Zeer snelle verzending. Ook leuk was de originele email van de verzend bevestiging met een vleugje humor. Producten zien er goed uit en voelen kwalitatief goed aan. Nog even wachten tot ze in de ber... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Änderung der Bewertung: Auf die 2. Mail nach den Feiertagen wurde reagiert und eine neue Lieferung mit einem Bonus als Entschuldigung rausgeschickt. Diese ist sehr schnell angekommen. Danke Ursprü... もっと見る
企業が回答しました
Opzoek naar een goede skibril met verwisselbare magnetische lenzen, bij voorkeur geleverd vanuit Nederland. Zodoende terecht gekomen bij Vizer en geen moment spijt gehad. Een groot aanbod aan brillen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vizer is toegewijd aan het leveren van de beste wintersport uitrusting. Skibrillen, warme winterkleding en meer! Elke dag streven wij ernaar om onze klanten een voorsprong te geven op de concurrentie met baanbrekend materieel. "Be Limitless", uitrusting om grenzen te verleggen; symboliseert het werk dat we in onze uitrusting steken om onze klanten te helpen hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen.
連絡先
Nachtegaal 16, 3893JT, Zeewolde, オランダ
- info@vizer.eu
- vizer.eu
Alles perfekt.
Zeer tevreden
Super kwaliteit voor een zeer goede prijs.
Erg tevreden. Ook met het snelle handelen van het bedrijf. De volgende dag alles netjes binnen.
Gr jelle
Erg tevreden
Erg tevreden met mijn skibril van vizer! Ik heb zelf de Ninja. Lenzen wisselen gaat super makkelijk, waardoor je in elke weersomstandigheid een passende bril en dus goed zicht hebt. Aanrader!
Top aankoop
Top aankoop. Precies wat ik had gehoopt van mijn aankoop. Mooie bril, goede pasvorm en het wisselen van lenzen is zeer gemakkelijk. Na lang twijfelen deze bril gekocht, absoluut geen spijt.
Toplenzen
Toplenzen, voor verschillende omstandigheden. Snelle bezorging en fijne klantenservice.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding! Zicht is top en verwisselen gaat makkelijk. Bril en extra lens werden snel geleverd.
Alleen maar pluspunten voor deze stijlvolle en comfortabele skibril!
Vorige winter voor het eerst geskied met de Ninja ski goggle. Alleen maar pluspunten voor deze stijlvolle en comfortabele skibril! Het magnetische wisselsysteem is erg handig voor als het weer plotseling omslaat. Over een weekje mag ik hem eindelijk weer gebruiken op de piste!
Zeer goede kwaliteit en kijkt erg fijn
Zeer goede kwaliteit en kijkt erg fijn. De bril beslaat totaal niet wat je vaak wel hebt bij andere brillen. Het vizier is makkelijk verwisselbaar door de magneten.
Prima service en hele goede bril.
Zeer vriendelijk en veel geduld
Zeer vriendelijk en veel geduld. Prachtige bril en hij was er al na 1 dag!
Goede service goede prijs
Vriendelijk, reageerd snel en duidelijk. Goede prijs en snelle levering.
De skibril was perfect in prijs en…
De skibril was perfect in prijs en hagelnieuw. Pakketje werd snel verzonden en ervoer een prettige communicatie in het proces. Met andere woorden, prettig zaken doen zo. 5 sterren!
Prachtige brillen en super service!
Super snelle service
Mooie skibril, goede prijs, snelle levering. Helaas paste de bril niet maar ik kan hem laten ophalen. Goede service
Prachtige skibrillen!
Goede kwaliteit, magnetisch verwisselbare lenzen werken heel goed en zijn erg mooi. Super snelle levering, zelfs in het weekend! Top producten.
Perfecte service en skibrillen
Ik wilde een nieuwe lens bestellen voor de skibril die ik twee jaar geleden gekocht heb (Waarvan ik trouwens heel tevreden ben). Ik stuurde een appje naar het op de site vermelde nummer en vroeg om advies. Binnen enkele minuten had ik antwoord, en dat zelfs op een zondag. De nieuwe lens had ik ook heel snel in huis.
Perfecte service!
Uitstekende service
Snelle levering en toen ik een fout gemaakt had in de bestelling erg servicegericht ik de oplossing hiervoor. Super.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。