䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Bij Vitalwave helpen we mensen om zich dagelijks beter, energieker en vitaler te voelen met hoogwaardige rood licht therapie producten. Onze producten zijn ontwikkeld om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen bij herstel, pijnvermindering, huidverbetering en een meer energie. We streven naar de beste kwaliteit én service: snelle levering binnen Nederland en België, gratis verzending, 60 dagen retourrecht, 2 jaar garantie en altijd persoonlijk advies. Of je nu rood licht therapie inzet voor herstel, huidverzorging, ontstekingen of meer energie tijdens de donkere dagen: we denken met je mee en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Vitalwave is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd merk binnen Nederland en België. Eerlijk, deskundig en met echte aandacht voor onze klanten.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Eerlijk

Zeer goede prettige ervaring met verkopende partij, er is goed geluisterd en gezocht naar een fijne oplossing.
Zou hier volgende keer weer kopen. De lamp geeft veel ontspanning en een mindful moment voor jezelf wat in deze tijden zo waardevol is.

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

Hi Marieke,

Bedankt voor je review en fijn dat de lamp en service goed bevallen!

Walther van Vitalwave

Super product

Super product! Erg stevig en werkt precies zoals het zou moeten. Eenvoudig in gebruik en went snel. In de ochtend echt een energieboost en in de avond heerlijk ontspannend. Zeker tijdens de wintermaanden echt een aanrader!

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Bedankt Maxime!

Betrouwbare producten, goede service

Ik heb twee producten gekocht bij VitalWave en de kwaliteit is opvallend goed. Eerst was ik wat huiverig om te bestellen, omdat er zoveel aanbod is en je niet goed weet wat echt goed is. Maar dit blijken hele fijne producten van hoge kwaliteit. Walter, de eigenaar, reageert snel en denkt mee. Wat mij betreft zou de website nog iets meer productomschrijvingen mogen hebben. Als je ergens meer over wilt weten, moet je daarvoor nu de chat gebruiken. Gelukkig krijg je daar wel snel en duidelijk antwoord. Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn, dat zou het nog beter maken. Al met al een positieve ervaring en producten waar ik erg tevreden mee ben.

2025幎8月18日

Vitalwave からの回答

Bedankt voor de positieve review Liv! Je feedback wordt gewaardeerd en we hebben onze productbeschrijvingen inmiddels verder aangevuld. We blijven hier aan werken om onze klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien!

Goeie klantenservice

Bij het bestellen van mijn artikel werden verzendkosten aangerekend hoewel op de website staat dat deze gratis zijn voor Nederland en België. Ik stuurde hiervoor een email en het bleek om een fout te gaan. Het werd onmiddellijk aangepast en mijn artikel was ook snel geleverd.

2025幎8月3日

Vitalwave からの回答

Bedankt Anja, fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。