レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Synes det tok lang tid.Bestilte pÃ¥ en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet pÃ¥ opphenting.FÞrst pÃ¥ torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. PÃ¥ fredag ettermiddag fÃ¥r jeg oppdatering... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt och bra information pÃ¥ sidan som gjorde det enkelt att köpa rÀtt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite lÃ¥ngsam frakt- vilket inte Àr sÃ¥ bekvÀmt nÀr d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

LÀtt att hitta rÀtt pryl pÃ¥ nÀtet. god tracking. enkelt att hÀmta. Det var andra gÃ¥ngen. Första gÃ¥ngen var det bara problem men nu nÀr jag lÀrt mig hur jag skall göra sÃ¥ Àr det OK Varför inte fem? Jag... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

10/10, jag ville bestÀlla ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osÀker om det pÃ¥ vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade dÀrför kundtjÀnst för rÃ¥d och skickade... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 89ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Har inte fått leveransen Ànnu.

Jag har inte fått leveransen Ànnu, det har nu gått 9 dagar, ni lovar 2-3 dagar.
Ni sÀger att ni anvÀnder Postnord varför Àr det då Bring som anvÀnds nu som i mitt tycke Àr ett sÀmre alternativ.
Första och sista gången jag handlar hos er, bÀttre att anvÀnda Nettoparts eller Reservex, som har en mycket snabbare leverans.

2025幎6月12日

Vitvarordelar からの回答

Hej Leif. Tack för ditt omdöme. Du har sjÀlv valt att få ditt paket levererat med Bring, och det har vi sjÀlvklart ordnat.

Vi medger att det har tagit lÀngre tid Àn normalt att fÃ¥ paketet levererat (5 vardagar), vilket varken Àr tillfredsstÀllande för dig eller för oss. DÀrför tar vi till oss din kritik och försöker utmana Bring att leverera snabbare. Bring brukar dock vanligtvis leverera inom de utlovade 2–3 dagarna.

Vi hoppas trots allt att få se dig som kund igen – så att vi kan ge dig en mer positiv köpupplevelse.

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans. Hemsidan lÀttlÀst samt information om avståndet mellan hålen på kylhandtaget

2025幎6月5日

Vitvarordelar からの回答

Stort tack för ditt omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, artikel stÀmde och passade perfekt! 😊

2025幎5月23日

Hej Tobias,

Tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att artikeln stÀmde och passade perfekt – och att leveransen var snabb.

Produkten stÀmmer enligt beskrivning

Produkten stÀmmer enligt beskrivning och snabb leverans.

2025幎5月25日

Hej Marko,

Stort tack för ditt omdöme! HÀrligt att höra att produkten motsvarade beskrivningen och att leveransen var snabb.

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbud och snabb leverans.

2025幎5月21日

Hej HÃ¥kan,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vårt utbud och den snabba leveransen.

Snabb svar på mailen.

2025幎5月23日

Hej Lena,

Stort tack för ditt omdöme! Det glÀder oss att du Àr nöjd med den snabba återkopplingen via mejl.

5぀星のうち5の評䟡

Super easy to find my part and very

Super easy to find my part and very quick delivery.

2025幎5月17日

Hej Andy,

Stort tack för ditt omdöme! HÀrligt att höra att det var superenkelt att hitta rÀtt del och att leveransen gick snabbt.

Bra priser

Bra priser, lÀtt att hitta på sidan efter delar, det negativa Àr att det Àr lite för lång leveranstid.

2025幎5月15日

Hej Rickard,

Stort tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att du tycker det Àr lÀtt att hitta delar pÃ¥ sidan och att priserna Àr bra. Vi beklagar att leveranstiden upplevdes som lÃ¥ng – det tar vi med oss i vÃ¥rt fortsatta arbete.

5぀星のうち4の評䟡

Det tog lång tid att få varor

Det tog lång tid att få varor levererade! Mailet med uppmaning att betygsÀtta upplevelse kom 2 dagar innan sjÀlva bestÀllda delar. Det skulle vara hemleverans men hamnade på utlÀmningsstÀlle!

2025幎5月14日

Hej Jacek,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att leveransen tog lÀngre tid Àn vÀntat, samt at din försÀndelse inte blev levererad hem som planerat. Vi tar med oss din feedback och ser över våra rutiner så vi kan bli bÀttre framöver.

problem med swisch

Jag hade problem med swisch, pengarna drogs från kontot men ingen order registrerades.

Dem hjÀlpte mej på alla sÀtt och efter bara en vecka har jag fått pengarna tillbaka.
Kompetent, hjÀlpsam och trevlig kundtjÀnst.

2025幎5月6日

Hej Maggan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi Àr glada att höra att vår kundtjÀnst kunde hjÀlpa dig på ett bra sÀtt, og att allt löste sig snabbt.

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla, var lite skeptisk då det fanns lite stavfel i bekrÀftelsen men varorna levererades, och det snabbt.

2025幎4月25日

Hej Kirsi,

Stort tack för ditt omdöme! Vi beklagar stavfelen i bekrÀftelsen, men det glÀder oss att höra att bestÀllningen gick smidigt och att varorna levererades snabbt.

Allt bra inga problem

Allt bra inga problem

2025幎5月2日

Vitvarordelar からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi Àr glada att höra att allt gick bra och utan problem.

Bara bra

Bara bra, precis som tÀnkt

2025幎5月2日

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme! HÀrligt att höra att allt var precis som tÀnkt.

Allt enligt mina förvÀntningar

Allt enligt mina förvÀntningar
jag skrev fel postnummer och ni Àndrade snabbt och smidigt så det blev rÀtt.

2025幎4月28日

Hej Susanne,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att allt levde upp till dina förvÀntningar, og att vi snabbt kunde hjÀlpa dig med postnumret.

5぀星のうち1の評䟡

Passade inte min dammsugare fast det

Passade inte min dammsugare fast det stod att slangen skulle passa till Mile
S5280

2025幎4月22日

Hej Yvonne.

Stort tack för ditt omdöme.
Utifrån den bestÀllning vi kan hitta i ditt namn, och det du skriver hÀr, verkar det tyvÀrr som att du har bestÀllt en felaktig slang.
Men det Àndrar förstÃ¥s inte det faktum att du har fÃ¥tt fel produkt – vi byter gÀrna din vara och skickar en som passar.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss på support@vitvarordelar.se.

Vi ser fram emot att höra från dig.

5぀星のうち4の評䟡

A good product for a nice price.

Hej Johannes,

Stort tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med produkten och priset.

Passade perfekt

Hej Robert,

Stort tack för ditt omdöme! HÀrligt att höra att det passade perfekt.

Varorna levererades sÀkert

Varorna levererades sÀkert, de var i bra skick och var kompatibla med dammsugaren. Toppen.

Hej Ferydoon,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss att höra att varorna levererades sÀkert, var i bra skick och passade dammsugaren. Toppen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。