Synes det tok lang tid.Bestilte pÃ¥ en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet pÃ¥ opphenting.FÞrst pÃ¥ torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. PÃ¥ fredag ettermiddag fÃ¥r jeg oppdatering... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Enkelt och bra information pÃ¥ sidan som gjorde det enkelt att köpa rÀtt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite lÃ¥ngsam frakt- vilket inte Àr sÃ¥ bekvÀmt nÀr d... ãã£ãšèŠã
LÀtt att hitta rÀtt pryl pÃ¥ nÀtet. god tracking. enkelt att hÀmta. Det var andra gÃ¥ngen. Första gÃ¥ngen var det bara problem men nu nÀr jag lÀrt mig hur jag skall göra sÃ¥ Àr det OK Varför inte fem? Jag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
10/10, jag ville bestÀlla ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osÀker om det pÃ¥ vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade dÀrför kundtjÀnst för rÃ¥d och skickade... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har inte fått leveransen Ànnu.
Jag har inte fått leveransen Ànnu, det har nu gått 9 dagar, ni lovar 2-3 dagar.
Ni sÀger att ni anvÀnder Postnord varför Àr det då Bring som anvÀnds nu som i mitt tycke Àr ett sÀmre alternativ.
Första och sista gången jag handlar hos er, bÀttre att anvÀnda Nettoparts eller Reservex, som har en mycket snabbare leverans.

Vitvarordelar ããã®åç
Snabb leverans. Hemsidan lÀttlÀst samt information om avståndet mellan hålen på kylhandtaget

Vitvarordelar ããã®åç
Snabb leverans av bestÀlld del

Vitvarordelar ããã®åç
Produkten var som förvÀntad orginal

Vitvarordelar ããã®åç
Snabb leverans, artikel stÀmde och passade perfekt! ð

Vitvarordelar ããã®åç
Produkten stÀmmer enligt beskrivning âŠ
Produkten stÀmmer enligt beskrivning och snabb leverans.

Vitvarordelar ããã®åç
Super easy to find my part and veryâŠ
Super easy to find my part and very quick delivery.

Bra priser
Bra priser, lÀtt att hitta på sidan efter delar, det negativa Àr att det Àr lite för lång leveranstid.

Vitvarordelar ããã®åç
Det tog lÃ¥ng tid att fÃ¥ varorâŠ
Det tog lång tid att få varor levererade! Mailet med uppmaning att betygsÀtta upplevelse kom 2 dagar innan sjÀlva bestÀllda delar. Det skulle vara hemleverans men hamnade på utlÀmningsstÀlle!

problem med swisch
Jag hade problem med swisch, pengarna drogs från kontot men ingen order registrerades.
Dem hjÀlpte mej på alla sÀtt och efter bara en vecka har jag fått pengarna tillbaka.
Kompetent, hjÀlpsam och trevlig kundtjÀnst.

Enkelt att bestÀlla
Enkelt att bestÀlla, var lite skeptisk då det fanns lite stavfel i bekrÀftelsen men varorna levererades, och det snabbt.

Allt enligt mina förvÀntningar
Allt enligt mina förvÀntningar
jag skrev fel postnummer och ni Àndrade snabbt och smidigt så det blev rÀtt.

Vitvarordelar ããã®åç
Passade inte min dammsugare fast detâŠ
Passade inte min dammsugare fast det stod att slangen skulle passa till Mile
S5280

Vitvarordelar ããã®åç
A good product for a nice price.

Varorna levererades sÀkert
Varorna levererades sÀkert, de var i bra skick och var kompatibla med dammsugaren. Toppen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã