レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle verzending. Ook leuk was de originele email van de verzend bevestiging met een vleugje humor. Producten zien er goed uit en voelen kwalitatief goed aan. Nog even wachten tot ze in de ber... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Änderung der Bewertung: Auf die 2. Mail nach den Feiertagen wurde reagiert und eine neue Lieferung mit einem Bonus als Entschuldigung rausgeschickt. Diese ist sehr schnell angekommen. Danke UrsprÃŒ... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Opzoek naar een goede skibril met verwisselbare magnetische lenzen, bij voorkeur geleverd vanuit Nederland. Zodoende terecht gekomen bij Vizer en geen moment spijt gehad. Een groot aanbod aan brillen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige winter voor het eerst geskied met de Ninja ski goggle. Alleen maar pluspunten voor deze stijlvolle en comfortabele skibril! Het magnetische wisselsysteem is erg handig voor als het weer plotsel... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ甚品店
  2. アドベンチャヌ スポヌツ
  3. アりトドア スポヌツ甚品店
  4. スノヌボヌド甚品店
  5. スポヌツ甚品店
  6. りィンタヌ スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vizer is toegewijd aan het leveren van de beste wintersport uitrusting. Skibrillen, warme winterkleding en meer! Elke dag streven wij ernaar om onze klanten een voorsprong te geven op de concurrentie met baanbrekend materieel. "Be Limitless", uitrusting om grenzen te verleggen; symboliseert het werk dat we in onze uitrusting steken om onze klanten te helpen hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ninja, zeer snelle verzending

Producten zien er goed uit en voelen kwalitatief goed aan. Nog even wachten tot ze in de bergen kunnen worden getest, maar heb er vertrouwen in dat het goed zit

2025幎4月18日
5぀星のうち4の評䟡

Zu lange Lieferzeit (mehr als 2

UrsprÃŒngliche Bewertung 1 Stern mit dieser BegrÃŒndung:
Zu lange Lieferzeit (mehr als 2 Wochen), jetzt geht es in den Urlaub ohne passendes Glas fÃŒr die Skibrille....

2025幎1月1日

Dear Stefan,

We're sorry to hear that your products did not arrive in time. We can ensure you that we do everything to get your package to your door as soon as possible. Our shipping times are displayed on the website.

Unfortunately some packages get lost during shipping, which we cannot prevent. Especially before christmas, the postal carriers are very busy and this can happend. If you would have messaged us in time, we could have sent out a new parcel.

We hope you're still going to have a magical wintersports holiday. When you get back, please contact our support to solve the issue!

Kind regards,
The Vizer Team

Waardeloos

De verkoper levert producten van matige kwaliteit die niet overeenkomen met de beschrijving op de website. Deze producten worden goedkoop ingekocht en weer doorverkocht

Hij heeft een langzame verzending en vaak de geschatte bezorgdatum niet haalt

Onbetrouwbare klantenservice die niet reageert op vragen of klachten.

Hoge verzendkosten rekent zonder duidelijke reden.

Een ingewikkelde retourprocedure heeft en klanten niet gemakkelijk in staat stelt om producten terug te sturen of een terugbetaling te ontvangen.

2024幎4月18日

Beste T.I,

Je staat niet bij ons in het klantensysteem, mocht er iets fout gegaan zijn onder een andere naam. Neem dan contact op met onze klantenservice, wij lossen namelijk alle problemen op een goede manier op! Dat is te zien aan alle positieve reviews.

Aangezien we 3 1-ster reviews in 30 minuten hebben ontvangen vermoeden wij dat jij helemaal geen klant van ons bent maar een concurrent die ons chanteert. Wij hopen dat je de review kunt verwijderen. Je bent namelijk vergeten dat de accounts waar mee je reviewt ook je eigen bedrijf 5-ster reviewen. Wij begrijpen het motief voor de reviews niet, maar willen deze wel graag verwijderd hebben omdat ze een oneerlijk beeld van ons bedrijf presenteren. Gelieven contact op te nemen met ons om dit te bespreken. Misschien kunnen we hier toch op een manier uit komen, wat de reden ook mag zijn.

Ik hoop op een spoedig antwoord en betere voortzetting van een eerlijke bedrijfsvoering.

Bril werd stuk geleverd

Bril werd stuk geleverd. Bedrijf reageert nergens op. Schandalig, boefachtig!

2024幎1月12日

Beste Randy Mols,

Je staat niet bij ons in het klantensysteem, mocht er iets fout gegaan zijn onder een andere naam. Neem dan graag contact met onze klantenservice op, wij lossen namelijk alle problemen op een goede manier op! Dat is te zien aan alle positieve reviews.

Slechte kwaliteit en service

Artikelen slecht verpakt en gebroken aangeleverd. Service is nergens te bekennen. Verkoper schijnt ook vaker mensen op te lichten.

2024幎4月18日

Beste Johan Berg,

Carver

Ik gebruik al 2 winters de Carver skibril. Uitstekend zicht, zitten comfortabel en de lenzen zijn in 2 seconden te verwisselen.

Ik ben er heel blij mee, en mijn vriendin wilt er na het proberen van die van mij nu ook één.

2024幎3月28日

Goede ervaring

Ik heb nu al een paar jaar een bril van Vizer en de bril functioneert nog steeds erg goed. Het is erg makkelijk de lens aan te passen voor verschillende weersomstandigheden, echt een aanrader voor deze prijs.

2024幎3月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス