Fikk et produkt som skulle bli levert pÃ¥ dÞra, men her rotet posten det til og pakken ble sendt til pakkeutlevering i stedet og jeg fikk ikke beskjed. Fikk etter en tid inkassovarsel pÃ¥ produktene. De... ãã£ãšèŠã
Siden det er sÃ¥ mange som klager pÃ¥ dÃ¥rlig kundeservice og vanskelig Ã¥ fÃ¥ avsluttet abonnement; jeg har opplevd det motsatte. Jeg valgte Ã¥ sende mail for Ã¥ avslutte abonnement etter Ã¥ ha mottatt fÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg har prÞvd ut produktet i nesten et Ã¥r, men ikke den virkning som jeg forventet. Kan sikkert vÊre bra for noen, men ADVARSEL à rsaken til at jeg holdt pÃ¥ sÃ¥ lenge var pga at jeg bestilte over n... ãã£ãšèŠã
De har dÃ¥rlig informasjon i forkant nÃ¥r du bestiller. Jeg meldte meg pÃ¥ et abonnement. Trodde jeg kun bestilte for 3 mnd. Fikk veldig dÃ¥rlig informasjon og da jeg ville si opp sÃ¥ mÃ¥tte jeg motta en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Svindel og useriÞs selger
Fikk et produkt som skulle bli levert på dÞra, men her rotet posten det til og pakken ble sendt til pakkeutlevering i stedet og jeg fikk ikke beskjed. Fikk etter en tid inkassovarsel på produktene. Denne ble betalt og jeg spurte Vita Pura om pakken var returnert til dem. Det ble åpnet en ticket men gikk flere uker fÞr jeg fikk svar at det hadde de ikke mottatt. Men 2 uker etterpå fikk jeg regning på returen på 150 kr. Dette selskapet er rein svindel. Kundeservicen er latterlig og det virker ikke som om de har kontroll på noe. Hold dere borte folkens.
Har betalt flere ganger de sender utenâŠ
Har betalt flere ganger de sender uten bestilling
Helt jÊvelig svindel firma
Helt jÊvelig svindel firma , Styr unna , de bedragerne skulle ikke fått lov og drive Vita Pura , har sagt opp men fikk varer , Er det mulig , :(
Vindel ! Styr unna VitaPura
Vindel !! Advarsel!!
Slik Vitapura opererer burde ikke vÊrt lov. Vi som forbrukere blir skikkelig lurt inn i noe som er vanskelig å komme ut av. Hvor er angrefristen? Har fått faktura på en vare jeg ikke har mottatt. Var så dum å ville få tilsendt en prÞvepakke. Denne fikk jeg tilsendt lenge etter at fristen for å stoppe neste forsendelse var gått ut. Det står at man har angrefrist til 14 dager etter faktura er opprettet. Ser ut som at faktura blir sendt sammen med varen- og man mister mange dager på forsendelsen. Jeg har nå fått purring /inkasso på en vare jeg ikke har mottatt. Det nytter ikke å ringe kundeservice- der er det ikke hjelp å få. De svarer bare at jeg må betale faktura og de påstår varen er sendt ut.
Når jeg leser andres opplevelser her, forstår jeg jo at Vitapura er en useriÞs leverandÞr.
SCAM....SVINDEL!
SCAM....SVINDEL!
Styr unna så fort som mulig denne firma.
Ikke gå i samme fella som meg og mange andre.
Jeg fikk også en pakke til i posten - men hyggelig og seriÞst svar fra kundeservice
Jeg fikk også en pakke til i posten, med 3 pakker, som jeg ikke hadde regnet med. Sendte epost med en gang for å si opp abonnementet. Da gikk jeg inn hit og leste alle anmeldelsene, ble jeg veldig stressa. Så jeg Þnsker å skrive at jeg fikk en veldig hyggelig epost tilbake fra kundeservice dagen etter, som bekreftet at abonnementet var avsluttet. Tror de som har en god opplevelse ikke skriver her. Det gjenstår fortsatt å se om jeg får en pakke til, slik flere her antyder, men for meg virket det seriÞst. Det skal også sies at jeg valgte å betale den fakturaen, siden jeg hadde "bundet" meg til en abonnementsordning. Jeg leste ordren igjen (og mer grundig) i denne situasjonen og der står det tydelig om abonnementsordning og hvordan avslutte det. Jeg kan derimot ikke huske at dette med abonnementsordning kom så tydelig frem i kjÞpsprosessen og det bÞr de tydeliggjÞre i mye stÞrre grad. Men hvis det skjer noe mer tull, så skriver jeg her igjen.
Aldri Aldri bestill noe herfra
Aldri Aldri bestill noe herfra. Jeg besstilte abbonoment på Royal Tan, sa opp abbonomentet via Deres side. Fikk ny foresendelse klagde men hadde ikke fårr kvittering på fÞrste oppsigelse så måtte bite i det sure eplet og betale for neste og, men da bekrefta de at abbnomentet var sagt opp på mai. Fikk ny foresendelse klagde igjen, fikk da forspÞrsel om skjermbilde av mailen på bekreftet avsluttet abbonment!!! selv om det var på mail med ticket nr. Det fikk de og ingen svar er motatt og betalingskravet står!! har resendt og purret ingenting skjer!!! så nå har jeg pådratt meg en inkassosak på grunn av jeg selfÞlgelig nekter å betale kravet og de nekter å svare!!! REN SVINDEL!!!!!!!!!
Svindel
Min gamle gamle far har begynt motta produkter fra Vitapure uten at han har bestilt noe som helst. Produktene er sendt i retur og vitapure forlanger returgebyr for noe han ikke har bestilt.!! Har kontaktet forbrukerrådet og blitt frarådet og betale.. Bare Svindel.
