レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. オンラむン薬局
  4. 薬局
  5. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Makkelijk en sn

Alles goed geregeld en snel

2020幎12月2日

VitamineMan からの回答

Beste Mona, dankjewel voor je 5 sterren review. Alles snel en goed geregeld, geef je aan. Dat is ons streven en dan is het fijn te lezen dat het is gelukt. Mocht er eens wat zijn, laat het ons gerust weten. Dan lossen we het direct voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Alles bestens

Alles bestens! Vielen Dank

2020幎11月24日

VitamineMan からの回答

Liebe Lucja, danke fÃŒr deine 5 Sterne Bewertung. Das wissen wir sehr zu schÀtzen. Wir hoffen, Sie bald wieder zu bedienen. Herzliche GrÌße, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en goede produkten

2020幎11月21日

VitamineMan からの回答

Beste Wim, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je de moeite hebt genomen. We werken er elke dag hard aan om het zo goed mogelijk te doen. Daar horen snelle levering en goede producten natuurlijk bij. Mocht er eens niet gaan, zoals bedoeld, laat het ons dan direct weten. We lossen het dan voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Super snelle levering

2020幎11月17日

VitamineMan からの回答

Beste Marian, Dankjewel voor je 5 sterren review. We doen er alles aan snel te leveren. Super snel is dan wel een heel mooie waardering, dankjewel. Veel plezier met je aankoop en laat het ons ook weten, als er eens iets niet goed is gegaan. Dan lossen we dat op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Concurrerende prijzen en goede

Concurrerende prijzen en goede kwaliteit zijn voor mij de doorslag.

2020幎11月10日

VitamineMan からの回答

Beste Jim, dankjewel voor je 5 sterren review. We proberen inderdaad de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden en dan is het extra fijn, als je dat bevestigt. Dankjewel daarvoor. Mochten we iets beter kunnen doen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Vitamineman is een prettige online shop

Vitamineman is een prettige online shop om je vitamines en supplementen te kopen. Ook een snelle bezorging. Alles wordt netjes afgehandeld.

2020幎11月9日

VitamineMan からの回答

Beste Trudy, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat fijn, dat alles snel is aangekomen en dankjewel voor je complimenten. Zijn we trots op. Mocht er eens wat zijn, laat het ons svp direct weten. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle levering,super.

2020幎11月8日

VitamineMan からの回答

Beste Bert, Dankjewel voor je 5 sterren review! We zijn blij, dat de levering er snel was en nog meer, omdat je ons zo waardeert. Mocht er een keer iets niet lekker lopen, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

VitamineMan からの回答

Beste Maria, dankjewel voor je 5 sterren review en natuurlijk voor je complimenten. Fijn, dat we je zo van dienst mochten zijn en dat alles er snel was. Mocht er eens wat zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Good price and fast delivery

I order for the second time. Both cases - the price was very good and I had the product the next day at home.

2020幎10月27日

VitamineMan からの回答

Dear Nicolas, Thank you for your 5 star review. It is much appreciated. Good to read all went well and you are happy with our products and service. If you have any questions about your order, or any of our products, just let us know and we'll fix it. Kind regards, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk en de volgende dag al in huis .

Duidelijk en de volgende dag al in huis.

2020幎10月26日

VitamineMan からの回答

Beste Ria, Dankjewel voor je 5 sterren review. Daar doen we het voor tenslotte. Fijn, dat alles ook goed is aangekomen. Mocht er een keer iets zijn dat we kunnen verbeteren, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち4の評䟡

Goeie service

Goeie service, goeie producten.

2020幎10月26日

VitamineMan からの回答

Beste Willem, dankjewel voor je 4 sterren review. We zijn blij, dat je onze service en producten goed vindt. We streven natuurlijk naar het hoogste, de 5 sterren. Laat ons svp weten wat we kunnen doen, om die te verdienen en we pikken het op. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

De ene dag besteld de andere dag in

De ene dag besteld de andere dag in huis!
Waar zijn de potjes die ik besteld heb gebleven?

2020幎10月23日

VitamineMan からの回答

Beste Jeannette, dankjewel voor je 5 sterren review! Waarderen we natuurlijk heel erg. Ik mail je even rechtstreeks over de genoemde potjes. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Top zijn jullie.

2020幎10月9日

VitamineMan からの回答

Beste Patricia, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en bondig en wij zijn er blij mee en ook trots op. We blijven er alles aan doen top te blijven. Dank voor je vertrouwen en waardering. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

My order reached in time with the

My order reached in time with the specified attributes

2020幎10月2日

VitamineMan からの回答

Dear Nyasha, thank you so much for your 5 star review! We appreciate your feedback. Glad, to see your purchase reached you in time. If you have any questions about the use or other supplements, just let us know and we will help you. Kind regards, VitamineMan

Prima product

Prima product, snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend

2020幎9月14日

VitamineMan からの回答

Best Maddy, Dankjewel voor je 5 sterren review. Hartstikke fijn om zo veel complimenten te ontvangen, dat kan ik je verzekeren. Mochten we iets een keer niet goed doen, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijk groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede producten en een ruim

Zeer goede producten en een ruim assortiment. Wordt aandacht besteed aan je bestelling. Én wordt met zorg ingepakt en verstuurt,ben daar zéér tevreden over.

2020幎9月12日

VitamineMan からの回答

Dankjewel voor deze mooie 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden over ons bent. Daar doen we het voor. We spannen ons in om het allemaal goed te doen en dan is het fijn te merken dat je het zo waardeert. Dat stimuleert ons te blijven verbeteren. Mocht je aanbevelingen daartoe hebben, dan vernemen we die graag. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Super snelle levering

Super snelle levering, waarvoor dank!

2020幎9月3日

VitamineMan からの回答

Beste Elise, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je bestelling snel is aangekomen. We doen ons best, alles op tijd te verzenden en onze logistieke partners net zo. Mocht er een keer iets niet lopen volgens plan, laat het ons svp weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

De aankoop van de producten en

De aankoop van de producten en aflevering zijn netjes en snel afgehandeld

2020幎9月1日

VitamineMan からの回答

Beste Marcella, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn blij, dat je zo tevreden bent met onze service en levering. Mocht er onverhoopt eens iets niet goed gaan, laat het ons direct weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

goede prijs en snel

goede prijs en snel, wat wil je nog meer

2020幎8月23日

VitamineMan からの回答

Beste Yusuf, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat wil je nog meer, dat vinden wij natuurlijk ook. Mocht er toch iets niet naar je 100% tevredenheid zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Quick delivery

Quick delivery. Can't say too much about the CBD oil yet as I am just using it since couple of days. I am sure it's good, it has been recommended by my brother who's been using it for a long time. Thanks

2020幎8月22日

VitamineMan からの回答

Dear Claudia, Thank you very much for your 5 star review. Much appreciated! We did everything we can to get your order to you asap. We hope you enjoy the product as much as your brother. If, for whatever reason, you are not satisfied with the CBD oil, just contact us and we'll take care of it immediately. 100% satisfaction guarantee, or your money back. Kind regards, VitamineMan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。