ingiltere vizesi başvuru sürecimde VizemGelsin'den destek aldım ve oldukça memnun kaldım. Başvurudan sonuçlanma aşamasına kadar süreç düzenli ve profesyonel şekilde yönetildi. Özellikle destek ekibind... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Merhaba, İngiltere vize sürecimiz boyunca göstermiş oldukları destek ve katkılar için Vizemgelsin ekibine teşekkür ederiz. Özellikle süreç boyunca her konuda yardımcı olan Sibel Hanım'a, Can Bey... もっと見る
Annemin ve babamın vizelerini uzatma sürecinde sosyal medya üzerinden Vizemgelsin.com buldum. İlk Can Bey ile görüştüm, epey de uğraştırdım kendisini, o da sabırla bütün süreci tekrar, tekrar anlattı... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vizemgelsin.com olarak tüm danışanlarımızın Amerika'ya seyahat süreçlerini baştan sona planlayarak kolay bir yolculuk yapmalarını sağlıyoruz. Her gün hizmet kalitemizi arttırmak için 1000'lerce müşterimizden geri bildirim topluyor ve en iyi halimize dönüşmek için çalışıyoruz. Siz de lütfen AmerikaVizeRandevusu.com'daki deneyiminizi bizimle paylaşın!
連絡先
Maslak Mahallesi AOS 55.SK B Blok Apt:4/542 Bina:31163122 Sarıyer, 34485, Istanbul, トルコ
- +905425409246
- info@vizemgelsin.com
- vizemgelsin.com
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Can bey çok ilgili çok teşekkür ederiz
Can bey çok ilgili çok teşekkür ederiz. Biz randevumuzu çok kısa sürede öne çektik.

Vizemgelsin からの回答
Oğlum un vize randevusunu hızlıca alıp…
Oğlum un vize randevusunu hızlıca alıp onay almamız için gerekli yönlendirmeleri yapdılar.Can bey e özverili çalışması için çok teşekkür ediyoruz.Kesinlikle herkese öneriyoruz

Vizemgelsin からの回答
Can bey teşekkür ediyorum 2027 Ağustos…
Can bey teşekkür ediyorum 2027 Ağustos Amerikan vizesini 2025 31 alanına aldılar kendisine minnettarım rahat ve güven içinde çalışacağınız bir firma olarak görüyorum uçan emlak yatırım olarak istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz bilgi almak için

Fuara Katılım için Şirket Vize Başvurusu
Amerikada fuara katılmak için şirket olarak vize başvurusunda bulunduk. Tüm süreç ve organizasyon Amerika Vize Randevusu Can Bey tarafından titizlikle yönetildi. Kendimizin 2027'ye aldığı randevu tarihini başvurudan 1 hafta sonrasına öne çekildi. Can Bey'e 7/24 desteği, her bir başvuruyla birebir ilgilenmesi ve danışmanlığı için çok teşekkürler. Mutlaka yakınlarıma önereceğim.

Güvenilir
Biliyorum siz sadece randevunuzu öne almak istiyorsunuz,ama beklenenden çok daha fazlası var…hızlı , güvenli,ilgili…kısacası mükemmel…Tuba hanım ve tüm çalışanlara teşekkür ederim…Nazan Beler..

Randevumuz 4 ay erkene cekildi
Hesaba erisim saglandigi anda calismaya basladilar. 1 hafta icinde randevumuz Haziran 2026’dan Subat 2026’ya cekilmisti. Kasim 2025’e cekilme firsati da vardi fakat bizim icin cok erken olacagindan tercih etmedik. Randevu erkene cekildigi anda da haberdar edildik. Verdigimiz paraya sonuna kadar degen bir tecrube oldu bizim icin.

Kesinlikle doğru seçim
Sürecin başlangıcından sonuna kadar tarafıma müthiş yardımcı oldular ve kendimi güvende hissetmemi sağladılar. Kendilerinden ben randevu tarihinin belirlenmesi için destek aldım. Sözlerini tuttular ve tarihi belirledik. Randevumu beklerken konsolosluğun uygulama değişikliği olmuş benim haberim bile yoktu, bu konuya dikkatimi çekip benim tedbir almamı sağladılar. Yeni uygulamayı nasıl düzenlemem gerektiğini çözemedim online olarak benimle birlikte o işlemleri yapmamı sağladılar. Oysa ki ben kendilerinden tarih için destek almıştım, o bakımdan mahçubiyet hissettim destekleri için ödeme teklif ettim onu dahi kabul etmediler. Aylar sonra bile kafama takılan her soruyu sordum hepsine samimiyet ile yanıt verdiler. İnternetteki çokça sizi dolandırması muhtemel hesaplar yerine; yeri yurdu belli, aklıbaşında, genç dinamik, güvenilir bir ekip.
Buradan da bu güzel ekibe tekrar tekrar teşekkür ederim.
Varolun dostlar

Vizemgelsin からの回答
Amerika vize randevumu erkene çekmek…
Amerika vize randevumu erkene çekmek istedim ve 7 gün içerisinde 4 ay erkene çekildi. Teşekkür ederim.

Vizemgelsin からの回答
Tüm şirket için vizelerimizi aldık
Tüm şirket için vizelerimizi aldık. Aramızdan vize alamayanlar oldu, onlar için ücretsiz olarak tekrar destek oldular ve randevuya 1 ay içinde tekrar girdik. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Hızlı ve çok kolay.
Amerika vize başvurusunda hem danışmanlık hem de vize randevusu konusunda kendilerinden yardım aldım. Süreci çok profesyonel yönettiler ve bana çok yardımcı oldular. İngilizce konusunda problem yaşadığım için, kolaylaştırılmış bir Türkçe form doldurduk ve gerisini Amerikavizerandevusu.com danışmanları halletti. Randevu tarihini de inanılmaz derecede hızlı bir şekilde tam istediğim tarih aralığına aldılar.
Kendilerine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.

Vizemgelsin からの回答
Amerika Vize Randevusu Süreci Beklediğimden Hızlı ve Kolaydı!
Amerika'ya gitmek isterken karşıma çıktılar, var olan randevum 8 ay sonrasına verilmişti, AmerikaVizeRandevusu ekibi 30 güne kadar erkene çektiler, süreci hızlandırdılar. Sağolsunlar.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。