レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ godt som svindel med disse telefonselgerene fikk beksjed at selger ville ringe meg etter at jeg hadde provd produktet og fÞr jeg fikk rÞrt fÞrste pilla fikk jeg et helt Ã¥rs forbruk. Disse folka bur... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Svindel

Svindel! Lokker eldre mennesker som har reservert seg mot telefonsalg ved Ã¥ benytte et annet eksternt firma til Ã¥ kjÞre «konkurranser» der man kan vinne matposer!!! Deretter sender de en sms som de ber om at de eldre svarer pÃ¥, og vips; sÃ¥ viser det seg da at det er en BESTILLING PÅ TABLETTER. Er sÃ¥ arg pÃ¥ denne mÃ¥ten Ã¥ prakke unÞdvendige produkter pÃ¥ kunder som ikke Þnsker produktene. SÃ¥kalt kundeservice var ogsÃ¥ svÊrt svÊrt vanskelig Ã¥ nÃ¥, og arrogant. Styr unna! Men det er nok vanskelig gitt denne salgsmetoden. Mvh Oppgitt og matt.

2026幎7月15日

Svindel

De ringte Ã¥ tilbydde en gave som koster porto. Dette er selvsagt ikke lov. Da " gaven " ankom var det ikke lagt ved noe angrefrist skjema slik man kunne angre denne dyre gaven og fikk ikke beskjed om at man mÃ¥tte avbestille neste forsendelse for Ã¥ unngÃ¥ Ã¥ fÃ¥ en regning pÃ¥ 1800NOK. NÃ¥ forsÞker jeg Ã¥ bestride regningen pÃ¥ 1800NOK som jeg ikke har bestilt og heller ikke hatt mulighet til Ã¥ avbestille innen den var pÃ¥ vei i posten. NÃ¥ fÃ¥r man ikke lov Ã¥ sende tilbake forsendelsen som heller ikke hadde angre skjema fordi jeg har gjort en avtale med dem. Jeg har ikke gjort noen avtale med disse svindlerene. De har sent meg uoppfordret en pakke til svindlende mye penger. De lurer gamle og unge, men aller helst pensjonister og ufÞre. FÃ¥r bare beskjed om at jeg MÅ betale for noe jeg ikke har lov til Ã¥ sende tilbake ! SLENG PÅ RØRET ELLER LA DEM FÅ SAMME BEHANDLING TILBAKE! VITAPLUSS EIES AV TIDLIGERE SENTERPARTIPOLITIKER Cato Werner Mondrad

2026幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Writing again since the scam company

Writing again since the scam company deleted my previous comment. You are the lowest possible humans to keep doing this kind of scam. I will not pay a single krone since I never ordered to have anything from you. I don't know how you got my data but a lawyer will be contacting you soon. Also you are reported to the police. Keep sending me fakturas - they will be paid exactly never and in the end if you continue with this bullshit you will be the one paying for harrasing people.

2026幎7月13日
5぀星のうち1の評䟡

Styr unna , dette er svindel .

Styr unna , jeg ble lokket til å få en gratis prÞvepakke , jeg ble fortalt at jeg var trukket ut som 1av 5 vinnere som kunne vinne gavekort på en butikk .
Jeg skulle også få en sms fÞr neste pakke ble sendt ut hvor jeg skulle svare på om jeg fortsatt Þnsket å vÊre med , denne sms har jeg ikke fått.
Det ble også sagt at det ville koste x pr mnd , og ikke at de sender ut 4 pakker med en gang , for da har jeg ikke mulighet å si opp evt etter at en mnd 😡😡😡
Har prÞvd å ringe , men ingen svar , har sendt mail , men de holder fast på at jeg skal betale for alt .
Jeg har også bedt de om å slette meg fra alle lister .

