ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Merhaba, İngiltere vize sÃŒrecimiz boyunca göstermiÅ oldukları destek ve katkılar için Vizemgelsin ekibine teÅekkÃŒr ederiz. Ãzellikle sÃŒreç boyunca her konuda yardımcı olan Sibel Hanım'a, Can Bey... ãã£ãšèŠã
Amerikada fuara katılmak için Åirket olarak vize baÅvurusunda bulunduk. TÃŒm sÃŒreç ve organizasyon Amerika Vize Randevusu Can Bey tarafından titizlikle yönetildi. Kendimizin 2027'ye aldıÄı randevu tari... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vizemgelsin.com olarak tÃŒm danıÅanlarımızın Amerika'ya seyahat sÃŒreçlerini baÅtan sona planlayarak kolay bir yolculuk yapmalarını saÄlıyoruz. Her gÃŒn hizmet kalitemizi arttırmak için 1000'lerce mÃŒÅterimizden geri bildirim topluyor ve en iyi halimize dönÃŒÅmek için çalıÅıyoruz. Siz de lÃŒtfen AmerikaVizeRandevusu.com'daki deneyiminizi bizimle paylaÅın!
é£çµ¡å
Maslak Mahallesi AOS 55.SK B Blok Apt:4/542 Bina:31163122 Sarıyer, 34485, Istanbul, ãã«ã³
- +905425409246
- info@vizemgelsin.com
- vizemgelsin.com
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ingiltere vizesi baÅvuru sÃŒrecimdeâŠ
ingiltere vizesi baÅvuru sÃŒrecimde VizemGelsin'den destek aldım ve oldukça memnun kaldım. BaÅvurudan sonuçlanma aÅamasına kadar sÃŒreç dÃŒzenli ve profesyonel Åekilde yönetildi. Ãzellikle destek ekibinden Sibel Hanım her aÅamada yardımcı oldu, sorularıma hızlı dönÌŠyaptı ve gerekli yönlendirmeleri net bir Åekilde saÄladı. Sayelerinde baÅvuru sÃŒrecim sorunsuz ilerledi ve vizem onaylandı. İngiltere vizesi konusunda destek arayanlara tavsiye ederim.
İngiltere Vize SÌreçleri
Merhaba,
Ãzellikle sÃŒreç boyunca her konuda yardımcı olan Sibel Hanım'a, Can Bey'e ve Tolga Bey'e ayrıca teÅekkÃŒrlerimizi iletmek isteriz. Profesyonel yaklaÅımları, hızlı geri dönÃŒÅleri ve sÃŒreç boyunca saÄladıkları destek sayesinde vize iÅlemlerimizi sorunsuz bir Åekilde tamamladık.
Emekleri ve destekleri için kendilerine tekrar teÅekkÃŒr eder, çalıÅmalarında baÅarılar dileriz.
Annemin ve babamın vizelerini uzatmaâŠ
Annemin ve babamın vizelerini uzatma sÃŒrecinde sosyal medya ÃŒzerinden Vizemgelsin.com buldum. İlk Can Bey ile görÃŒÅtÃŒm, epey de uÄraÅtırdım kendisini, o da sabırla bÃŒtÃŒn sÃŒreci tekrar, tekrar anlattı bana. Kendisine özel teÅekkÃŒr ediyorum buradan da. Sonrasında ÃaÄdaÅ bey form sÃŒreçlerinde her saatte ulaÅabildim. Ve Sibel Hanım o kadar candan, samimi, benimle birlikte heyecanlanan,çok kısa bir sÃŒrede vizelerimizi aldıÄımızda da bizimle sevinen canım Sibel Hanım çok teÅekkÃŒr ederim. GÃŒvenilir, samimi, candan bir ekip. İçtenlikle tavsiye ediyorum. ÃnÃŒmÃŒzdeki zamanlarda ailemin diÄer bireyleri için de arayacaÄım ekip.
Amerika vize baÅvurusu sÃŒrecinde A'danâŠ
Amerika vize baÅvurusu sÃŒrecinde A'dan Z'ye her aÅamada yardımcı oldular ve ilgilendiler. Akla gelen her konuda hızlı dönÌŠsaÄladılar ve belgeleri ve formları eksiksiz tamamlandı. TeÅekkÃŒr ederim sÃŒreçteki yardımlarınız için.
A Reliable Partner for Our U.S. Visa Journey
I found Vizem Gelsin during a very stressful time through social media, and Iâm really glad I did. I spoke with Mr. Can, and he immediately put me at easeâI was honestly feeling overwhelmed. We had a detailed conversation, and his kind and sincere approach made a huge difference.
They were able to reschedule our U.S. visa appointment to the exact dates we wanted, which was incredibly helpful. Now weâre hoping everything goes smoothly so we can receive our visas and enjoy our planned three-week trip to the United States with our son.
Iâll definitely share another update after our visa interview. I can confidently recommend their services, and Iâve already referred them to my company and friends.
Thank you very much for your support!
Harika hizmet
Harika hizmet, kibar ve ilgili tÃŒm ekibe çok teÅekkÃŒr ederizâïžâïžâïžâïžâïž
BugÃŒn ailemle birlikte Amerikan vizemizâŠ
BugÃŒn ailemle birlikte Amerikan vizemiz onaylandı. Bu sÃŒreçte eÅim, oÄlum ve kızımla birlikte 4 kiÅilik bir aile olarak baÅvurumuzu gerçekleÅtirdik.
BaÅvuru sÃŒreci boyunca gerek evrakların hazırlanmasında, gerek sÃŒrecin yönetiminde ve özellikle psikolojik olarak bize destek olan Vizem Gelsin ekibinden Can Beyâe çok teÅekkÃŒr ederiz.
SÃŒrecin baÅından sonuna kadar gösterdiÄi ilgi, profesyonellik ve gÃŒven veren yaklaÅımı sayesinde bu sÃŒreci sorunsuz bir Åekilde tamamladık.
Amerika vizesi baÅvurusu yapacak herkese gönÃŒl rahatlıÄıyla tavsiye ederiz.
Muthis bir kolaylik
Can Bey gercekten cok ilgiliydi. Butun bu sureci gercekten cok kolay bir sekilde tamamladim. Is yerinden diger arkadaslarimda da benim nasil bu kadar kolay halletigimi gorup onlarda hemen kullanmaya basladilar :)
Amerika Vizesi Randevu Tarihi Erkene Ãekme ve DanıÅmanlık
İlk telefon görÃŒÅmemizden itibaren verdikleri gÃŒven ile baÅladıÄımız bu sÃŒreç boyunca gerçekten ne kadar memnun kaldıÄımı belirtsem az olur. Acelem olduÄu için karaları baÄlamıŠnasıl randevu alacaÄımı dÃŒÅÃŒnÃŒrken iletiÅime geçtikten sonraki iki gÃŒn içinde 5 gÃŒn sonraya randevumu çektiler. SaÄladıkları hizmet kalitesi ve bu iÅi çıkar saÄlamak için yapmıyor oluÅları da pastanın sÃŒsÃŒ oldu. Hizmet kapsamında olmayan bÃŒtÃŒn sorularımı yanıtladılar bÃŒtÃŒn bu zaman dilimi boyunca baÅından sonuna her zaman destek oldular. DiÄer Åirketler gibi sÃŒrekli bir paket satmaya çalıÅmadılar ya da diÄerleri gibi dudak uçuklatan fiyatlar söylemediler. Gerçekten aldıkları parayı da sonuna kadar hak ediyorlar. Kesinlikle baÅvuracak olanlara tavsiye ederim, her Åey için çok teÅekkÃŒr ederim.

