Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. EÄer istersen tek bir alandaki tÃŒm kelimeleri dr öÄrenebilirsin bence mÃŒkemmel bi özellik. Kelimeyi çeÅitli aktivitelerle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Uygulama genel olarak gÃŒzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doÄrultusunda geliÅtirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalıÅıyorum. Gerçekt... ãã£ãšèŠã
Birçok kelime öÄrenme uygulaması denemiÅ biri olarak bu uygulamanın en iyilerden biri olduÄunu söyleyebilirim. Pratik yapmak çok zevkli ve bir kelimeyi gerçekten öÄrenip öÄrenmediÄinizi analiz edebili... ãã£ãšèŠã
İngilizce kelime öÄrenme sÃŒrecimi hızlandırıp keyifli ve eÄlenceli bir hale getiren, uygulama içerisinde birçok farklı kategoriler sunup kelimelerin akılda kalıcılıÄını arttırmaya yönelik pratikleri i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vocaprof, İngilizce kelime öÄrenmeyi eÄlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve dil öÄrenmeye meraklı herkes için geliÅtirilmiÅ etkileÅimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir Åekilde geliÅtirebilir. Kullanıcı dostu arayÃŒzÃŒ, zengin içerikleri ve bilimsel öÄrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliÅtirmek isteyenlere özel çözÃŒmler sunar. EÄlenerek öÄrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi gÌçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliÅtirin ve öÄrenme sÃŒrecinizi keyifli hale getirin! ð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En iyi dil uygulaması
Uygulama çok fazlasıyla geliÅti özellikle de oyun kısmını cok severek kullandım.
uygulamanın
uygulamanın, kelimeyi birkaç kere tekrar ediyor olması, kelimelerin uygulama içerisinde kategorilere ayrılıyor olması ve kelimeleri eÅ zamanlı olarak ders içerisinde de kullanmak akılda kalmasında oldukça etkili. GÃŒnlÃŒk yarıÅmaların olması gÃŒn içerinde uygulamayı en az bir kere kullanmanızda ve farklı kategorileri görmek istemenize sebep oluyor.
VocaProf ile çok olumlu bir deneyimâŠ
VocaProf ile çok olumlu bir deneyim yaÅadım.Dersler dÃŒzenli anlaÅılır ve keyifliydi.
Vocaprof yararlı bir uygulamaydı fakatâŠ
Vocaprof yararlı bir uygulamaydı fakat telefondan kullandıÄımda puanlar gelmiyordu ama pc ÃŒzerinden çalıÅtıÄımda puan kazanabiliyordum ve pcden daha yavaÅ bir iÅleyiÅ hakimdi. Speaking derslerinden önce kelime çalıÅması faydalı oluyordu fakat genel ingilizce dersinde tÃŒm bilmediÄimiz kelimeler yoktu uygulamada ders kitabında daha zor kelimeler vardı.
Great App for Learning English Vocabulary
VocaProf has helped me learn new English words in an easy and enjoyable way. The app is simple to use, and the vocabulary exercises are useful for improving my English.
haftanın her gÌnÌ
haftanın her gÃŒnÃŒ, o haftaya ait derslerin (Enwa Genel İngilizce, speaking clup) kelimelerini tekrar edip ders etkinliklerinde pekiÅtirmek kalıcılık konusunda etkiliydi.
This application helps to improveâŠ
This application helps to improve vocabulary skills.
Keyifli ve ÃÄretici
Oldukça keyifli ve öÄretici bir uygulama.
Yeni kelimeleri öÄrenmemde bÃŒyÃŒkâŠ
Yeni kelimeleri öÄrenmemde bÃŒyÃŒk yardımcı oldu, beÄendiÄim bir uygulama
Ben bu uygulamaya bayıldım gerçektenâŠ
Ben bu uygulamaya bayıldım gerçekten çok iyi tasarlanmıŠher gÃŒn yapılan yarıÅmaları da çok faydalı buluyorum
DiÄer uygulamaları çöpe atabilirsiniz.
DiÄer uygulamaları çöpe atabilirsiniz..
ÃÃŒnkÃŒ vocaprof bambaÅkaâŠ
Vakit geçirmeyi en sevdiÄim, öÄreticilik baÅta olmak ÃŒzere uygulama içi dÃŒzen içerik iÅlevsellik Åahane
MÌkemmel bir deneyimdi herkese öneririm
Ezber yok!!
Ezber yok!!
Uygulama gerçekten beni cezbetti. Derslerdeki konulardaki kelime ve kelime kalıplarının hafta hafta ayrılıp hem yazı ile hem doÄru seçeneÄi bularak ilerlemesi kelimeyi ezberlemeden öÄrenerek ilerlenmesini saÄlıyor. Tek sorunu bir harf yanlıŠyazdıÄımızda ya da yanlıÅlıkla bastıÄımızda o kelimeyi tamamen yanlıŠkabul edip baÅarı yÃŒzdesini dÃŒÅÃŒrÃŒyor. Onun dıÅında çok iyi bir yardımcı uygulama
Vocaprof uygulaması bir çok İngilizceâŠ
Vocaprof uygulaması bir çok İngilizce öÄrenme uygulamasının çok ÃŒzerinde bence. Kelimeleri oyun oynar gibi öÄreniyorsunuz, eÄlenceli
Bu yolculukta verdiÄim en iyi karardıâŠ
Kelime öÄrenmenin en hızlı yolu
sÃŒper bir eÄitimdi
Enwa kursu gerçekten çok iyi bir sÃŒreçâŠ
Enwa kursu gerçekten çok iyi bir sÃŒreç kelimeleri oyun halinde öÄrenmek ve kelimeye uygun videoların olması çok akılda kalıcı
Kelimelerin anlamı
Kelimelerin anlamı, cÃŒmle içinde kullanımı ve görsellerle destekleniÅi akılda kalmayı kolaylaÅtırıyor. Gerçekten yararlı buldum ve kelimeler akılda kalıcı oldu.
Telaffuzunun olması
Telaffuzunun olması, kelimenin cÃŒmle içinde örnek kullanımının gösterilmesi ve en önemlisi sıkça kelime yazımının istenmesi çok öÄretici bence. Uygulamanın kullanımı kolay kategorilendirilmesi gÃŒzel. Ve zevkli belki yökdil için saÄlık fen gibi kategoriler arttırılabilir
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã