レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. オンラむン薬局
  4. 薬局
  5. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die bevestigd dat het teruggestuurd is maar weet geen reden. De vitamineman meerdere keren geprobeerd te bellen maar telefoon staat uit . Geprobeerd te chatten maar ook daar geen reactie op. Heb het maandag 8 januari besteld (bestelling #vmshop10173

2024幎1月10日
自発的なレビュヌ

Na 1 week

Na 1 week, nog steeds geen confirmatie dat de bestelling ÃŒberhaupt onderweg is.

Ik zal deze review aanpassen wanneer ik de bestelling ontvangen heb.

2023幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

niets ontvangen en geen antwoord

bestelling gedaan maar tot op heden niets ontvangen. waardeloos.
mailtjes gestuurd en ook geen antwoord. dus wat mij betreft onbetrouwbaar.
Update : na 2 weken wel een automatische terugbetaling ontvangen, maar geen contact gehad met niemand

2023幎3月27日
自発的なレビュヌ

Supertjesnel geleverd

2023幎1月19日

VitamineMan からの回答

Beste meneer Metz, dank voor uw 5 sterren review. We zijn blij, dat het pakket zo snel bij u is afgeleverd. Daar werken we hard aan. Mocht er eens iets zijn, dat opgelost dient te worden, laat het ons weten en we gaan er achteraan. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Op jullie website staat dat je 20%

Op jullie website staat dat je 20% korting als je 5 x zakje curcumine besteld. Ik heb dat meteen gemeld en heb nog steeds geen bericht!
Louis van Ditshuizen

2023幎1月15日

VitamineMan からの回答

Beste Louis, Dank voor je bericht. We hebben reeds contact met je opgenomen via mail. Daar gaat iets mis. We proberen het via telefoon opnieuw. Met vriendelijke groet, Vitamineman

5぀星のうち1の評䟡

N9g steeds mn pakje niet binnen ...

N9g steeds mn pakje niet binnen .... pfffff .. zit er echt op te wachten..
Voorlopig even " klaar" !!!

2022幎12月8日

VitamineMan からの回答

Beste mevrouw Bouma, dank voor uw mail. Helaas is het door u bestelde product al enige tijd niet meer beschikbaar en is door een technische fout deze toch in de webshop te koop komen te staan. We hebben uw geld retour betaald. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Gutes Produkt

Gutes Produkt , unkomplizierte Abwicklung und schnelle Lieferung . Habe bereits mehrfach hier bestellt !

2022幎11月24日

VitamineMan からの回答

Lieber Orha, vielen Dank fÃŒr deine 5-Sterne-Bewertung. Es ist immer schön zu lesen, dass es gut lÀuft. Wenn etwas nicht stimmt, lassen Sie es uns wissen und wir werden es lösen. Mit freundlichen GrÌßen, VitamineMan

Alles bestens

Alles bestens! Superschnelle Liegerung 👍🏌 Danke!

2022幎11月14日

VitamineMan からの回答

Liebe Sylvia, vielen Dank fÃŒr Ihre positive 5-Sterne-Bewertung. Wir sind froh, dass es schnell da war. Wenn es etwas gibt, das nicht gut lÀuft. Lassen Sie es uns wissen und wir werden es beheben. Mit freundlichen GrÌßen, VitamineMan

Duurt te lang

Woensdag 26 oktober besteld, en tot heden nog geen bestelling of enige informatie betreft mijn bestelling..

2022幎10月26日

VitamineMan からの回答

Beste heer Cinar, U heeft gelijk. Er is iets mis gegaan. Het door u bestelde product is helaas uitverkocht. We zijn aan het uitzoeken, hoe deze bestelling kon worden aangenomen. Uw geld is reeds teruggestort. Via directe mail ontvangt u een kortingscode voor mogelijke toekomstige bestellingen. Onze excuses voor het ongemak.Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle bezorging

Snelle bezorging, besteld en de andere dag al bezorgd toppie hoor👍👍

2022幎9月21日

VitamineMan からの回答

Beste Karin, dankjewel voor je positieve 5 sterren review. We zijn blij, dat het er snel was. Mocht er eens iets zijn, dat niet lekker loopt. Laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Het is heel eenvoudig om te bestellen

Het is heel eenvoudig om te bestellen. Spullen worden volgende dag netjes op afgesproken tijd bezorgd!!!

2022幎8月28日

VitamineMan からの回答

Beste Simon, dank U wel voor uw 5 sterren review. We zijn blij te lezen, dat u onze shop zo waardeert en dat alles goed en tijdig is aangekomen. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor u op. Met vriendelijke groeten, VitamineMan

Danke gut angekommen

2022幎8月24日

VitamineMan からの回答

Sehr geehrte Frau van Gemert, vielen Dank fÃŒr Ihre 5-Sterne-Bewertung. Wir tun unser Bestes, um Sie gut zu informieren und natÃŒrlich schnell zu liefern. Wir freuen uns daher, dass beides gelungen ist. Wenn es jemals etwas gibt, lassen Sie es uns wissen und wir werden es fÃŒr Sie lösen. Mit freundlichen GrÌßen, VitamineMan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。