@Vitalshila.com

5つ星のうち1の評価

Het is troep, en ze scammen hun klanten

Het is troep, werkt niet, ze verwerken je retour niet, reageren niet op mails, het is een bedrijf dat potjes maakt voor slechts enkele euro's, en deze voor tientallen tot honderden euro's doorverkoopt, retouren en klantenservice bestaat niet, 1 grote scam. Ik ga ze aanklagen en voor de rechter slepen

2025年4月19日

Vitalshila からの回答

Goedemorgen Bart, wat vervelend dat u zo over ons denkt. Zou u ons een email kunnen sturen op Support@Vitalshila.com en u bestel gegevens kunnen sturen, wij hebben namelijk niks ontvangen over een retour Groetjes Vitalshila

Love it

Love it! It’s made such a big difference in my daily life!

2025年4月11日

Vitalshila からの回答

Thanks for shopping with us! kind regards Vitalshila

5つ星のうち1の評価

Bestelling annuleren door niet nakomen van de bezorgtijd!!

Ik heb een bestelling die nig niet bezorgd is ik heb jullie meerdemalen gemaild!!! Ik wil mijn geld terug!! Dat op heden nog zo met klanten wordt omgegaan is echt nirt ok!! Binnen 48h leveren?? Ik ben nu 10 dagen verder!!! Ik wil mijn geld terug en nooit meer bestel ik bij jullie!!

2025年3月21日

Goedemorgen Meriem, wij hebben u gemaild Groetjes Vitalshila

5つ星のうち2の評価

Ik gebruik de sjilajit nu 2 maanden…

Ik gebruik de sjilajit nu 2 maanden maar bemerk nog geen enkele verbetering. Ook ruikt het naar laurierdrop, erg zoet van smaak. Ik heb twijfels over de puurheid van dit product.

2025年3月18日

Goedemorgen Sharon, mail ons even op Support@vitalshila.com

5つ星のうち1の評価

Al een aantal mail verzonden en…

Al een aantal mails verzonden en aangedrongen op een reactie tot op heden nog niets ontvangen en ook geen reactie van hen. Het enige dat ik heb is bedankt voor je bestelling en de centjes natuurlijk want die hebben ze al.

2025年3月6日

Vitalshila からの回答

Het spijt ons dat je onze eerdere e-mails hebt gemist. We hebben je bestelling inmiddels al verzonden, en we kunnen je geruststellen dat de producten onderweg zijn. Soms kan het voorkomen dat e-mails niet goed worden ontvangen, bijvoorbeeld doordat ze in je spamfolder terechtkomen. We raden je aan om deze ook even te controleren.

5つ星のうち4の評価

Vlotte levering. Over de shilajit mijn twijfels.

Bestelling vlug ontvangen. Ging zeer vlot .
Als je 3x50gr koopt is het zeer voordelig. Vergeleken met andere shilajit die ik gehad heb toch een paar opmerkingen. De shilajit is zeer vloeibaar. Bij vorige comment werd daar verklaring voor gegeven ( droogproces). De shilajit ruikt zoet, smaak is niet bitter. Doet me denken vermengd te zijn met melasse. Dat is het eerste wat in me opkomt. Heb melasse in huis en eens goed vergeleken. Ik vind toch wat verdachte overeenkomsten. Ook al zijn die minimaal.
Over labtesten en de batchnummers. Waarom vind ik die niet terug op glazen verpakking. Misschien heb ik erover gekeken.
4 sterren omdat het net ontvangen is. Kan geen oordeel geven over effecten.
Afgaande van wat ik zie en smaak zou het minder moeten zijn. Hopelijk word het tegendeel bewezen. Zal ik pas weten binnen paar weken en dan review aanpassen over kwaliteit. Dus, 4 sterren met het voordeel van de twijfel.
Oordelen op alleen zicht en smaak zou ik 2 sterren geven.
We zien binnen paar weken of mijn mening correct is of niet. Hoop dat de werking beter is dan wat ik zie en ruik.

Update komt.

Mvg en bedankt voor de vlotte levering.

2025年2月25日

Vitalshila からの回答

Graag gedaan groetjes Vitalshila!

5つ星のうち5の評価

Na het lange wachten heeft het bedrijf…

Na het lange wachten heeft het bedrijf via Bpost een nieuwe levering gedaan. Ondertussen kwam ook de oude levering aan. Knappe service, uiteindelijk het wachten waard. Al vind ik dat de levering via Colis privés echt niet ok was. De levering via Bpost verliep heel vlot en snel. Bedank Vitalshila om dit netjes en meer dan correct op te lossen.

2025年2月22日

Vitalshila からの回答

Bedankt voor je mooie reactie Luc!