2026幎7月7日

Styr unna

Styr unna, kommer med lokketilbud til eldre menesker, dermed er de fange, i bindende avtale og regninga kommer med et års forbruk 1796,-
Elendig kundeservice, har forlangt at de skal slette all informasjon om henne i sitt kunderegister ihht til GDPR, men disse er nok unntatt lovverket

2026幎7月4日
5぀星のうち1の評䟡

Svindel styr unna dette firmas dyktige

Svindel styr unna dette firmas dyktige telefonselgere. De opplyser at du har 30 dagers returrett og avtalen kan strykes dersom du ringer tilbake pÃ¥ samme telefonnummer. De svarer ikke pÃ¥ telefon, kundeservice er Ã¥pnet mellom 15- 17, men det betviler jeg da de aldri har svart en telefon fra meg og jeg har ringt svÊrt mange ganger. Du fÃ¥r aldri noen adresse for Ã¥ returnerer forsendinger som de har fortet seg Ã¥ sende ut lenge fÞr det har gÃ¥tt 30 dager med 6 mÃ¥pnders forbruk og faktura. STYR UNNA - SYND AT JEG MÅ GI DEM 1 STJERNE FOR Å KUNNE SKRIVE EN ANMELDELSE.

2026幎6月18日

Styr unna dette firmaet.

Styr unna dette firmaet. De lurer folk med en prÞvepakke. Hvem får resultat / merker endring etter 12 dager.
Etter 14 dager sender de ut 4 nye pakker og faktura. Å få en eller 2 pakker normalt, men disse sikrer seg og sender for 4 måneder.

2026幎6月30日

Styr unna!

LÞgn og fanteri, minner om svindel. Var med i en konkurranse om å vinne 10k til å handle på kiwi. Fikk tlf der de lovte at jeg var blandt de siste 9 og ville få beskjed et par dager senere om jeg vant eller ikke. Jeg var nÞdt til å godta å starte abonnement hos dem og betale frakt for produkter som de skulle sende meg. Produkt var gratis men frakt var på ca 70 kroner. Jeg fikk aldri beskjed om jeg vant eller ikke, Jeg mottok aldri noen faktura på kjÞpet og plutselig en dag et par måneder senere mottok jeg inkassovarsel så belÞpet ble hÞyere. Har sendt mail og Vitapluss Þnsker ikke å rette opp i dette, men ber meg kontakte riverty, inkassoselskapet. Det har jeg prÞvd, men de tar ikke henvendelser når faktura er betalt. Styr unna!!

2026幎6月30日

FORFØRENDE LURERI

Som flere av anmeldelsene viser, er det mange som er blitt lurt/bondefanget av en telefon om mulig dagligvaretilgang på 10.000, dersom en vil motta en prÞvepakke - og kun betale frakt på Kr 79,-.(nesten som å kjÞpe et lodd til samme pris).Udertegnede er 83 år, litt "utgått på data", litt dårlig hÞrsel og som mÞter en dyktig "pratmaker"som får overtalt en til å si "JA", og at det er det. Jeg opplyste om min alder, og får tilsendt en pakke "Mannekraft" - BIOMAXIN". Må betale frakten, men varen returneres. Angreskjema sendes. UETISK FORRETNINGSFORM !!!!!

2026幎6月19日

Svindel og trakassering

Jeg har hatt nÞyaktig samme opplevelse som de andre som er negative her. Jeg har sendt en mail til firmaet der jeg forlanger å bli strÞket av kundelisten, at jeg nekter å motta flere forsendelser og krav, samt at hvis dette ikke skje, vil jeg anmelde firmaet for svindel og trakassering. Jeg har ikke fått noe svar. Avventer reaksjon.

2026幎6月16日

FORSØK PÅ SVINDEL

Som andre skriver sÃ¥ er man pÃ¥stÃ¥tt Ã¥ vÊre finalist i konkurranse om gavekort pÃ¥ valgfri matbutikk, etter Ã¥ ha valgt butikk sÃ¥ er man såå heldig Ã¥ skal fÃ¥ tilsendt «gratis» prÞve pakke pÃ¥ kosttilskudd mot enten hÃ¥rtap eller bedre kropp.. men om man da sier som meg at dette har eg aldri sagt ja til / meldt meg pÃ¥ og gitt klar beskjed om at forrige gang dem ringte meg skulle de fjerne mitt nummer fra listen er ikke vedkommende sÊrlig hyggelig lengre og legger pÃ¥ fortlÞpende😂🙈

2026幎6月10日

Kjeltringer

Kjeltringer. En ringte meg og sa jeg kunne vinne matvarer på flere butikker. Jeg sa ja til å vÊre med + at jeg godtok å motta varer fra Vitapluss. Jeg måtte da betale kun frakten å at det var ingen binding på dette.
Plutselig kommer det 2 pakker med 6 stk i hver. Å nå skal de ha meg til å betale hele dritten 😡

2026幎5月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