Bare tull med dette firmaet
Bare tull med dette firmaet! Styr unna! FÃ¥r ikke varer som bestillt, men purring pÃ¥ faktura sender dem ut! FÃ¥r ikke kontakt eller svar pr mail, de svarer aldri, dyre produkter som ikke funkerâŠ..
Helt useriÞst firma
Helt useriÞst firma . Var dum å gikk på et tilbud , fikk bivirkninger av produktet , var rask å sa opp abonnementet fÞr neste forsendelse , de svarte at jeg ikke var rask nok og sendte meg 3 bokser til og regning selvfÞlgelig . Blir forhåpentligvis siste ! Ufin kundservice, kanskje bare automatisk svar på e-mail ? Anbefales ikke!
UseriÞst selskap - Svindel
UseriÞst selskap. Sender faktura uten produkt. Skjedd flere ganger enda abonnement er avsluttet og har fått bekreftet at de har mottatt oppsigelse for flere mnd siden.
ADVARSEL
Jeg har prÞvd ut produktet i nesten et år, men ikke den virkning som jeg forventet. Kan sikkert vÊre bra for noen, men
ADVARSEL
Ã
rsaken til at jeg holdt på så lenge var pga at jeg bestilte over nett og fikk sendinger for 3.mnd om gangen. PrÞvde flere ganger å si opp abonnementet, men ble tilsendt nye. Ble ikke stoppet fÞr jeg stoppet å betale og saken ble sendt videre
Jeg bestilte Royal Tan i sommer og gavâŠ
Jeg gir dette firma 1 stjerne siden det ikke går an å gi mindre! Jeg bestilte Royal Tan i sommer og gav klar melding om at jeg skulle ha en pakke som inneholdt 3 bokser. Jeg tar disse kun om sommeren. I September kommer det ny forsyning som jeg da umiddelbart returnerer da jeg trodde det var en feiltagelse. Jeg får en purring på selve belÞpet pluss omkostninger grunnet for sen betaling. Så prÞver jeg å ringe og de svarer ikke. Etter flere forsÞk får jeg svar av et menneske som ikke kan svare på noe som helst. Hun sier at hun må snakke med en kollega! Bare lÞgn. Plutselig sier hun at jeg må betale hele belÞpet siden jeg selv sendte pakken i retur! Jeg må altså betale for noe jeg ikke har fått. Jeg ba henne undersÞke dette. Jeg sa at de kan ikke forlange å få penger når jeg ikke har noen vare. Hun var helt uviten om det hun snakket om. Jeg ble rasende og sa at jeg anmelder dette dersom de ikke sender varen omgående. Nå har jeg sendt mail og venter at de svarer meg der. Jeg sa at jeg ville ha alt skriftlig. Kommer aldri til å bestille noe derfra igjen.
Er det mulig Ã¥ gi minus stjerneâŠ
Er det mulig å gi minus stjerne vurdering? De fortjener det! Firma bare utnytter folk med dyre uvirksom produkter og påstander. Det finnes mange andre produkter som er mye billigere og effektive enn hva de selger. Ikke gå i felle med deres reklame og påstander. Do not even fall for their free trial products! Never again fall victim to this rip off!!
Fikk et inkassovarsel uten referanseâŠ
Fikk et inkassovarsel uten referanse til opprinnelig faktura. Svarer ikke på henvendelser via mail eller telefon. Når du kjÞper en prÞvepakke så har du startet et abonnement. Sier du ikke opp det umiddelbart så må man betale for tre måneders forbruk.
ADVARSEL!
ADVARSEL!! Hold dere unna dette firmaet. Jeg bestilte Royal tan i juni. Nå snart 3 måneder senere har det fremdeles ikke kommet, men inkassovarsel på regningen har de sendt. Utrolig elendig kundeservice. Merk også at om du ikke sier opp abonnementet umiddelbart etter bestilling vil de automatisk sende deg neste svinedyre pakke som ikke lar seg returnere.
De har dÃ¥rlig informasjon i forkant nÃ¥râŠ
De har dårlig informasjon i forkant når du bestiller. Jeg meldte meg på et abonnement. Trodde jeg kun bestilte for 3 mnd.
Fikk veldig dårlig informasjon og da jeg ville si opp så måtte jeg motta enda en 3 mnd forbruk, forsendelse om 2 mnd. veldig dårlige kjÞpsbetingelser som ikke burde vÊre lovlig.
Ingen mail informasjon underveis. Er dette lovlig egentlig?
Betakaroten Produktene fungerer ikke i det hele tatt.
Styr unna!
Jeg bestilte i et svakt Þyeblikk Optisleep fra dette selskapet. Produktet fungerte ikke for meg, og det var svÊrt vanskelig å si opp abonnementet. De sender ut for 3 mnd av gangen, har urimelig kort oppsigelsesfrist og tar ikke imot produkter i retur. Jeg kommer dermed til å ende opp med 6 måneders forbruk av et ubrukelig produkt. Elendig kundeservice.
Synes produktet har fungert bra
Synes produktet har fungert bra, og det har hjulpet meg ned i vekt. Vil anbefale at du tar det i perioder, for så ha en kort pause fÞr du begynner igjen. Selv tar jeg det i ukedagene, med pause i helgen. Synes også at servicen hos Vita Pura har vÊrt veldig bra.
Veldig dårlig service
Veldig dårlig service, vanskelig å avslutte. Mest viktigste er produkten har ingen virkning. Jeg må si det der den gårligste jeg har opplevd.