Uygulamada seviyen ve bir sonraki seviyeye hazırlayacak kelime kapasitesi var. Eğer istersen tek bir alandaki tüm kelimeleri dr öğrenebilirsin bence mükemmel bi özellik. Kelimeyi çeşitli aktivitelerle... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Uygulama genel olarak güzel. Bizim isteklerimiz ankete yazdıklarımız doğrultusunda geliştirmeye devam ediyorlar. Yemekhanede yemek yerken, durakta beklerken bile bazen açıp kelime çalışıyorum. Gerçekt... もっと見る
Birçok kelime öğrenme uygulaması denemiş biri olarak bu uygulamanın en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim. Pratik yapmak çok zevkli ve bir kelimeyi gerçekten öğrenip öğrenmediğinizi analiz edebili... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vocaprof, İngilizce kelime öğrenmeyi eğlenceli ve etkili hale getiren yenilikçi bir dijital platformdur. Öğrenciler, öğretmenler ve dil öğrenmeye meraklı herkes için geliştirilmiş etkileşimli kelime oyunları ve testlerle kelime bilgisini hızlı ve kalıcı bir şekilde geliştirebilir. Kullanıcı dostu arayüzü, zengin içerikleri ve bilimsel öğrenme tekniklerine dayalı yapısıyla Vocaprof, İngilizce kelime haznesini geliştirmek isteyenlere özel çözümler sunar. Eğlenerek öğrenmek isteyenler için tasarlanan bu platform, her seviyeye uygun içeriklerle dil becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olur. Siz de Vocaprof.com'u deneyerek İngilizce kelime bilginizi geliştirin ve öğrenme sürecinizi keyifli hale getirin! 🚀
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Derslerle bağlantılı olduğu için güzel…
Derslerle bağlantılı olduğu için güzel bir uygulama
ilerleyişimize uygun seviyedeydi ve…
ilerleyişimize uygun seviyedeydi ve eğlenceli oyunlarla pekiştirmek çok zevkliydi :)
Kelime öğrenmeyi sevdiren uygulama
Vocaprof çok keyifli bir kelime öğrenme uygulaması. Derslerle bağlantılı bölümü olması da çok iyi. Derste kullandığımız zamanlarda çok eğlenceli bir öğrenme ortamı oluşuyordu.
Uygulama kelime öğretmek açısından çok…
Uygulama kelime öğretmek açısından çok başaralı olduğunu düşünüyorum. Kursa entegre edilmesi derslerde öğrendiğimiz kelimeleri tekrar etmek bir ayrıcalık ve çok faydalı.
VocaProf is a very practical and…
VocaProf is a very practical and user-friendly app.
Vocaprof benim için en iyi kelime…
Vocaprof benim için en iyi kelime öğrenme uygulamasıydı.Güzel tekrarlar, akılda kalıcı örnek cümle ve görseller kullanılmıştır.
My experience at Vocaprof
Website and mobile application is very useful. It is very helpful for daily exercise
This app and website is amazing.
It's one of the best apps for learning…
It's one of the best apps for learning English vocabulary. I can learn words from any field I'm interested in.
Çok faydalı bir uygulama
Çok güzel ve öğretici bir deneyimdi
I used the VocaProf app during my…
I used the VocaProf app during my studies. I was very happy with its vocabulary and teaching methods.
VocaProf
İngilizce kelime öğrenme sürecimi hızlandırıp keyifli ve eğlenceli bir hale getiren, uygulama içerisinde birçok farklı kategoriler sunup kelimelerin akılda kalıcılığını arttırmaya yönelik pratikleri ile her açıdan çok güzel düşünülmüş bir uygulama.
Vocaprof
Bu uygulamayı İngilizce kursumla birlikte kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm. Kullanımı oldukça kolay ve düzenli bir yapıya sahip, bu da yeni kelimeleri öğrenmeyi çok daha pratik hale getiriyor. Düzenli tekrar yapabilmek ve kelimeleri pekiştirmek açısından oldukça başarılı bir uygulama.
Ayrıca uygulamada kelimeleri oyun oynayarak öğrenebilmek de büyük bir avantaj. Bu özellik öğrenme sürecini daha eğlenceli hale getirirken aynı zamanda öğrendiklerimi daha kolay hatırlamamı sağlıyor. Kullanmaya başladığımdan beri kelime dağarcığımda ciddi bir gelişme fark ettim. İngilizce öğrenen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
VocaProf kelimeleri o kadar güzel…
VocaProf kelimeleri o kadar güzel öğretiyor ki oyunlarla birlikte ve üniteyle bağlantılı olması ayrı güzel. Ben uygulamayı kullanırken çok keyif alıyorum iyi ki böyle bir uygulama yapmışsınız..
gayet guzeldi
Trustpilot エクスペリエンス