レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super tilfreds med alt, lige fra fÞrste opkald, til levering. Meget hjÊlpsomme og serviceminded pÃ¥ kontoret, hurtig, prÊcis og perfekt levering af min Sauna. ChauffÞren kunne virkelig sit kram, sÃ¥ sel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde fornÞjelsen af at have en chauffÞr ved navn John eller moffe som der stod i forruden pÃ¥ bilen, pÃ¥ besÞg for at grabbe 28 ton faldgrus af pÃ¥ vores legeplads, opgaven viste sig at vÊre mere tric... もっず芋る

ChauffÞrerne er der intet galt med. Problemet opstÃ¥r nÃ¥r der er en uenighed. Der er indehaver Freddy Frederiksen helt utrolig arrogant. Lytter ikke, overholder ikke de aftaler man har indgÃ¥et med h... もっず芋る

Ualmindeligt usympatiske og ligeglade folk, der gerne omlÊsser store kÞreplader mv fast i boligkvarter og pÃ¥ smÃ¥ veje, hvor der fÊrdes mindre bÞrn. I Þvrigt bare p
 ligeglade nÃ¥r man taler til d... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Leder du efter en dygtig vognmand i KÞbenhavn eller på sjÊlland? Vi klarer en hver type vognmandsopgave, lige fra kÞrsel af jord og grus til nedrivninger.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

61件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

De hurtige flinke og professionelle

De hurtige flinke og professionelle jeg fik leveret materialer til min nye indkÞrsel og bortkÞrt affald mega super flinke og modarbejder

2026幎4月2日

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de levering af materialer til din nye indkÞrsel og bortkÞrsel af affald. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ de rosende ord om vores team – vi gÞr altid vores bedste for at vÊre bÃ¥de hurtige og professionelle. 💪🚛

Held og lykke med det videre arbejde på din indkÞrsel! Vi håber, vi må hjÊlpe dig igen en anden gang.

Super tilfreds med alt

Super tilfreds med alt, lige fra fÞrste opkald, til levering. Meget hjÊlpsomme og serviceminded på kontoret, hurtig, prÊcis og perfekt levering af min Sauna. ChauffÞren kunne virkelig sit kram, så selvom pladsen på leverings adressen er ikke var optimal, gik alt lige som det skulle. Jeg takker for en god oplevelse og i Þvrigt det hele til en ret god pris.

2026幎3月9日

Hej Lotte,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de pÊne ord! 🌟

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har vÊret tilfreds med hele processen – lige fra den fÞrste snak med kontoret til selve leveringen af din nye sauna. Vi er isÊr stolte af vores chauffÞrer, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at han kunne manÞvrere sikkert pÃ¥ plads, selvom forholdene var lidt trange. Det krÊver sit kram! 💪

Tak fordi du valgte Vognmand.dk. Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for saunaen, og vi stÃ¥r selvfÞlgelig klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp en anden gang. 🚛✚

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling
Har brugt vognmand.dk til at leje container til jord, beton mm. i forbindelse af udgravning af mit hus. Vi endte med at fylde 6 containere.
Jeg havde mange spÞrgsmål om levering, sortering, og hvor mange ton, som jeg kunne forvente at have i forbindelse med mit hus renovering. Jeg blev mÞdt med masser af tålmodighed og meget pÊdagogiske forklaringer.
Derudover blev containerne hentet, tÞmt og bragt tilbage, med meget kort varsel fra vores side.
Da fakturaen kom var det meget tjekket. Vognmand. dk havde medsendt dokumentation på hvad de havde betalt for at komme af med mit affald.
Det har vÊret trygt, at benytte vognmand.dk og jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte dette firma.

2025幎10月12日

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse og de mange rosende ord 🌟
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os – bÃ¥de i forbindelse med rÃ¥dgivning, levering og afhentning.

Tak fordi du valgte Vognmand.dk – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi hÃ¥ber, vi kan hjÊlpe dig igen en anden gang 💪🚛

Vognmand.dk

Kunne ikke vÊre mere tilfreds

Jeg kontaktede Vognmand.dk i sÞndags. De havde allerede et prisoverslag klar mandag morgen. Opgaven blev fÊrdiggjort om eftermiddagen, og billigere end overslaget.

2025幎10月6日

Vognmand.dk からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med os.
Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse, og vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

Teamet hos Vognmand.dk

Usympatiske og ligeglade

Ualmindeligt usympatiske og ligeglade folk, der gerne omlÊsser store kÞreplader mv fast i boligkvarter og på små veje, hvor der fÊrdes mindre bÞrn.

I Þvrigt bare p
 ligeglade nÃ¥r man taler til dem eller kontakter dem for at gÞre opmÊrksom pÃ¥ det.