5つ星のうち4の評価

Uit eindelijk het potje mogen…

Uit eindelijk het potje mogen ontvangen, ik gebruik al lange tijd shilajit maar hoe kan het dat jullie shilajit minder bitter van smaak is, en niet knetter hard in het potje zit, voorheen warme ik de shilajit op in een pannetje met gekookt water maar dat is bij deze shilajit bijna niet nodig.

Met vriendelijke groet Sander

2025年2月10日

Beste Sander,

Bedankt voor je bericht en je interesse in onze Shilajit. Het is fijn om te horen dat je uiteindelijk je potje hebt ontvangen.

Wat betreft je vraag over de smaak en textuur van onze Shilajit: de minder bittere smaak en het zachtere karakter van het product komen door ons zorgvuldig dubbele schoonmaakproces. We gebruiken de Sunxra Tapi, een methode waarbij de Shilajit wordt gedroogd door de zon, wat zorgt voor een zachtere textuur en een minder intense smaak. Daarnaast wordt het verwerkt in onze faciliteiten, waar we strikte kwaliteitscontrole uitvoeren.

De vorige batch Shilajit was inderdaad een stuk harder, en dit kan variëren door de specifieke omstandigheden van de oogstlocatie. We verkrijgen onze Shilajit uit twee uitzonderlijke plekken in India en Pakistan, en de hoogte waarop het wordt verzameld, speelt een grote rol in de uiteindelijke hardheid en smaak. Het kan dus ook afhangen van de specifieke batch en het seizoen.

Wat betreft het opwarmen, je hebt gelijk dat het bij onze Shilajit vaak niet nodig is om het op te warmen, aangezien het door het unieke proces makkelijker te gebruiken is. Dit is een van de voordelen van onze productie.

We hopen dat je blijft genieten van onze Shilajit en mochten er verder nog vragen zijn, staan we altijd klaar om je te helpen!

Angelo van Vitalshila

Mogelijke scam?

4 weken geleden besteld, maar nog steeds niet(s) binnen. Paar keer met "support" gemaild. Na herhaalde emails uiteindelijk antwoord dat het afgelopen weekend verzonden zou worden. Woensdag weer gemaild maar wederom geen antwoord. Ben bang dat het gevalletje scam is of een mislukte vorm van drop shipping. Geen aanrader dus (understatement).

2025年2月13日

Vitalshila からの回答

Onze oprechte excuses voor de vertraging die je hebt ervaren. We begrijpen je frustratie, en het spijt ons dat het zo lang heeft moeten duren. Na het lezen van je bericht, hebben we gelijk een nieuwe zending verstuurd. Deze is op 14 februari bij je aangekomen, zoals we hebben kunnen zien. We begrijpen dat dit veel te lang heeft geduurd, en we waarderen je geduld.

We stellen het op prijs dat je ons hebt laten weten dat er problemen waren met de communicatie, en we zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je alsnog tevreden zult zijn met je bestelling.

Vitalshila

Toch ontvangen

Oke, na lang wachten toch alles binnen gekregen. Product geprobeerd en voldoet aan de verwachtingen.
Dus nu toch een positieve reactie

2025年2月12日
5つ星のうち5の評価

Hierbij geef ik graag een update op…

Hierbij geef ik graag een update op mijn vorig schrijven ik heb niet alleen mijn geld terug gestort gekregen maar vandaag ook nog eens mijn bestelling en een potje extra waarvoor ik de Angelo Visser dan ook dankbaar ben ik ga vanaf morgen het beginnen gebruiken en ik houd jullie zeker op de hoogte wat mijn ervaring gaat zijn.
Wel wat geduld moeten hebben maar deze firma is zeker correct

2025年2月12日
5つ星のうち1の評価

Niet geleverd zou geld terug krijgen…

Niet geleverd zou geld terug krijgen via klarna jammer

2025年1月27日

Vitalshila からの回答

Wat jammer dat u ons een 1/ster review geeft, wij hebben u wegens vertraging al u geld terug gestort en nog de producten gratis aangeboden. Meer kunnen wij helaas niet doen, wij hopen dat je wel de voordelen ervaart van onze shilajit. Groetjes Vitalshila

Prima

Bestelling ontvangen, wel iets vertraagd maar kan gebeuren!

2025年2月8日

Vitalshila からの回答

Goedenavond Susan, wij zien dat jij de bezorger hebt gemist en het pakket kan afhalen bij een dhl punt. wij hebben dit ook naar jou gemaild maar ik denk dat het je is ontgaan. Hierbij ook hier de track&trace code JVGL06330427000580065671 Groetjes Vitalshila

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。