In my C1/D and B1/B2 visa applicationâŠ
In my C1/D and B1/B2 visa application process, I was treated with a sincere and attentive approach both prior to my visa application and after my visa interview. Furthermore, my visa interview was scheduled within approximately one week after completing the DS-160 form, allowing the process to proceed promptly.
I would like to sincerely thank you for your assistance and support throughout the entire process.

Can bey
Can bey, çok ilgili ve hızlı dönÃŒÅler saÄladı. Amerika randevumuzu 5 gÃŒn içerisinde 10 ay erken tarihe çekti. Ãok teÅekkÃŒr ederiz Can bey ve ekibine ð

Kesinlikle Tavsiye Olunur
Vize baÅvurumuzu ailecek Can bey'in yardımlarıyla tamamladık. Kendisiyle her daim iletiÅimde olabilmemiz en bÃŒyÃŒk avantajımız oldu. randevumuzu dahi ilk verilen tarihten öne çekerek basvurudan sonra da yardımını esirgemedi.

Vizemgelsin ããã®åç
Can bey gercekten basvuru surecimdeâŠ
Can bey gercekten basvuru surecimde bastan sona kadar yardimci oldu bazi hatalar duzeltildi burdan tesekkur ederim tekrardan kendisine

TeÅekkÃŒrler
SÃŒreçteki bilgilendirmeleriniz ve belirtilen tarih aralıÄına hızlı Åekilde vize tarihini organize ettiÄiniz için teÅekkÃŒrler.

Randevu öne çekme
Amerika vize sÃŒreçlerim için randevu tarihini öne çekmemde çok yardımcı oldular sagolsunlar. Ãok memnun kaldım ilgi, alaka ve gÃŒvenilirlik çok iyi. Tavsiye ediyorum.

Amerika baÅvurumuzu kendimiz yaptıktanâŠ
Amerika baÅvurumuzu kendimiz yaptıktan sonra randevuyu öne çekmek için hizmet aldık. Ãcretini ödediÄimiz zaman aralıÄından da daha önceye randevumuz erken tarihe hızlıca çekildi. Ãdemeyi de sonrasında yaptık, sÃŒreç bizim için gÃŒvenli ve çok rahat geçti.

İlgi ve alaka Ìst dÌzeyde
İlgi ve alaka Ìst dÌzeyde
bilgi ve iletiÅim harika

Vizemgelsin ããã®åç
Vize randevumuzu ertesi gÃŒn öne alanâŠ
Vize randevumuzu ertesi gÃŒn öne alan Can Beye çok teÅekkÃŒr ediyorum. Ãok hızlı ve ilgili çalıÅıyorlar.

Vizemgelsin ããã®åç
Vize randevumu erken tarihe aldılar
Vize randevumu erken tarihe aldılar. Can bey çok ilgilendi ve yardımcı oldu. TeÅekkÃŒrler

Vizemgelsin ããã®åç
EÅim ve benim vize randevumuzu hızlıcaâŠ
EÅim ve benim vize randevumuzu hızlıca erken bir tarihe çekerek yardımcı oldular. Can beye çok teÅekkÃŒr ediyorum.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