レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijne Shilajit, lost met het houten stokje prima op in warm of lauw water. 1 x een potje binnen gehad welke helemaal gelekt had, gemeld en complete nieuwe zending gehad! Dat waren meerdere potje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De Shilajit van Vitalshila is van uitstekende kwaliteit. De smaak is even wennen, maar het effect is het helemaal waard. De website is duidelijk, de verzending was vlot en de 30 dagen garantie geeft v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij bestellen nu ruim twee jaar bij VitalShila, de levering is enorm snel en ze hebben ook vaak leuke acties. We merken echt verschil in dagelijkse concentratie in bijvoorbeeld gesprekken, maar ook fo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

4 weken geleden besteld, maar nog steeds niet(s) binnen. Paar keer met "support" gemaild. Na herhaalde emails uiteindelijk antwoord dat het afgelopen weekend verzonden zou worden. Woensdag weer gemail... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik was eerst sceptisch over het gebruik…

Ik was eerst sceptisch over het gebruik van supplementen, maar ik ben helemaal om! Gebruik de shilajit nu 2 maanden en ik merk dat ik meer uithoudingsvermogen heb tijdens het sporten en dat mijn kracht trainingen in een mooie lijn stijgen.

2025年2月7日
5つ星のうち1の評価

21 januari besteld nog steeds niets…

21 januari besteld nog steeds niets ontvangen. Ze beloven binnen 2 dagen in huis? Aan de track en tracé zie ik dat het uit China moet komen. Ik mag hopen dat het echt veel belovend is als ik het ooit in huis krijg. Bestelling 3874

Goedemorgen!
Ons product komt niet uit China, maar we hebben daar wel een internationaal verzendcentrum voor onze klanten in Amerika en Canada. Wanneer de voorraad in Nederland tijdelijk op is, kan het voorkomen dat we een bestelling van daaruit versturen om onnodige vertraging te voorkomen.

We begrijpen dat je je bestelling snel verwacht had en vinden het vervelend dat het langer duurt dan normaal. Kun je ons je ordernummer sturen via support@vitalshila.com? Dan kijken we direct met je mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Vitalshila

30 januari besteld niets meer gehoord

30 januari besteld, maar nooit meer iets gehoord. Ik heb support gemaild, maar geen reactie ontvangen. Ik weet zeker dat ik nu, doordat ik deze review plaats, wel een reactie ga krijgen.

Op de site staat:
"Wij leveren binnen 48 uur (2 werkdagen) na verzending vanuit ons sorteercentrum in Dordrecht. Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden."

Dat klopt dus niet helemaal, he? Ik heb ook geen idee hoe ik mijn geld terug moet krijgen als ze niet reageren.

Vitalshila からの回答

Onze oprechte excuses voor het gebrek aan communicatie en de vertraging van uw bestelling. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen uw frustratie volledig.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via support@vitalshila.com? We zullen uw bestelling direct nakijken en indien gewenst een passende oplossing bieden, zoals een terugbetaling.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw feedback. We waarderen uw geduld en hopen dit recht te zetten.

5つ星のうち1の評価

Donderdag 30 januari besteld en tot op…

Donderdag 30 januari besteld en tot op heden nog geen verzend bevestiging of product ontvangen. Op mail word niet gereageerd.

Vitalshila からの回答

Onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. We begrijpen dat dit frustrerend is en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via support@vitalshila.com? We zullen uw bestelling direct nakijken en een passende oplossing bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.

Dit product is top!!

Dit product is top!! Een maand geleden heb ik de himalayan shilajit besteld en ik kan echt zeggen dat ik me veel beter en fitter voel. Ik kan me niet alleen beter focussen op m’n werk heb maar met sporten geeft het ook echt een boost aan energie. Ik raad dit product zeker aan!

2025年1月10日

Nog niks ontvangen

20 januari 3 potten gekocht, maar tot op heden niks ontvangen.

Vitalshila からの回答

Onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat dit erg vervelend is.

Neem alstublieft contact met ons op via support@vitalshila.com, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen.

Het Vitalshila Team

5つ星のうち2の評価

22 Januari besteld nog steeds niks…

22 Januari besteld nog steeds niks binnen

Vitalshila からの回答

Onze oprechte excuses voor de extreme vertraging. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we begrijpen dat dit erg frustrerend is.

We willen dit direct voor u oplossen. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via support@vitalshila.com? We zullen uw bestelling nakijken en een passende oplossing bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen. Ja ik heb een mail ontvangen dat er vertraging is omdat het nu anders word verstuurd.... maar dit is wel een lange vertraging..... erg teleurgesteld...wilde goed beginnen met het stoppen met roken en afvallen...dacht dit helpt mij een goede richting op....helaas nog steeds niet kunnen starten

2025年1月23日

Vitalshila からの回答

Wat vervelend om te horen en goed dat u wilt stoppen met roken! Zou u ons nog een keer willen mailen op Support@Vitalshila.com dan willen wij dit graag met u oplossen.

Shady bedrijf

Shady bedrijf, niet tijdig verzenden, niet antwoorden op emails, en dan ergst van al: niet leveren wat besteld is en alsnog niet reageren! Niet kopen!

Vitalshila からの回答

Goedemorgen, wij hebben u terug gemaild met dat de overige producten die u besteld heeft deze week geleverd worden. Onze pallets werden extra lang vast gehouden door de douane en wij hebben hier niks aan kunnen doen. Zou u mij nog een keer willen mailen op Support@Vitalshila.com dan lossen wij dit graag met u op.

5つ星のうち1の評価

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te…

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten van 2 weken geleden. Mail gestuurd en hoor niets.. graag reactie.. groeten Christian van Dam

Vitalshila からの回答

Goedemorgen Christian, wij hebben jouw terug gemaild maar geen reactie gekregen. Zou u nog een mail kunnen sturen naar support@vitalshila.com

Niet ontvangen bestelling geannuleerd

Tja, hier een bestelling gedaan omdat het gunstig leek. Echter niet geleverd gekregen en na 2 maal contact via messenger hebben ze vanuit Vitalshila besloten om ons het geld te retourneren en de bestelling te annuleren wat ik wel netjes vond.
Erg jammer, maar blijkbaar ligt het probleem bij de douane.
Bedankt voor jullie reactie in ieder geval.
3 sterren voor voor het niet ontvangen product maar 4 sterren voor het contact.

2025年1月31日

Vitalshila からの回答

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We zien inderdaad dat het pakket inmiddels is aangekomen, en we hopen van harte dat je tevreden bent met de shilajit die je van ons hebt ontvangen. We begrijpen dat het vervelend was dat de levering niet in eerste instantie soepel verliep door de douane, en we waarderen je geduld en begrip in deze situatie.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hopen dat je in de toekomst opnieuw bij ons bestelt. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Het Vitalshila Team

Goeie service

Top service, en heel oplossingsrichtingen.

2025年2月2日

Vitalshila からの回答

Hi Tessa, je bent zeker niet opgelicht! Ik denk dat onze mails bij jou in de spam terechtkomen zijn. Kan je ons even mailen op Support@Vitalshila.com. Groetjes Angelo van Vitalshila

Top product

Beste vitalshila,
Al meerdere malen bij jullie shilajit besteld en ben zeker tevreden. Ik merkte gelijk na 1 week gebruik verschil. Ik voelde mij energieker en sterker. Snelle levering en goede klantenservice op al je vragen krijg je antwoord. Echt top!

2025年1月31日
5つ星のうち4の評価

Net besteld

Net besteld, ben benieuwd. Zal bij goede kwaliteit zeker poistieve review schrijven. Ga weer beginnen met Fitniss 2025. Prijs is goed en website ook.

2024年12月31日
5つ星のうち3の評価

Graag deel ik mijn eerste bevindingen…

Graag deel ik mijn eerste bevindingen over het product Shilajit, dat ik recentelijk heb aangeschaft en nu twee dagen aan het uitproberen ben.

Tot op heden heb ik gemerkt dat ik misselijkheid ervaar sinds ik het product gebruik. Dit maakt het voor mij moeilijk om een duidelijke conclusie te trekken over de effectiviteit ervan. Aangezien ik nog niet weet of deze bijwerking normaal is, vraag ik me af of de misselijkheid mogelijk tijdelijk van aard is en of deze kan verdwijnen naarmate ik het product langer gebruik.

Ik ben van plan om na verloop van tijd een update van mijn review te geven. Het zou zeer gewaardeerd worden als u kunt bevestigen of andere gebruikers ook soortgelijke ervaringen hebben gehad en of de misselijkheid een veelvoorkomend verschijnsel is bij de start van het gebruik.

2024年12月29日

Vitalshila からの回答

Dank u voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw openheid en willen u graag verder helpen.

Misselijkheid is geen veelvoorkomende bijwerking van shilajit, maar het kan bij sommige mensen voorkomen, vooral wanneer ze net beginnen met het gebruik ervan. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te hoge dosering of de inname op een lege maag.

Ons advies is het volgende:

1. Verminder de dosering: Probeer een kleinere hoeveelheid shilajit te gebruiken. Begin bijvoorbeeld met een halve hoeveelheid en bouw dit langzaam op naarmate uw lichaam eraan gewend raakt.

2. Neem het na een maaltijd: Het innemen van shilajit na het eten kan helpen om de spijsvertering te ondersteunen en mogelijke misselijkheid te verminderen.

3. Hydrateer goed: Zorg ervoor dat u voldoende water drinkt na het innemen van shilajit, omdat dit het lichaam kan helpen bij het verwerken van de mineralen en voedingsstoffen.

Als de misselijkheid aanhoudt ondanks deze aanpassingen, raden wij u aan om tijdelijk te stoppen met het gebruik van shilajit en uw arts of een specialist te raadplegen. Wij willen er zeker van zijn dat u een goede ervaring heeft met ons product en uw gezondheid altijd vooropstelt.

Mocht u nog vragen hebben of verdere begeleiding nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen ook graag uw update na een langere gebruiksperiode.

Het Vitalshila Team.

Top service

Super goede service, zeer klantvriendelijk en snelle levering! Top

2024年12月10日

Vitalshila からの回答

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze service en snelle levering waardeert. Tot de volgende keer bij Vitalshila!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。