Vita Nova Skincare - kosmetisk speciallÊgeklinik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik lavet mine lÊber i dag, og jeg kan allerede nu varmt anbefale klinikken! 🌞 Jeg fÞlte mig virkelig tryg og godt taget hÃ¥nd om hele vejen igennem. Hun var sÃ¥ sÞd, professionel og lyttede virkel... もっず芋る

䌁業が回答したした

En virkelig fin klinik med fine og rene linjer. Meget kompetent personale, man fÞler sig i centrum og Tryg! Behandling udfÞrt af meget grundig Sygeplejerske, som havde mig med i behandlingen hele v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er begyndt IPL hÃ¥rfjerning hos Vita Nova skincare i Middelfart. God service og mega dygtige behandlere. Jeg har tidligere fÃ¥et IPL hÃ¥rfjerning men denne gang er jeg imponeret over jeg slet ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vita Nova var den fÞrste skÞnhedsklinik jeg nogensinde fik besÞgt i en alder 40+ og jeg er blevet en fast kunde. Kompetent rÃ¥dgivning og behandling med gode resultater. Jeg kan isÊr lide, at perso... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Vita nova skincare, er en kosmetisk speciallÊge klinik beliggende i hjertet af Middelfart. SpeciallÊgerne Jess og Maja står bag Vita nova skincare, de har mange års erfaring med hudsygedomme og stor viden omkring hudpleje. I klinikken tilbydes professionel hudplejerådgivning, behandling med botox, ikke-permanent filler, profhilo, microeedling (SkinPen), permanent hårfjerning, kemiske peeling, laser behandlinger og PRF.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe anbefaling!

Den bedste, mest hyggelige og fine klinik, med de mest imÞdekommende, kompetente og absolut rareste fagfolk 👌🏜 Man fÞler sig hÞrt og de tager sig god tid til at forstÃ¥ ens problematikker, for at kunne vejlede og rÃ¥dgive bedst muligt - hvilket personligt har givet mig et resultat jeg aldrig turde hÃ¥be pÃ¥!
Har fået skinpen, kemisk peeling, skinbooster, filler og botox og de udfÞrer enhver behandling til perfektion.
KÊmpe anbefaling herfra 🫶🏌

2023幎1月8日

KÊre Maria

Tusinde tak for dine rosende ord. Tak fordi du havde tillid til os, ved du havde prÞvet meget inden du kom :-)
Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre pÃ¥ rejsen til den fine hud du har fÃ¥et., 🙏🏻

Vi glÊder os til at se dig

Maja kosmetisk speciallÊge og indehaver af vita nova skincare

SkÞnneste lille klinik som altid giver

SkÞnneste lille klinik som altid giver grundig og professionel rådgivning. De gav mig den smukkeste hud op til mit bryllup og de fineste naturlige lÊber. KÊmpe anbefaling herfra.

2022幎12月28日

KÊre Susan

Tak for de pÊne ord.
Tak fordi du valgt os til at hjÊlpe med at fÃ¥ flot hud til dit bryllup 🙏🏻😊

Super behandling!

Jeg fik min 1. behandling ved Vita Nova for 1 uge siden. Det var professionelt og trygt. Fik god vejledning i efterbehandling og jeg er sikker på, at jeg skal dertil igen og afslutte opstartet forlÞb mod pigment, fine rynker mm. De allerbedste anbefalinger fra mig!

2022幎12月26日

KÊre Hanne

Tak for den fine anmeldelse

Line Zederkof kosmetisk sygeplejerske

Fantastiske produkter som får huden til

Fantastiske produkter som får huden til at stråle. De aktive stoffer i produkterne eliminerer urenheder og små rynker. Cremerne giver masser af fugt uden at fedte. Varm anbefaling herfra

2022幎12月29日

KÊre Ane

Tak for din anmeldelse, medicinsk hudpleje med aktive ingredienser gÞr bare noget helt andet for ens hud.

Akne

Jeg gik i en årrÊkke med svÊr akne på min ryg. Fik af behandleren anbefalet skinpen, og det har virkelig hjulpet. Allerede efter fÞrste behandling var der synlig forbedring.
Hos vita nova skincare fÞler jeg mig i trygge hÊnder. Jeg er så glad og taknemmelig for resultatet, og holder gerne mine behandlinger vedlige, så min ryg forbliver akne fri.

2022幎12月28日

KÊre Jannie

Tak for de fine ord. Tak fordi du valgte os til at behandle din ryg, vi ved du har prÞvet mange ting inden du kom.
Dejligt med det fine resultat du har opnået.,

Vi ser frem til at se dig til nÊste vedligeholdende behandling 😊

Kan kun give Vita Nova mine allerbedste

Kan kun give Vita Nova mine allerbedste anbefaling!
Da jeg gennem en lÊngere årrÊkke har forsÞgt mig med forskellige behandlinger til min ansigtshud og ikke fÞler at jeg er kommet helt i mål ved andre behandlere, må jeg bare konkludere at Maja og Jes er vildt dygtige og kan deres kram og derved har gjort en forskel for mig. Jeg er selv lÊge og har derfor nok også ret hÞje forventninger til de behandlingssteder jeg vÊlger samt de fagprofessionelle jeg ligger min lid til kan gÞre en forskel for mig. Det har jeg virkelig fået hos Vita Nova.
Meget dygtige. Dem kan man roligt lade sig behandle af og med virkelig gode resultater!

2022幎10月28日

KÊre Rikke

Tak for din flotte anmeldelse. Tusinde tak fordi du viste os tillid til at behandle din hud, vi glÊder os til at fortsÊtte behandlingen af det fine resultat 😊

Maja kosmetisk speciallÊge og indehaver i vita nova skincare

Virkelig kompetent vejledning

Virkelig kompetent vejledning og imÞdekommende personale - de er sÃ¥ sÞde og servicemindede. Har fÃ¥et bÃ¥de filler, botox og kemisk peeling hos Vita Nova - og de har virkelig styr pÃ¥ deres hÃ¥ndvÊrk. En klar anbefaling herfra 🌞👌

2022幎12月1日

KÊre Henriette

Tak for den fine anmeldelse 🙏🏻
Vi glÊder os til at se dig igen

Jess kosmetisk speciallÊge og indehaver af vita nova skincare

Nu har jeg fået forskellige

Nu har jeg fået forskellige behandlinger af både Jess, Maja og Line med super flot naturligt resultat. Altid kompetent og Êrlig vejledning efter ens egne Þnsker. Alt i alt en virkelig god oplevelse i flotte rammer og med et personale der sÊtter en i centrum hvilket er vigtigt når det handler om ens skÞnhed.

2022幎12月11日

KÊre jeanette

Tusinde tak for din fine anmeldelse.🙏🏻

Line Zederkof kosmetisk sygeplejerske