Kan du finde nogen andre, der evner at kÞre en lastvogn - og det er der jo en del af a foreslår jeg , du vÊlger nogen med en bedre etik og service en vognmand dk

2025幎9月2日

Hej SÞren,

Vi er meget kede af at hÞre, at du har oplevet problemer i forbindelse med vores levering af jernplader, og vi beklager dybt, hvis vores håndtering har skabt frustration. Det er helt i mod vores intention, og vi tager dine kommentarer alvorligt, da kundetilfredshed er altafgÞrende for os.

Vi vil gerne understrege, at vi altid bestrÊber os på at levere professionel og respektfuld service. Det er Êrgerligt, hvis der har vÊret misforståelser eller fejl i kommunikationen, og vi vil tage dine bemÊrkninger med os for at forbedre vores service fremover.

Hvis du Þnsker at uddybe sagen eller har behov for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os direkte på 2024 1175. Vi håber, vi får mulighed for at rette op på dette og vise, at vi kan levere den service, du forventer.

Vognmand.dk

Vognmand blokerer blind vej og vil ikke flytte sig

Jeg skulle have min datter til gymnastik i dag, og da jeg kÞrer ned ad vores vej, som ender blindt, holder der en lastbil og er ved at tÞmme en container. Jeg spÞrger ham hvor langt tid der vil gå fÞr han er fÊrdig, og det tidsrum han giver vil betyde at min datter kommer for sent til gymnastik. Jeg prÞver at forklare dette, men får at vide at han skal vÊre fÊrdig fÞrst og ignorerer efterfÞlgende min bÞn om at lade mig komme forbi.
Jeg har fuld forståelse for at det må vÊre frustrerende at skulle stoppe det man laver for at flytte sin bil så nogen kan komme forbi, men da jeg bor på en blind vej har jeg ikke andre muligheder og havde derfor håbet på forståelse fra vognmandens side.

2025幎8月26日

Hej Mie,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi har fuld forstÃ¥else for, at det kan vÊre frustrerende at blive forsinket – isÊr nÃ¥r man ikke har andre muligheder for at komme ud fra en blind vej.

Når vores chauffÞrer arbejder med containere og tunge lastbiler, er der af sikkerhedsmÊssige årsager situationer, hvor de desvÊrre ikke kan flytte sig med det samme. Vi bestrÊber os dog altid på at finde lÞsninger, så beboere kan komme forbi, og vi tager din feedback med videre for at blive bedre til at håndtere sådanne situationer fremover.

Vi beklager den gene, det gav dig, og håber på din forståelse.

Helt fantatisk.

Helt fantatisk.

Dejlig oplevelse.

Effektivt og til tiden.

Tak for det.

Hilsen kasper GÞhler

2025幎7月31日

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på! Vi er glad for at hÞre, at du har vÊret glad for den udfÞrte service.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Vognmand.dj

God kommunikation, service, til tiden. God pris

2025幎6月18日

Hej Christian,

Tusind tak for den fine anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!
Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med hele oplevelsen – fra kommunikation og service til pris.
Det er netop nogle af de vÊrdier, vi vÊgter hÞjt i vores arbejde, så det glÊder os, at det er kommet til udtryk.
Vi håber at få lov til at hjÊlpe dig igen en anden gang!

Ha' en dejlig dag!

Vognmand.dk

Benyttede vognmand.dk til flyt af jord

Benyttede vognmand.dk til flyt af jord, da jeg havde brug for et alternativ efter fund af forurenet jord. Vognmand.dk leverede en utrolig god service og håndtering af sagen.

Vigtigst var at de var nemme at koordinere med og var profesionelle og flinke i den lÞbende dialog.

Kan varmt anbefale

2025幎4月30日

Hej Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord!

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service – isÊr i en situation med forurenet jord, som ofte kan vÊre ekstra krÊvende. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores professionalisme og gode kommunikation – det er noget, vi prioriterer hÞjt i alle sager.

Tak fordi du valgte Vognmand.dk – og tak for din varme anbefaling!

Er blevet snydt..

Er blevet snydt eftersom vi aftalte 950 kr. + moms i timen .. men fik en regning på 1.250 kr. + moms.. han har både snydt med time prisen, og kilometer prisen samt benzin tillÊg... vil råde alle til at holde sig vÊk fra dette firma hvis de ikke vil snydes.. er blevet hÊftet 23.000 kr. for at flytte 7 container som hÞjst havde en radius på 10 km hvor de skulle fragtes fra.. men han har hÊftet mig for 130 km som er langt mere end afstanden for de 7 container.. Simpelthen for dårlig stil

2025幎4月1日

Hej Zulfiqar Ahmed,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft denne oplevelse, det er ikke vores Þnske at vores kunder skal opleve samarbejdet dårligt.
I denne konkrete sag, har vi lavet overslag på baggrund af de oplysninger, vi modtog ved bestilling. Opgaven viste sig at vÊre betydelig anderledes end beskrevet, hvilket naturligvis resulterede i en justeret pris i forhold til overslaget.

Vi står naturligvis til rådighed for at gennemgå sagen, hvis der fortsat skulle vÊre spÞrgsmål. Du er velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@vognmand.dk eller telefon 2024 1175.

Vognmand.dk

Tilbage holder mine penge til trods for

Tilbage holder mine penge til trods for at love de sender retur. Dette kan dokumenteres.

2025幎4月28日

Hej Yusuf,

Som oplyst i vores tidligere korrespondance, er et belÞb blevet tilbageholdt som fÞlge af en forgÊves kÞrsel. Denne udgift er vi nÞdt til at fakturere, da der er afholdt omkostninger i forbindelse med kÞrslen.

Vi forstår, at Êndringen i den afsluttende dialog om betaling har skabt frustration, og det tager vi naturligvis til efterretning.

Har du spÞrgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@vognmand.dk eller på telefon 2024 1175.

Super fin service

Efter at have googlet lidt rundt efter nÞddesten og muldjord, faldt mit valg på Vognmand.dk
Nem bestilling og helt rimelige priser.
Fik leveret til aftalt tid, grappet ind, og lagt helt som jeg havde Þnsket.
Super fin service og meget sympatisk chauffÞr, der virkelig ’leverede varen’
Jeg kan på det varmeste anbefale Vognmand.dk.

2025幎4月22日

Hej Claus,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord! Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse – bÃ¥de med bestillingen, leveringen og ikke mindst vores chauffÞr. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og hÃ¥ber, vi fÃ¥r lov til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Ha' en dejlig dag!

Vognmand.dk

Spurgte om pris på perlesten det var en

Spurgte om pris på perlesten det var en god pris kom til aftalt tid og aftalt sted, alt i alt super super service

2025幎3月26日

Hej Frederik,

Dejligt og hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service. Tusind tak for den fine anmeldelse - den sÊtter vi stort pris på.

Ha en dejlig dag!

Vognmand.dk

Levering af sand til aftalt tid og

Levering af sand til aftalt tid og prÊcis lagt hvor det skulle. Tydeligt og se at det var en chauffÞr der kunne tÊnke selv. Han udviste interesse for kundepleje gjorde en Êre i levering. Vil altid bruge vognmand dk igen. Min kone bemÊrkede at bilen var ren og pÊn. Men sådan er kvinder.

2025幎3月13日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores chauffÞr og levering! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at bÃ¥de prÊcision og service levede op til dine forventninger 😊

Vi er selvfÞlgelig altid nysgerrige efter at forbedre os, så hvis der var noget, der kunne have gjort oplevelsen til en 5-stjernet én, hÞrer vi meget gerne din feedback.

Vi glÊder os til at levere til dig igen i fremtiden!

Levering af grus på under 24 timer

Levering af grus på under 24 timer - alt gik nemt og gnidningsfrit. Klar anbefaling herfra!

2025幎2月18日

Hej Jesper,
Tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på!
Vi stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe dig igen😊

Vognmand.dk

5 stjerner er for lidt!!!

Jeg synes helt Êrligt at 5 stjerner er for lidt!!!
Bestile 15 tons muregrus mandag den 23DECEMBER kl 09:00 allerede klokken 14:00 får jeg leveret det lige til dÞren! Tusind tak til Freddy og Amalie for den hurtig og gode service!

2024幎12月23日

Hej Rihab,
Tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den hurtige levering og vores service. Freddy og Amalie bliver glade for din ros – det betyder meget for os alle. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, nÃ¥r du har brug for det. Tak for din tillid og rigtig god dag!

Hejsning af spÊr

Vi ringede efter en dygtig kranmand m/k til at hejse vores spÊr. De sendte en yderst behagelig og dygtig ung mand, som klarede jobbet til UG. Når vi skal have hejst spÊr på den anden bygning ringer vi helt sikkert igen.

2024幎11月7日

Hej Tina,

Tusind tak for din fine feedback!
Det glÊder os at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores kranservice.
Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen, når de nÊste spÊr skal hejses.

Meget ubehagelig oplevelse

Meget ubehagelig oplevelse - hold jer langt vÊk! Havde en aftalt pris (heldigvis pÃ¥ skrift).. De laver utallige fejl i processen pÃ¥ trods af en meget simpel opgave. Sender en faktura pÃ¥ 50% mere end den aftale pris, selvom de ikke har lavet mere end aftalt. Bliver utrolig ubehagelige truer med at fakturere med endnu mere og at gÃ¥ “rettens vej” hvis ikke vi betaler med det samme.

2024幎9月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。